قربان اگر با DPI سر و کار دارید که باید جواب رو پیدا کنید. JPG عکس می گیرید یا Raw?
قربان اگر با DPI سر و کار دارید که باید جواب رو پیدا کنید. JPG عکس می گیرید یا Raw?
این DPI که شما ازش صحبت می کنید فقط برای چاپ مفهوم پیدا می کنه وگرنه اینکه یه عکس DPI بیشتری داره اصلا دلیل بر کیفیت بیشتر و بهتر نیست
موندم چرا همه به DPI گیر میدن
بابا اولن که تمام عکسای این دوربین 72DPI هست ولی بر فرض نبودن هم دلیل نداره کیفیت بالاتری داشته باشه
چون رزولوشن هست که مهمه نه DPI
باز هم تاکید می کنم : "مفهوم DPI فقط برای چاپ عکس معنی پیدا می کنه"
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II
سلام جناب فاضل
نوشته بودین :
شما هرفرمتی ( از نوع عکس ! البته ) رو توی PS ( یا نرم افزاری مثل اون) باز کنید با دستورهای IMAGE SIZE و یا CROP میتونین اون فایل رو به هر سایز و DPI دلخواهتون تغییر بدین .حتما عکسی که دانلودش کردین قبلا توسط نرم افزاری از این دست تغییر DPI داده شده.نمیدونم
شاید اون عکسی که دانلود کردم Raw بوده که به فرمت JPG تبدیل شده و دی پی آی رو 350 کرده.
باز هم متشکرم بابت راهنمایی تون
یا علی
موفق باشید
فرهاد برنجی
سلام.
دوربین یکی از دوستان kiss x4 مشکل جالبی داره به طوری که فایلهای راو در دوربین قابل نمایشه اما با هیچ نرم افزاری روی کامپیوتر نمایش داده نمیشه.لطفا عزیزان بنده رو راهنمایی کنند برای رغع این مشکل.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام:
یعنی با DPP همراه دوربین یا ACR ( نسخه ای که فایل های خام این دوربین را پشتیبانی کند) هم فایل های خام این دوربین نمایش داده نمیشود؟
هیچ نرم افزاری یعنی چی؟از فتوشاپ با نسخه جدیدACRاستفاده کردید؟
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
بله از آخرین ورژنها هم استفاده کردم.کلا دیگه نمیدونم چه کار کنم...آخرین ورژنacr رو هم از ادوبی دانلود کردم که باز هم پیغام عدم پشتیبانی میداد
کم کم دارم به این نتیجه میرسم ایراد از بدنه اس
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی