سلام
جناب نژادی تفاوت DOF در این ویدیو کاملا مشخص است. در مورد آن ممکن است توضیح بفرمایید
و اینکه لنز ها چه بوده. ضمنا آیا فیلم را خودتان تهیه کرده اید؟
سلام
جناب نژادی تفاوت DOF در این ویدیو کاملا مشخص است. در مورد آن ممکن است توضیح بفرمایید
و اینکه لنز ها چه بوده. ضمنا آیا فیلم را خودتان تهیه کرده اید؟
درود
تفاوت های تنظیمات picture Control هم در آن مشهود است که باعث اختلاف در کنتراست و رنگ و لعاب آن شده.
توضیح بیشتر:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...l=1#post186570
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Saturday 23 October 2010 در ساعت 14:36
سلام
بچه ها یه سوال دوربین 60D فوکوس پیوسته در جین فیلمبرداری داره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
من تا حالا نمی دونستم
فقط توی D7000 رو می دونستم
پست 1450 اینجوری نوشته
من اگه اینقدر گیج بودم که نفهمیدم اینچنین امکانی رو بهم بگید
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II
http://www.vimeo.com/16196365
هر دو ویدئو با لنز Zeiss Distagon f/2 گرفته شده اند با تاسف فراوان تصویر نیکون رنگ و لعاب و وضوح بهتری دارد
در ویدئو قبلی هم که یکی از دوستان قرار داده بود نیکون خروجی مطلوب تری ارائه داده بود!
D610 vs 6D vs D750
سلام
حالا چرا اینقدر تاسف عزیز برادر؟ زیاد به این فیلم ها توجه نکنید، امکان هر جور تغییر در دوربین وجود دارد که رنگها ،شارپنس و و و ....را متفات از هم نشون بدن ، شاید واقعا هم همینطور باشه و باهم تفاوت داشته باشند شاید هم نه، در هر صورت ملاک تصمیصم گیری برای خرید نمیتونه اینجور ویدیو ها یا عکس ها باشه ،صبر کنید ریویوهای سایت های معتبر منتشر بشه اونوقت میشه در مورد این دوربین ها صحبت کرد .....الان این فیلم ها و عکس ها که دوستان میزارن بیشتر برای اینه که حرفی واسه گفتن و بحث کردن باشه....خلاصه زیاد جدی نگیرید
با سلام
من احساس میکنم این تست ها اصلا اصولی نیستند
و هر کس سعی دارد با شیوه هایی برند مطلوب خود را
بهتر جلوه دهد در ویدئو نمایش داده شده تصویر دوربین 60دی
بهنظر اصلا فوکوس نشده بود و هر مقداری هم دی 7000 شارپتر
باشد تفاوت اینگونه نخواهد بود
در کل بهتر است صبر کرد تا این دو دوربین توسط اساتید بی طرف
مقایسه شوند
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
سلام
ممنون از توجه دوستان
بله همون طور که گفتید 60d فیلمبرداری با فوکوس ممتد نداره و اشتباه از بنده بوده
ولی یه سری خاصیتهای جالب داره از جمله edit فیلم داخل خود دوربین و تبدیل سایز فیلم مثلا برای کوچک کردن حجم و فرستادن مستقیم به اینترنت و جالبه موقع ادیت میشه مثلا تا 6 برابر روی جای خاصی از فیلم زوم کرد و نتیجه رو تبدیل به یه فیلم دیگه کرد
تنظیم صدای فیلم هم موقع فیلمبرداری به این دوربین اضافه شده که جالب هستش
امکان افزودن افکتهای سریع مثل soft کردن عکس برای زیبا تر شدن پوست در پرتره و ....
به هر حال روی ورق امکانات جالبی هستند اما باید تا اومدنش صبور باشیم و قضاوت نکنیم
سلام
تمام قابلیت های مد نظر شما نرم افزاری هستند و یک حرفه ای اصلا وقتشو صرف این قابلیت ها نخواهد کرد
(Premiere و After Effect و Audition رو یه بار کار کنید دیگه سمت این قابلیت ها نمی رید)
البته شاید آماور ها استفاده کنند ولی اونها هم با وجود نرم افزاری مثل Ulead نیازی به این کار ندارند
در مورد اینکه دوستان گفتند شارپ نیست فیلم 60D باید عرض کنم: من 550D دارم وواقعا فیلم هاش در حد دوربین های فوق حرفه ایه و کاملا شارپ هست
پس بعید می دونم 60D بد باشه فیلمش
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II