سلام به دوستان
به نظر من این دوربین یه جهش بلند برای کنن است ، شاید نه به لحاظ شاخصه های تکنولوژی (مثل سنسور و پردازشگر و... که کنن درش مشگلی نداشت) بلکه در چیزهایی که تا حالا نیکون حرف اول را درش میزد. دوستان به تفضیل به نکات مهمی مثل یه کلاس جدید ( به لحاظ اندازه و ارونومی و لی اوت کلیدها) و صفحه نمایش چرخان(واجب برای فیلم برداری) ، کنترل بی سیم فلاش(که مهم ترین نقدمن به 5دی مارک2 همین قضیه است) و تنظیمات فیلم برداری بهتر، در این دوربین مطالب خوبی نوشتند ( و از نظر من اینها از بهترین چیزهایی بود که می شد به یه دوربین کنن اضافه کرد). از نواقصی مثل تعداد نقاط فوکوس هم سخن به میون آمد که من باهاش خیلی موافق نیستم (چرا که طرف داران این جور سیستم های فوکوس، 7دی رو هنوز در دسترس دارن، و این دوربین نباید از هر لحاظ یه 7دی دیگه میشد).
البته من خیلی با کارت حافظه SD موافق نیستم و همون مشگلی که با دی 90 داشتیم حالا با ین دوربین تکرار شد. ( چرا که اگر بخواهید در کنار 5دی مارک2 یه دوربین نسبتا سبک با کارایی بالا داشته باشید، کارت حافظه از نوع متفاوت کمی آزار دهنده است.)
در هر صورت من منتظر یه دوربین کراپ دار در کنار 5دی مارک2 ام بودم. 7دی از هر لحاظ (وزن و قیمت) خیلی سنگین بود و 550 دی از لحاظ کیفیت قابل قبول ولی از نظر اندازه بسیار کوچک و بد دست، بدنه بیش از حد سبک و ضعیف و لی اوت کلید ها و گردونه ها کاملا ابتدایی بود. این دوربین فصلی جدید و پر کننده این خلا است که نظرات سایر دوستان هم موید همین مطلب است.