سلام
شارژر باطري من دچار مشكلي شده.
وقتي باطري را براي شارژ قرار ميدهم پس از مدتي به شدت داغ ميشود و متوقف ميشود.
و براي ادامه لازم است منتظر شوم خنك شود و بعد از برق بكشم و دوباره متصل كنم.
اگر ممكن است راهنمايي بفرماييد.
سلام
شارژر باطري من دچار مشكلي شده.
وقتي باطري را براي شارژ قرار ميدهم پس از مدتي به شدت داغ ميشود و متوقف ميشود.
و براي ادامه لازم است منتظر شوم خنك شود و بعد از برق بكشم و دوباره متصل كنم.
اگر ممكن است راهنمايي بفرماييد.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
دوست عزیزم
موارد پیکسل سوخته در دوربینهای دیجیتال از موارد رایج در دوربینهای نسل جدید است اساسا این اشکال بوسیله نرم افراز انجام می شود بدین تر تیب که برنامه خصوصی هر کمپانی رفنس خوب برنامه ها را به نمایندگی رسمی داده است واجازه را می دهد تا دیتاهای خوب را روی دیتاهای بد که در دوربین وجود دارد شناسایی وکپی کند . دوربین شما امکان بوجود امدن مجدد پیکسل سوخته را دارد
این موارد باعث بوجود امدن پیکسل می شود .
1-استفاده از حساسیت بالا-استفاده از سرعتهای خیلی پایین 10 ثانیه بیشتر -استفاده از کیفیت بسیار بالا
با تمام این مسایل حتی اگر چندین بار روی دوربین شما برنامه پیکسل نصب شود از کیفیت دستگاه شما کاسته نمیشود .
با تشکر بخش فنی
سلام جناب قاسمي
دوربين فوجي کامپکت يکي از دوستان مشکل پيدا کرده و اونم اينه که عکسها رو اينجوري ميگيره:
همونطور که مي بينيد اصلا عادي نيست!
تنظيمات رو هم ست کردم و مشکلي نداشت و حتي ريست هم کرديم اما باز هم همون آش و همون کاسه
دوست عزیزم
باتشکر از تماس شما
اشکال اعلام شده در دوربینهای فوجی امری شایع است اشکالات بدین شرح است .
1-عمل نکردن قسمت APERTURE CONTROL بدین معنی که عملیات دیافراگم انجام نمیشود (یا دیاف کاملاباز می ماند یا بسته )
2- پاره شدن مدار اطلاعات دیافراگم که امرشایع در دوربین فوجی می باشد
3-خربی در قسمت CCD
هزینه کامل پس از بازدید اعلام می شود وموعد تحویل 2روز می باشد .
با تشکر بخش فنی فوجی
با سلام
آیا تعمیرات دوربینهای کامپکت سونی هم انجام میدید؟
1-Sony-H9:مشکل شناسایی رم.ذخیره ناقص عکس بر روی رم.ذخیره عمودی(Portrait) عکس
2-Sony -w100:حرکت غیر ارادی آیتم های منو در هنگام انتخاب پس از تمای انگشت با کلید سلکتور
با تشکر
(در صورت امکان شماره تماس لطف کنید ممنون میشم)
سلام
من یه دوربین 1000 دی کانن دارم که دو هفته پیش برنامه داخلی رو ارتقا دادم
هفته گذشته دوربین تو کیفم بود که خاموش میشه بعد هم روشن نمیشه وقتی رسیدم خونه زدم تو شارژ روشن شد در حالی که قبلا اگر باطری هم شارژ نداشت ارور میزد و میگفت که باطری شارز نداره
بعد از سه روز در حال دیدن عکس ها بودم که دوربین خاموش شد و دوباره روشن کردم
همین امروز 14/11 یه بار موقع عکس انداختن خاموش شد یه بار هم بعد از یک ساعت هنگام دیدن عکس ها
علتش از چی میتونه باشه (ضربه هم نخورده)
با عرض سلام
بله تعمیرات سونی انجام می دهیم در رابطه با اشکال اعلام شده در سری H9باید به عرض برسانم احتمالا رم شما مشکل دارد .
در رابطه با سوال دوم قسمت سلکت مود دستگاه شما مشکل دراد وقسمت کربن از بین رفته است ومستلزم تعویض می باشد
باتشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
66749494-88319254