ورژن میان افزار بدنه را از منو خود دوربین چک کنید ،اگر 2.0.3 نبود با توجه به دستورالعمل میان افزار را به روز کنید.
جای برای نگرانی نیست
آدرس برای دانلود میان افزار:
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 7D
ورژن میان افزار بدنه را از منو خود دوربین چک کنید ،اگر 2.0.3 نبود با توجه به دستورالعمل میان افزار را به روز کنید.
جای برای نگرانی نیست
آدرس برای دانلود میان افزار:
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 7D
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
lمنظورم این بود که ورژن دوربین من II نیست . طبق عکسی که از جهبه اون گرفتم ولی فریمویر رو که چک کردم 2.0.3 هستش .
میخواستم ببینم از فریمویر 2.0.3 بالاتر هم وجود داره ؟
چون طبق این سایت
Firmware
Sort by
File Description Date Size
EOS 7D Firmware Version 2.0.3 [Windows] 09/13/12 18.20 MB
File Name: eos7d-v203-win.zip
..........
در رابطه با دوربین . 7 یکی میگفت میشه بصورت صحنه آهسته فیلم برداری کرد . فکر می کردم منظور ایشون 60 فریم فیلم برداری باشه . ولی 550 هم که همون رو داره . پس فرقش چی میتونه باشه ؟
سکی هم در رابطه با براکتینگ . یکی می گفت میشه تنظیماتی رو داشت که دوتا عکسو روی هم بزاره . همون اچ دی ار . البته بدون اینکه دوتا عکس بگیریم و بیاریم توی نرم افزار . منظور داخل خود دوربین بود .
کسی در رابطه با این دو موضوع اطلاعاتی داره ؟
سلام
مورد اول:تفاوت خاصی وجود نداره با 550D و 7D هر دو فیلم هایی اعم از فیلم های کوتاه یا فیلم سینمایی هم ساخته اند و در 60 فریم هم بنظرم تفاوتی نخواهید دید (کنون معمولا در این رده ها تغییر خاصی در فیلم برداری نمیدهد)
مورد دوم:براکتینگ اصولا Blending نداره و فقط کار شما رو با قرار دادن نورسنجی در میانه راحت تر میکنه ، دوربین اگر در امکاناتش اسمی از HDR باشد عکس هارو به هم میچسباند!
سلام من موقع فیلم برداری با ارور اورهیت و گرمای شدید روبرو میشم چه باید کرد????
تا اونجا که یادمه تا حداکثر 10 دقیقه امکان فیلمبرداری ممتد هست و بعد از این مدت به علت گرمای بیش از حد سنسور ، عملیات فیلمبرداری قطع می شه ... کاریش هم نمی شه کرد ...
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
من تا ۳۰ دقیقه هم گرفتم!
ولی مشکلم اینه که با توجه به مقایسه این سایت چرا ۵ دی اینجوری نمیشه !؟
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
سلام
پیرو صحبتهای قبلی که در تاپیک D7100 بود سعی کردم چند تا شات در محیط واقعی با 7D در ایزوهای ۱۶۰۰ و ۳۲۰۰ داشته باشم. عکسها همگی بدون هیچ اعمال تنظیمات اضافی از فایل Raw تبدیل شده و در دو وضعیت اورجینال و کراپ ۱۰۰ درصد داون سایز شده به طول ۷۴۰ پیکسل ارایه می شوند.قضاوت با شما
سوژه اول:
چکاوک کاکلی:
ایزوی ۶۴۰:
اورجینال
کراپ ۱۰۰درصد:
ایزوی ۱۶۰۰:
اورجینال:
کراپ ۱۰۰درصد:
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
و اما سوژه بعدی:
آبچلیک معمولی:
ایزوی ۶۴۰:
اورجینال:
کراپ ۱۰۰درصد:
ایزوی ۱۶۰۰:
اورجینال:
کراپ ۱۰۰درصد:
ایزوی ۳۲۰۰:
اورجینال:
کراپ ۱۰۰درصد:
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
باسلام خدمت دوستانِ عَزیز؛ بنده یه مشکلی دارم ! می خوام Firmware دوربین اَم (canon 7d) رو اپدینت کُنم. اپدیت جدیدِ Firmware رو دانلود کردم. برایِ اپدیت باید فایل اپدیت Firmware رو به روُیِ کارت حافظه دوربین اَم کپی کُنم ولی هر کاری می کُنم کپی نمیشه !!!! باید چیکار کُنم ؟ سپاس فراوان :)
این پیام روُ میـده !!!
Untitled.jpg