برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
سلام
امروز وقتی دوربین رو روشن کردم بعد از مدت ها مجدد با این پیغام مواجه شدم cannot communicate with battery use this battery?
با یک باطری دیگر و نیز با گریپ هم تست کردم باز همین پیغام رو داد
باطری cr رو هم عوض کردم اما درست نشد
لطفا راهنمایی فرمائید
با تشکر
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
ممکنه کنتاکت های خشاب آسيب ديده يا کثيف شده باشه (2 تاش مال مثبت و منفی باتری 2-3 تای ديگه واسه ارتباط با باتری)
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام آقای مرادی
یه جایی خوندم که یه عکاسی دوربینش همچین مشکلی داشته ، باتری دوربین و باتری ساعت رو از دوربین خارج کرده و بعد از نیم ساعت، مجدد راه اندازی کرده و مشکل حل شده !
حالا یه تستی بکنید شاید موثر باشه
اصغـرمحمـدی
مسوليتش با خودتون
I tried putting the camera in the freezer for 6 minutes as recommended on one of these posts but it didn't fix the problem. I took the camera to Canon in Sydney and they quoted a mainboard replacement at $320. I decided that the amount was too much to invest back into such a dated camera so I thought I'd just live with the problem. I got home and as a last ditch hope I put it in the freezer for 15 minutes and voila! it works perfectly.
For anyone that has tried the freezer trick but failed, try leaving it in longer but make sure you put it in an air-tight bag so you don't add moisture issues to your current problem.
I hope this helps someone This thread helped me. Thanks so much
Canon 6D2/5D3
Majid
خود دوربین رو گذاشته توی فریزر؟ شنیده بودیم باتری رو بذارن، اما دیگه دوربین رو نه! حواستون باشه، خود دوربین رو بذارید توش برفک می زنه اگه طولانی بشه، بعدا مشکل پیدا می کنه برد دوربینتون. اگه مطمئنید مشکل از باتری نیست، گذاشتن دوربین توی فریزر فکر نمی کنم مشکلی رو حل کنه.
امیرحسین
خود دوربين رو بايد بزارن
اگر داخل يک پلاستيک باشه برفک نميزنه
اينجوری که من فهميدم 7 دی ها اين مشکل رو دارن و معمولاً با سرد و گرم شدن اين مشکل براشون پيش مياد
کنون برد اصلی رو عوض ميکنه که هزينه زيادی داره و جز اون اين روش تنها چيزيه که تو چند تا فروم ديگه نوشته بود و جواب داده (يکی ديگه هم طبيعی دوربين رو همراه خودش برده بوده بيرون تو هوای سرد خود به خود درست شده)
کنون 7 دی از مقاوم ترين دوربين های کنونه
اين ويدئو رو هم ببينيد
https://www.youtube.com/watch?v=RCT-YMgjm9k
Canon 6D2/5D3
Majid