با اجازه آقای حسینی
باتری دوربین من هم عین تصویر ارسالی آقای حسینی است، تنها با این تفاوت که 4 حرف گوشه پائین سمت چپ VJMC است.
تاریخ خرید : اسفند سال گذشته و با گارانتی آفومار
با اجازه آقای حسینی
باتری دوربین من هم عین تصویر ارسالی آقای حسینی است، تنها با این تفاوت که 4 حرف گوشه پائین سمت چپ VJMC است.
تاریخ خرید : اسفند سال گذشته و با گارانتی آفومار
اصغـرمحمـدی
سلام جناب نژادی
هر وقت تشریف اوردید اینطرفی با هم یک تست میزنیم. رقیب شما هم D40 نیکون
البته مشکلی که من دیدم موضوع عدم فوکوس صحیح نبود!
شماره حک شده روی باطری مربوط به تاریخ تولید باطری هست.
این مدل باطری برای MKII هم استفاده میشه، به شخصه هنوز مورد تقلبی یا کپی از باطری LP-E6 ندیدم. Hahnel هم از این مدل تولید کرده و من دارم، تابحال چند نوبت انجام وظیفه کرده و راضی بودم؛ قیمتش هم دقیقا نصف باطری اصلی هست.
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
سلام
جناب نژادي خيلي به تاريخ خريد ربط ندارد. ورژن باتري (و نه باطري :) ) ها هم عوض نشده اند بلكه اين باتري هايي كه رويش از حروف چيني استفاده شده است احتمالا مربوط به باتري هايي است كه روي دوربين هاي خريداري شده از چين قرار داشته است. زماني كه من 7D را خريدم هنوز اين دوربين راه به بازار هاي چين پيدا نكرده بود و تاجران محترم(!) مجبور بودند دوربين ها را از اروپا و يا خاور دور وارد كنند ولي اكنون اين دوربين را عمدتا از چين وارد مي كنند و موقع خريد بايد همه چيز به دقت چك شود. اصلا علت عمده اي كه دوربين هاي كنن چند ماه پس از ورودشان به بازار به يكباره دچار افت قيمت مي شوند همين وارد مدار شدن بازار چين است (كه خشك و تر و ريفربيشد و معمولي با هم بُر مي خورند و از آنجا وارد مي شوند) ولي در مورد نيكن چون مبدا توليدات كشور تايلند است اين اتفاق معمولا رخ نمي دهد.
فرهاد حسيني
حالا باطری رو کاری ندارم، ولی متوجه شدم لنزای 15-85 کیت های جدید پیچ زومشون سفت تر شده (بهتر شده!)
چند روز پیش با یکی از دوستان یه 7D خریدیم. از یه طرف خوشحال شدم که گرفتن مشکل رو، قاعدتا از یه طرف دیگه ام دلم لنز جدید میخواست!
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
سلام
با این وضعی که دیدم ، منم به شک افتادم . باطری های من چرا با همه فرق داره؟ هر کدومشون در 4 حرف پائین متفاوتند.
پی نوشت: در لغت نامه دهخدا باطری نوشته شده است.
دهخدا
ویرایش توسط F.KamranNia : Saturday 30 October 2010 در ساعت 00:56
آدمو وسواسی میکنین...
باتری (نه باطری!!!) من هم عین باتری هست که آقای حسینی عکسشو گذاشتن منتها اون4 حرف گوشه چپVJNC هستش.
تاریخ:آخر بهمن 88 .آفومار
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آمازون این باتری رو برای فروش داره و هیچ فرقی هم بینشون نیست فقط عکس هاشون فرق داره
http://www.amazon.com/gp/customer-me...e=UTF8&index=2