استاد احمد، مرسی از راهنماییتون، خوب 85-15 گرونه!!!! :D در حال حاضر اگه شرایط پیش بیاد شاید بیخیال 550D بشم و D90 را بگیرم، اما خوب اختلاف قیمت زیاد است. باید دید چه می شود.
باید منطقی باشم، الان من روی کاغذ اندکی اطلاعات در مورد دوربین دارم، اما اصلا بلد نیستم با یک SLR کار کنم، فکر می کنم بهتر باشه الان بجای هزینه روی لنز، مدتی با دوربینی که خواهم گرفت کار کنم و آشنا بشوم تا بتوانم تشخیص بدم اصلا از چه سبک عکاسی لذت می برم، بعدش می توان یک لنز تخصصی بگیرم.
من حداکثر تا شنبه دوربین خواهم خرید یا 550D یا D90 ، فکر کنم آخرش کارم به سکه انداختن بکشه برای انتخاب!
هر دوی این دوربین ها دوربین های بسیار خوبی هستند اما شما ببینید کدام برند نیازهای شما رو برطرف میکنه ! چون شما بدنه خودتون رو 2-3 سال دیگه با توجه با
ورود دوربین های جدیدتر عوض می کنید و چیزی که براتون می مونه لنز و لوازم جانبی هست ! بهتره دو دوربین رو توی دست بگیرید و ببینید با کدوم راحتر هستید
در مورد 15-85 هم همونطور که شنیدید لنز بسیار خوبیه اما قیمتش نسبتا بالاست 18-55 هم که دوستان در موردش گفتند!
علی اسلامیان
سلام، متشکرم بابت وقتتون، در حقیقت خیلی اهل تحول نیستم که بخواهم بادی را عوض کنم:دی
راستی امروز زنگ زدم به ایده آل یه چیزی گفت که یه 10 دقیقه وقتی قطع کردم تلفن را داشتم می خندیدم، اون مسئول فروششون آدم رو خر فرض می کنه؟؟؟؟؟
برگشت بم گفت، که فقط 550D و rebel t2i معتبر هستند و مدل kiss X4 ء refurbished محسوب می شه و بازگشتی بوده یا تعمیری! سر همین حرف ممکن نیست ایده آل بخرم دیگه چون چرت گفت بم، اگه بگیرم از نورنگار با گارانتی طلایی خواهم گرفت!
سلام
کاش جوابشو یه جوری میدادی که تا شب سرش گیج بره و دیگه از اینجور اراجیف نبافه ......اما در مورد اینکه 550بخری یا D90 با وجود اینکه D90 دوربین خوبیست اما از وقت خریدنش دیگه گذشته .....شما با خرید 550D یک بدنه بروز شده و جدید با امکانات جدید می خرید و انشا الله بعد از مدتی که کار با دوربین های SLR رو یاد گرفتید با خرید یک لنز خوب به تفاوت ها بیشتر پی می برید....البته اینها یه نظر شخصی بود
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم