دفترچه راهنمای دوربین Canon EOS 60D
Instruction Manual
کد:http://media.the-digital-picture.com/Owners-Manuals/Canon-EOS-60D-Owners-Manual.pdf
دفترچه راهنمای دوربین Canon EOS 60D
Instruction Manual
کد:http://media.the-digital-picture.com/Owners-Manuals/Canon-EOS-60D-Owners-Manual.pdf
گریپ 60D رو میشه روی 50D استفاده کرد؟
canon 5D mark III with BG-E11 grip + 16-35 f2.8L II + TS-E 17 f4L + Manfrotto Travel MKBFRA4
گریپ 50دی همون گریپ 40دی و در اصل گریپ 30دی است
و با توجه به اندازه یکسان بدنه های این سه بادی برای هر سه قابل اشتفاده بود
اما 50دی و 60دی نمیشود چون بدنه یکسان نیستند
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
فرهاد حسینی-2008!جالبه. مي گه تغييرات مثل تغييرات 30D نسبت به 20D اندكه و اگر منتظر تغييرات اساسي ( مثل 40D نسبت به 30D ) هستيد منتظر 60D در پاييز 2010 باشيد.
سیروان خوشبین
Canon 1DsIII+24-70+100-400-Canon 400D+10-22
با سلام
والا من 40دی و 50دی را کنار هم گذاشتم یعنی از قسمت تحتانی با هم منطبقشان
نمودم والا یک سانت اختلاف ندارند یعنی اصلا اختلاف ندارند
50دی : 146 * 74 * 108
40 دی: 146 * 74 * 108
سایز بادی 2 دوربین یکی است
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
وبسایت EOShd یک ریویو خوب از این دوربین داره که بیشتر روی قابلیت فیلم برداری تاکید داره و در پایان هم مقایسه خوبی بین این دوربین وسری دوربین های میکرو 4/3 بازار داره (قابل توجه اونایی که دوربین رو صرفا واسه قابلیت فیلم برداریش می خرن). من گفتم بد نباشه (علی رغم سواد ترجمه معیوبم) یک قسمتهاییش رو بیارم:
The main gripe I have with this camera is not that it is a bad camera. It is a very very good one. I just think it's very cynical to expect buyers to choose between 3 models, when Canon could have put a rotating 1MP screen and manual audio controls on the 7D to begin with. Why do we need 3 models? The only real
difference is not so much that one is so much more advanced than the other - it is all about price and target markets, not engineering.
"مشکلی که من با این دوربین دارم "بد" بودنش نیست. در واقع این یک دوربین خیلی خیلی خوبه. در عوض به نظر من عمل متکبرانه ای است که از مشتریها بخواهیم یکی از این سه (اشاره به 550دی، 60 دی و 7 دی) را انتخاب کنند در شرایطی که کنون میتونست برای شروع یک صفحه نمایش چرخان 1 مگاپیکسلی به علاوه کنترل دستی تنظیمات صوتی به 7دی اضافه کند. ما چه نیازی به 3 دوربین داریم؟ تفاوت واقعی بین 3 مدل اونقدر نیست که یکی فوق العاده از دیگری پیشرفته تر باشد. در واقع همه این مسائل حول محور قیمتگذاری و بازاریابی می چرخد و نه مهندسی.
In terms of the video mode image quality and stills, the Canon 60D offers absolutely no improvement over previous models. The video mode is now nearly 2 years old and began it's life on the 5D Mark II. 2 years is a long time, plus we still have a mirror and no EVF.
از لحاظ کیفیت تصویر (چه فیلم برداری، چه عکاسی) کنون 60دی هیچ گونه پیشرفتی رو نسبت به مدلهای قبلی شاهد نبوده است. از عمر مد ویدئو که زندگی خود را از 5دی مارک 2 شروع کرده نزدیک به دو سال می گذرد. دوسال زمان طولانی است. خصوصا که ما هنوز با یک آینه و تصویر یاب الکترونیکی طرف هستیم.
if I had to pick just one of the 3 HD video Canon APS-C cameras it would be this one purely because of the articulated screen and price. The hinge alone is worth the extra over the 550D. (Although you do have to stomach the fact that Canon is selling you the $2 hinge for an extra $300 over the 550D!)
اگر قرار باشد یکی از سه دوربین aps-c کانون با قابلیت فیلم برداری HD را انتخاب کنم، قطعا به سراغ 60 دی خواهم رفت صرفا به خاطر صفحه نمایش چرخان. هرچند شما باید با این حقیقت کنار بیایید که این لولای اضافه برای کنون 2 دلار هزینه در بر دارد، ولی برای من و شما 300 دلار اضافه بر 550 دی.
سپاس
And I raise my glass to everyone I'll never see again canon EOS 60D + 18-135 + 10-22 + fuji fine pix s100
سایز 40D همینه که اینجا زدی ولی سایز 50Dبر اساس گفته هایDP اینه:
154*81*111
من وقتی 40و50 دی رو کنار هم گذاشتم به نظرم 50 یکم از 40دی بزرگتر بود و حتی دوستم که صاحب 40D بود حرف منو تایید کرد.
یه نگاه به این لینک از DP بنداز
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ca...lroundview.jpg
60D هم زده: 148.5*78.6*105.8
راستی زیر 60D ترمینال extension نداره.چرا؟
canon 5D mark III with BG-E11 grip + 16-35 f2.8L II + TS-E 17 f4L + Manfrotto Travel MKBFRA4