اگر منظورتون اینه که یکی از گزینه های عکاسی پانوراما است و ما با رفتن به اون حالت و گرفتن چند عکس دوربین خودش خروجی ترکیب شده و پانوراما را به ما بدهد خیر ندارد
محمــــــــــــــدی
سلام
من یه تازه واردم تو این سایت و تو زمینه عکاسی
حدود یک هفته میشه که من هم به جمع دارندگان این دوربین پیوستم
اونو از پاساژ بزرگمهر خ جمهوری با گارانتی ایده آل و بیمه بدون هیچ چیز دیگه ای به قیمت 950 هزار تومان خریداری کردم
4 تا سئوال داشتم
1- از کجا باید فهمید که دوربینی که خریدم اصل هست
2- از کجا باید فهمید که دوربینی که خریدم دست دوم نیست (چطور میشه فهمید که تعداد شات واقعی این دوربین چقدر هست ؟)
3- باطری و شارژری که داخل جعبه بود ساخت چین هست . آیا همه شارژر و باطریهایی که با این دوربین میفروشند همینطوره یا نه ؟
4- البته نمیدونم که اینجا جای مطرح کردن این سئوال هست یا نه .
توقسمت Manual دوربین برای جبران نوردهی از سیستم AEB استفاده شده . میخوام بدونم که اولا این سیستم AEB دقیقا چیکار میکنه و ثانیا آیا میشه این سیستم رو غیر فعال کرد و به صورت معمولی جبران نوردهی را داشته باشم.
ممنون میشم که اساتید به این تازه وارد کمک کنن
با تشکر
ویرایش توسط fazel graphic : Wednesday 18 August 2010 در ساعت 11:08 دلیل: تغییر متن
سلام
اختلاف قیمت KISS X4 و 550D صد هزار تومان هست توی شیراز (550D گرونتره)
چرا؟
مگه این دلیل که برای ژاپن هست و اروپا باید تفاوت قیمت ایجاد کنه؟
نکنه فرق می کنند و ما خبر نداریم؟
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II
خوب به نظر میاد که باید بر عکس باشه و جنسی که برای ژاپن ساخته شده باشه باید گرون تر از جنس اروپاییش باشه ، اما مشکل اینجاست که ورود جنس اروپایی برای وارد کننده هزینه بیشتری داره تا اینکه جنس رو از آسیای غربی وارد کنه ....در کل نظر شخصی من اینه که هیچ فرقی باهم ندارند در هیچ زمینه ای و فقط مشکل از کمبود واردات جنس سفارش اروپاست
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II
تنها تفاوتشون موقعی هست که بخواید بدنه رو بفروشید اون وقت مدل kiss رو کمتر از 550D برمیدارن فقط وفقط هم به قانونهای من در آوردی دلالها و فروشندگان ربط داره (البته در مدلهای kiss دیگه خبری از دفترچه انگلیسی و.. نیست و همه چیز به زبون ژاپنیه حتی بار اول که دوربین رو روشن میکنی زبونش ژاپنیه و فروشندگان اونو برات انگلیسی میکنن)