سلام به همه ی دوستان
عضو نوپای عکاسی هستم و خوشحالم که در خدمت دوستان و اساتید هستم
تک تک پست ها و صفحات رو ملاحظه کردم اما دیدم خبری از SX30 IS نیست
در واقع تمام کامپیرها با 120 و دوربین های فوجی و سونی بوده در حالی که جدیدترین و در واقع جایگزین این دوربین نو رسیده ی کنن SX30 IS هست که اگه از مشخصاتش خبر ندارین در همین حد بگم که زوم 35 داره و لنز 24 و ...
در کل این دو فیچر اصلی ترین تغییرات در بین این دو دوربین هستند
قصد داشتم SX30 IS بخرم ولی چون جدیده و زیاد در موردش نمیدونستم بیخیال شدم ضمن اینکه سنسورش هیچ تغییری نکرده و فقط مگاپیکسلش به 14.1 ارتقا پیدا کرده که گمون میکنم نه تنها کیفیت رو تضمین نمیکنه که با توجه به سنسور کوچیکش نویز رو هم بالا میبره
در نهایت ممنون میشن یه کامپیر بین این دو دوربین داشته باشید تا منم بتونم تصمیم نهاییم رو در این زمینه بگیرم
اینها رو هم اضافه کنم
یوزر خانگی نیستم و یک یوزر نیمه حرفه ای حساب میشم
از عکاسی کم و بیش سرم میشه و با دوربین های CANON POWERSHOT S2IS و SONY DSC-S200 B کار کردم که دومی بیشتر شبیه اسباب بازی بود اگه بچه داشتم حتما میدادم باهاش بازی کنه تا وقتی بزرگ شد خاطره خوبی از باباش تو ذهنش بمونه
هزار تا سایت و مقاله تاپیک و ... خوندم هنوز دستگیرم نشده کدومشون برام بهتره
دنبال کیفیت و شارپ بالا هستم چون عکس های خوبم رو پرینت میکنم
یه ایرادی هم که به 20 آی اس وارده اینه که فرمت RAW نداره و برای ادیت عکس هاش مجبورم با JPEG کار کنم که اگه شما هم گرافیک کار بودین میدونستین چه قدر دست و پا گیر و محدوده و کیفیت عکس رو بعد از ادیت میاره پایین
ماشا الله تو سایت هایی هم که عکس هاشون رو انداختن این قدر مبالغه میکنن که آدم گیج میشه
یه استاد پیدا نمیشه ما باهاش مفصل بحث کنیم؟