ممنون از راهنمايي تون . pdf كامل هست ولي ا كاش تسلط بيشتر روي انگليسي داشتم.دو تا سوال داشتم يكي اينكه حالت گورخر zebraچه كارايي داره؟دوم هم اسكريپت هايي كه گذاشته كارايي دارن يا نه
ممنون از راهنمايي تون . pdf كامل هست ولي ا كاش تسلط بيشتر روي انگليسي داشتم.دو تا سوال داشتم يكي اينكه حالت گورخر zebraچه كارايي داره؟دوم هم اسكريپت هايي كه گذاشته كارايي دارن يا نه
zebra مثل همون حالت چشمک زنه که خود دوربین برای نشون دادن قسمت های over expose شده داره... منتها دو تا مزیت داره، یکی اینکه قبل از ثبت عکس هم کار می کنه، دوم اینکه قسمت های under expose رو هم نشون میده (قرمز برای over و آبی برای under)
اسکریپت هایی که گذاشته هم بسته به نیازتون داره، ضمن اینکه خودتون هم میتونید اسکریپت بنویسید. مثلا من یه اسکریپت تایم لپس نوشته بودم که اول تعداد شات ها و فاصله بینشون رو میگیرفت و بعد شروع به عکس گرفتن می کرد.
تشكر از راهنمايي كاملتون
تصاويري كه دوربين با فرمتهاي DNG و ROW ميگيره حجمي به اندازه 16 MEG دارن با تصاوير jpeg كه حداكثر 3 meg حجم دارن به لحاظ كيفيتي تفاوتي ندارن .آيا واقعا اينطوره ؟
در تنظيمات خود دوربين در حالت 3000*4000 نوشته 12meg منظورش جيه؟يعني ماكزيمم حجم 12 مگ ميتونه باشه؟
مشكي كه من خيلي بر ميخورم اينه كه روي اشيا تو فاصله هاي 1متر وقتي نيم شاتر ميگيرم در لحظه اول دوربين سوژه رو درست تشخيص ميده اما بلا فاصله بعد تصوير مات ميشه كار خاصي ميشه انجام داد؟
سلام دوستان ، اول از همه بگم با اینکه چند بار تاپیک و مطالب سایت مرتبط رو با این انگلیسی دست پا شکسته خوندم باز هم خیلی چیزها رو نفهمیدم و باعث شد گیج بشم :دی پس پیشاپیش عذر میخوام به خاطر سوال های پیش پا افتاده .
اول از همه این فرم ور دوربین بی صاحبم رو چجوری چک کنم ؟؟؟ دوم اینکه این برنامه cordtricks پارتیشن بندی هم میکنه ؟؟؟ اگه من باید fat 16 فرمت کنم چرا این فقط fat 32 داره ؟؟؟ بعد این که پارتیشن بندی کردم برنامه رو باید تو کدوم کپی کنم ؟؟؟ یا شاید باید رو هردو پارتیشن کپی کنم ؟؟؟
خیلی ممنون :دی
دوست من در مورد اينكه مدل دوربين تون رو بفهمين دو راه هست كه اولي بدون فايل آپديت هست دومي با استفاده از اون
اولي در حالت play back كنيد دكمه func set رو بگيرين در همون حال دكمه disp رو فشار بدين.ورژن دوربي مياد
دومي كه بهتر هست اينكه داخل كامپيوتر يك فايل notpad خالي رو save كنيد با نام ver.req و در قسمت save az target فرمت all file انتخاب كنيد.فايل رو روي رم دوربين گذاشته همون كار مرحله اول رو انجام بدين
ايندفعه ورژن سال ساخت تعداد عكسي كه تا حالا گرفتين و... مياد