دوربین به این خوبی... شاید تنظیمات دورین مشکل داره!؟ تازه به فرض اینکه post processing رو در نظر نگیریم...
دوربین به این خوبی... شاید تنظیمات دورین مشکل داره!؟ تازه به فرض اینکه post processing رو در نظر نگیریم...
دوست عزیز متاسفانه به نظر من ثابت ماندن اندازه سنسور در بعضی از رده ها و بالا رفتن مگاپیکسل باعث شده که بعضی مدلهای جدید بازار حتی کیفیتی مشابه مدلهای پیشین خود نداشته باشند. صرف نظر از تمامی عوامل دیگری که بر کیفیت عکس تاثیر دارند اندازه سنسور ذاتا بر کیفیت عکس موثر است و خب وقتی مثلا با اندازه سنسور 1/2.3 در بازار هم دوربین 10 مگاپیکسل هست و هم 14 مگاپیکسل نباید زیاد روی کیفیت حساس بود(منظور من حساسیتهای زیاده از حده). ضمن اینکه شما اگر کیفیت عکسهای دوربینتون رو با لایکهای دیگر بازار در برندهای دیگر مقایسه کنید میبینید که کیفیت عکس در این رده تقریبا مشابه است و فرق بسیار زیادی بین مدلهای مختلف دیده نمیشه و تفاوتها در امکانات دوربین هست و نه در کیفیتش. مثلا دو دوربین با کیفیت عکس یکسان داریم ولی یکیش زوم 20 برابر داره یکیش 30 برابر. از خریدتون پشیمون نشید چون با یه مقایسه ساده میتویند ببینید که کیفیت عکس دوربینتون بد نیست و نرماله.
Back for Good
سلام به شما دوست عزیز
اونجوری که من فهمیدم بحث فقط بر سر رنگ ها است. به خاطر یک چنین چیز به این سادگی که آدم از دوربین ناامید نمیشه! به طور کلی رنگ های این دوربین نسبت به بسیاری از دوربین های دیگر خصوصا کامپکت ها بی حال تره! کسی که سراغ چنین دوربینی می آید نباید که توقع داشته باشد هر عکسی که گرفت بدون هیچ تغییری آماده چاپ باشد. به هر حال الان هم چیزی رو از دست ندادید در تنظیمات رنگی دوربین Vivid را انتخاب کنید تا رنگ ها اشباع تر شوند.
موفق باشید
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
بحث رنگ یکجورهایی اونقدرها هم مهم نیست وقتی اینهمه نرم افزار در دسترس هست که هر طور بخواید میتونید رنگ رو تغییر بدید.کامپکتهای سونی معمولا در صورت پیش فرض کنتراست و سیچوریشن بالایی دارن که همون ها رو هم میشه توی دوربین به حالت طبیعی و رنگهای نزدیک به واقعیت برگردوند.اگر رنگها توی باقی دوربینها زنده تر و اشباع تر هستن به همین دلیله که پیچ سیچوریشن تا آخر بازه! گرچه بعد از مدتی فکر میکنم شما هم دنبال رنگهای طبیعیتر برید...
با اندکی تغییر تنظیمات چه در دوربین چه در کامپیوتر به دلخواهتون خواهید رسید.اتفاقا این دوربین توی مقایسه ها همیشه نمرات بالایی نسبت به هم رده هاش میگیره...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوستان عزیز :
دوربین های کامپکت سونی و پاناسونیک معمولا دوربین های خانوادگی هستند و بیشتر برای مسافرت ها و جشن های خانوادگی بکار میره که بیشتر خانواده ها دوست دارن این لحظات رو برای خاطره ثبت کنند ...... یعنی این دوربین ها هستند که لحظه ها رو ثبت می کنند نه عکاس ... به خاطر همین در تنظیمات کارخانه ای این دوربین ها کنتراست و رنگ و روشنایی و ... به طور قابل چشمگیری افزایش دادن و به همین دلیله که معمولا عکس های این دوربین ها با کیفیت و شفافیت خوبی به نظر می رسن....
ولی دوربین هایی مثل sx20 و توی این رده با افزایش امکانات و تنظیمات .... دست عکاس رو برای ثبت لحظه بیشتر باز می کنه و اون چیزی رو که عکاس می خواد ثبت می کنه ....
نکته آخر اینکه یه سری به گالری بزنید و از منوی نقشه دوربین sx20 رو انتخاب کنید و عکس هایی که با این دوربین گرفته شده رو یه نگاه بندازید.....
سلام دوستان . من واسه تبدیل فیلم هام به فایل هایی که روی dvd های خونگی بگیره و از کیفیت HD هم کم نشه باید از چه نرم افزاری استفاده کنم . خیلی فوریه . ممنون میشم اگه کمک کنین .
DVDخونگی اسمش روشه... کیفیت بالاتر از DVD رو نمی تونه پخش بکنه...
شما باید یا کیفیت رو بیاری پایین یا یه پخش کننده با قابلیت HD تهیه کنی که دو اون صورت فایل های HD با فرمت های استاندارد (MOV - AVI -MKV و...) بدون مشکل پخش می کنه.
پ.ن: تلوزیون های سری ۵ سامسونگ (مدل های جدیدش) قابلیت پخش HD (از طریق حافظه USB) دارن و خروجی صدای اپتیک هم برای وصل کردن به سینمای خانگی در اختیارتون قرار میدن!!! یکی از دوستان من به تازگی خریده و خیلی راضیه...
شما با این نرم افزار می توانید انواع تبدیل ها بین فرمت و سایز رو انجام بدید.
Daniuosoft media converter Ultimate
اگر نسخه کرک شده رو از اینتدنت پیدا نکردی بگو در یک سایت براتون اپلود کنم
Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/
با سلام خدمت سروران گرامی
من به تازگی یک دوربین Canon SX20 IS خریده ام ، و هر چه در تنظیمات آن گشتم نتوانستم چیزی در رابطه با نشان دادن میزان باطری پیدا کنم ،
دوستان اگر راهنمایی بفرمایند ممنون میشوم .