نوشته اصلی توسط
Parhameus
دوست عزیز navid7h از توضیحاتت ممنونم و خیلی برام منتقی اومد. ولی از کار کانن خوشم نیومد! اصلا چرا بشینن اینقد رده بندی کنن؟ برای اینکه ما چشم و هم چشمی کنیم هی دوربین آپگرید کنیم؟ اونا با حذف این رده به اختلاف طبقاتی جامعه عکاسان دامن زدن!
سلام
من در پست 71 همین تاپیک نظر شخصی خودم رو راجع به این دوربین و تغییر و تحول دوربین های Canon نوشتم
نوشته اصلی توسط
Navid7h
حال دو سئوال که مطرح میشود:
1. اصلا چرا دسته بندی دوربین ها از 2 سال گذشته دستخوش تغییر شده است؟
به نظرم فراگیر تر شدن دوربین های SLR ، نوع عرضه دوربین از طرف کمپانی های رغیب ، ارزانتر شدن تکنولوژی ، نیاز های کاربران و ....
2.آیا این دسته بندی جدید خوب است و ما آنرا می پسندیم ؟
فکر کنم باید به آن عادت کنیم ! :biggrin:
نوشته اصلی توسط
amir.jafary
نظر شما درست کوروش جان ولی مهم فقط ضربه خوردن که نیست.انبساط و انقباض,طول عمر پلاستیک(بگیم پلیمری که ناراحت نشین:biggrin:) و فلز و... مد نظر هست.شما وقتی یه دوربین پلاستیکی از دستتون بیوفته زمین به علت ارتعاش بدنه و سبکی باعث انتقال ارتعاشات به داخل بدنه میشه و حتی ممنکه رو زمین 2-3 بار کوبیده بشه,در صورتی که فلز این ضربه رو تو خودش دفع میکنه.اگر یکی همیشه تو منطقه آفتابی و گرم اهواز عکاسی کنه پوسیده شدن گوشته بدنه طی مدتی حتمی هست.من که دوست ندارم وقتی با انگشت اشارم به دوربینم میکوبم صدای هندونه رسیده بده
من فکر میکنم روی مقاومت بدنه ها و سیلینگ و ... زیاد از حد سخت گیری میکنیم.
یک آزمایش درد آور و احمقانه :biggrin در سایت Digital REV هست که پیشنهاد میکنم آن را ببینید !
ماجرا از این قرار است که آقای Kai Wong تصمیم میگیرد مقاومت دو بدنه غیر آلیاژی Canon 550D و Nikon D90 را با هم مقایسه کند اما چون کمی حیفش می آید (یا ظاهرا نمیگذارند ! ) به تست Nikon D70 خودش با یک Canon 400D رضایت میدهد !:cool:
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=D1tTBncIsm8
در این تست احمقانه ، این دوربین ها از بالای پله پرت می شوند ، یک لیوان بزرگ چایی داغ روی آنها ریخته می شود ، از آنها به عنوان کفش استفادده می شود ! و با پریموس آنها را آتش می زند و به عنوان چکش برای میخ زدن استفاده میکند.
نتیجه جالب است. حتما ببینید.
------------------------
یکی از دوستان میگفت واقعا 71 گرم ارزش این را داشت که از شاسی منیزمی استفاده نکند !
به نظرم برای سبک تر شدن این کار انجام نشده ! وجود بدنه ای مثل 7D در Line Up دوربین های Canon جایی برای عرضه یک دوربین دیگر با بدنه فلزی و ... نمیگذارد. اگر آن LCD چرخان وجود نداشت این اختلاف وزن به راحتی به 170-180 گرم می رسید. به شخصه دوست داشتم آن LCD چرخان نبود ولی سبک تر می بود !
نوشته اصلی توسط
Navid7h
یعنی نسل 40D , 50D با آن تقسیم بندی کلاسیک که کاربران Canon در ذهن دارند منقرض شده است ! و این گروه به دو دسته مجزا تقسیم شده اند.
یک دسته کمی پیشرفته تر ، حرفه ای تر، با امکانات خاص و ...
یک دسته کمی سبکتر ، ساده تر ارزانتر هنوز با امکانات وِیژه ای که از Rebel ها آنها را جدا میکند.