سلام
بعد از ۴ سال کار با دوربین پیغام cannot communicate with battery use this battery با هر باطری که در اختیار داشتم و باطری دیگر دوستان در صفحه نمایش دیده شد . بعد ار تست تمام راه ها از نظافت کانتکت باطری و دوربین تا در آوردن باطری بک آپ و قرار دادن در فریزر نتیجه ای حاصل نشد . در ضمن درصد عکس های گرفته شده با باطری کاملن پر به یک سوم رسید و باطری هایی که در دوربین قرار داشت به سرعت شارژ از دست میدادند .
ویدیویی در یوتیوب دیدم که با باز کردن قاب زیر دوربین ، پیچی را که برد الکترونیکی را به شاسی وصل میکرد شل شده . از جای خود خارج و به عمق قضای داخل دوربین رفته بود و باعث قطع مدار و یا تداخل در کار آن شده بود ، دراورده و با بستن پیچ سرجایش مشکل برطرف شد .
تمام مراحل بالا رو شخصا انجام دادم و دقیقا با همان پیچ رها شده روبرو شدم که بعد از درآوردن و بستن سرجایش البته با احتیاط و ظرافت تا حد ممکن و بستن قاب پشت ، مشکل حل شد و چند روزی است که دوربین و باطری به شکل نرمال کار میکنند .
مشکل پیچ رها شده در داخل دوربین در ابتدا برایم غیرقابل قبول بود تا زمانیکه خودم با آن مواجه شدم ، منطور از این پست توصیه به انجام این کار توسط خودتان نیست و صرفا تایید مشکل وجود پیچ رها شده در داخل دوربین و تجربه شخصی خودم در بر طرف شدن عدم برقراری اتصال با باطری بود.