باشه، من پی ام می کنم بتون! والا در سایت دیدم و بهش زنگ زدم! اون هم 50D رو پیشنهاد داد! اما برای خرید گذاشته!
باشه، من پی ام می کنم بتون! والا در سایت دیدم و بهش زنگ زدم! اون هم 50D رو پیشنهاد داد! اما برای خرید گذاشته!
من یک ایرانی هستم...
Canon 550D , 18-55 IS
اتفاقا ازش پرسیدم چه جوری شما دارین و شرکت هایی مثل نورنگار و بقیه تهرانی ها ندارن؟ گفت خودمون وارد کننده هستیم :D
من یک ایرانی هستم...
Canon 550D , 18-55 IS
سلام
اول از همه مبارك باشد دوربين خوبي است.
اين روزها عادت كرده ايم كه هر فروشنده ي درجه سه اي كه زير پله ي اجاره اي هم دارد مثلا مي گويد من خودم نماينده و وارد كننده ي DELL يا apple يا ... هستم غافل از اينكه با اين اوضاع تحريم ها در حال حاضر تقريبا هيچ كمپاني اروپايي و آمريكايي و ژاپني نماينده ي رسمي در ايران ندارد.
در هر صورت ايشون شكر ميل فرموده اند. همانطور كه در تصاوير زير هم مشاهده مي فرماييد اين محصول حتا در اتازوني (:)) هم در حال پيش فروش است نه فروش و هنوز وارد بازار جهاني نشده است.
پست هاي اخير پس از رويت دوستان به تاپيك معروف منتقل خواهند شد.
فرهاد حسيني
سلام
من kiss x4 دارم میخواستم بدونم این firmwareجدید 1.0.8 چه فرقی با 1.0.6 داره ؟ و دانلودش کردم اما شک دارم که آپدیتش بکنم یا نه !
البته همینجا خوندم که فکوس دستی تو حالت فیلم براداریش اصلاح شده (!) میخوام بدونم آپدیت بشه بهتره یا نه !؟
چون دوربینم گارانتی داره ممکنه مشکلی پیدا کنه که از گارانتی خارج بشه ؟ اینجا ایرانه دیگه ... خودتون میدونید نکاتی که گارانتی و بیمه دورمون بزنن چقدر زیاده ماشالله.
ممنون
زيبايي چيزها, در ذهني است كه در ذات آنها تامل مي كند.
شرکتها در قبال نصب firmware های غیر اورجینال کنن(منظورم هک است)شما رو پشتیبانی نخواهند کرد.و حتی ضررهایی که از این firmware ها به دوربین شما وارد میشه شامل گارانتی نمیشه.پس این نرم افزار رو از سایت رسمی کنن دانلود کنید و حتما دستورالعمل رو بخونید و خیالتون از این بابت راحت باشه.
canon 5D mark III with BG-E11 grip + 16-35 f2.8L II + TS-E 17 f4L + Manfrotto Travel MKBFRA4
من یک ایرانی هستم...
Canon 550D , 18-55 IS
با عرض سلام خدمت اساتید
یه عکس تو ریویوهای این دوربین دانلود کردم با حجم 10 مگابایت وقتی اگزیف رو مشاهده کرده با کمال تعجب دیدم که رزولیشن این عکس 350 dpi است ولی تمام عکسهایی که من با این دوربنی انداختم همه و همه 72 dpi است. میخواستم بدونم جریان چیه. آیا این رزولیشن مربوط به لنز میشه . لازم به ذکره که عکس فوق الذکر با لنز 135-18 گرفته شده.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
یا علی
دوست عزیز
اصل سئوال بنده این نبود که معنای رزولیشن و تاثیرش روی عکس چیه ؟ (لازم به ذکره که این حقیر گرافیست هستم و سرو کارم با چاپ و DPI است)
میخواستم بدونم که چرا یک عکس با این دوربین 550D با DPI 350 است ولی یک عکس با همان نوع دوربین با DPI 72 است.
باز هم ممنون میشم اگه اساتید بزرگوار راهنمایی کنن.
یاعلی