سلام به فروم خوش امدید
خیر دوست عزیز موقع فیلمبرداری فلاش هیچ دوربینی روشن نمیشه کلا فلاش بخاطر قدرت ولتاژ بالایی که نیاز داره و حرارت بالایی که ایجاد میکنه این قابلیتو نداره که مدت زمانه زیادی روشن باشه
امیدوارم اشتباه نگفته باشم دلایلو
سلام به فروم خوش امدید
خیر دوست عزیز موقع فیلمبرداری فلاش هیچ دوربینی روشن نمیشه کلا فلاش بخاطر قدرت ولتاژ بالایی که نیاز داره و حرارت بالایی که ایجاد میکنه این قابلیتو نداره که مدت زمانه زیادی روشن باشه
امیدوارم اشتباه نگفته باشم دلایلو
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
سلام من همه مراحل را رفتم ودرست بود يعني دوربينم آپديت شد ولي وقتي عكس با فرمت راو ميگيريم درحالت پلاي بك نشون نميده . مشكل چيه ؟ سوال دوم اينكه هرچي گشتم نتونستم گزينه مد زرو رو پيدا كنم .
با سلام خدمت دوستان
مشکلی که من اخیرا با دوربینم دارم وصل نشدن به کامپیوتره. یعنی اتصال فیزیکی برقرار میشه دوربین شناخته میشه و میشه مثل یه درایو به عکسها دسترسی پیدا کرد و .... اما وقتی از طریق zoom browser میخای بهش connectشی پیام خطا میده "Canon Utilities CameraWindow DC has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست و چطور قابل حله؟ ممنونم
سلام دوست عزیز
من با نرم افزارهای دوربین معمولا کار نمی کنم و به دلایلی ترجیح می دم که مموری رو خارج کنم و با رم ریدر عکس ها رو خارج کنم.
اینجور که شما گفتید به نظر می رسه مشکل صرفا نرم افزاری است پس بهتره نصب دوباره نرم افزار یا ویندوز را امتحان کنید شاید راحترین کار امتحان با یک کامپیوتر دیگه باشه.
موفق باشید
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
همانطور که آقای فرجیان فرمودند هیچ ایرادی نیست و بدون برنامه هم هیچ مشکلی ایجاد نمیشود ، پس نگران نباشید و از عکاسی لذت ببرید.
سلام
اپدیتی واسه این دوربین نیومده کلا که این مشکل فوکوس توی فیلمبرداری رو حل کرده باشه کلا چطور میشه این رو کم کرد دوربین همش موقع فیلم برداری تار میشه و دوباره خودش فوکوس میکنه
سلام. من این دوربین رو دارم...
ولی شدیدا مشکل باتری باهاش دارم.
باتری شارژی camelion 2700 هم دارم و هم یه سونیاک nh-aa-b2k 2500mah
اون camelion خیلی وقته کار میکنه ولی نه بطور مداول شاید سالی 2-3 بار عکس بگیرم با دوربین. زیاد تو مودش نبودم حالا که میخوام عکاسی کنم مشکل دارم با باتری این دوربین.
الان این دوربین چنده؟ بصرفه هست ردش کنم یکی با امکانات بالاتر بگیرم.
یه دفترچه راهنما فارسیم بدین. ممنون
سلام
من هم این دوربین رو داشتم و فکر می کنم اواسط پارسال بود که به قیمت 450 فروختمش. کلا اجناس دست دومی که دیگه نوشون تولید نمیشه قیمت مشخصی ندارن و بستگی به توافق خریدار و فروشنده داره. به صرفه بودنش هم بستگی به جیبتون داره و اینکه چه مدلی میخواید جایگزینش کنید.
بعید میدونم دفترچه راهنمای فارسیش هم واسه دانلود رایگان موجود باشه.
سلام... من خیلی وقت هست دوربین canon powershot sx20 is رو دارم.
بدلیل اینکه زیاد تو مود عکاسی نبادوم باتری هام خراب شدن.
جدیدا رفتم یه جفت باتری شارژی سونی cycle energy nh-aa-b2k خریدم. روی بسته بندی زده ready to use ant any time.
شارژرها یکی energizer که 4تا باتری میخوره و فقط 2تا چراغ داره و مدلش chm4aa هست.
یکی دیگه هم دارم به اسم DD Shager مدل rd-801 که این هم قط 2تا چراغ داره و دو باتریه هست.
میخواستم یک جفت دیگه باتری بگیرم + یه شارژر خوب. که نمیدونم چی بگیرم که هم عمر خوبی بکنه و هم برای دوربینم خوب باشه.
نحوه شارژ هم بلد نیستم. یه جا خوندم میگه باتری های ni-mh رو که زده ready2use رو نباید شارز اولیه کرد. یکی میگه 16 ساعت باید به شارژ باشه.
لطفا کامل راهنمایی کنید. ممنون
روی این دوربین چه تجهیزاتی میشه گذاشت؟؟ لنز؟فلش؟...؟