نه! به هیچ عنوان. 9 نقطه فوکوس کراس تایپ در مقابل یکی، ویو فایندر از نوع پنتا پریزم، عمر باطری بیشتر (خیلی بیشتر!) هندلینگ بهتر (که این برای من بسیار مهم هست) و چند مورد دیگه از برتری های 60 دی هستند. منظور من نظر عمومی افرادی بود که به سنسور یکسان 60دی و دو مدل دیگه اشاره میکنن و خب بقیه امکانات را در خروجی دریافتی از بدنه اونقدرها موثر نمیدونن.
خود من راستش دارم به این نتیجه میرسم که 300 دلار اضافه تر (که شده 200 دلار در بازار بین الملل) ارزش پرداخت رو داره. خصوصا که روی اینترنت به راحتی می تونینن بدنه را با قیمت 999 دلار پیدا کنین که انصافا می ارزه. اما مطمئنم من به شخصه بعد از خرید 60دی -علی رغم اینکه جوابگوی نیازهای من خواهد بود- از داشتنش خیلی هیجان زده نخواهم بود! دلیلش هم ساده است. چون قبلا 550دی داشتم!
ویرایش توسط pinkishmilad : Saturday 6 November 2010 در ساعت 17:55
And I raise my glass to everyone I'll never see again canon EOS 60D + 18-135 + 10-22 + fuji fine pix s100
And I raise my glass to everyone I'll never see again canon EOS 60D + 18-135 + 10-22 + fuji fine pix s100
برتری های 60دی ارزش اون 300 دلار رو داره با وجود این اصلا نمیشه کتمان کرد که 60دی پایین تر از انتظارات بود و همین زد توی ذوغ همه، وگرنه هم رزولوشن بودن چیز غیر معمولی نیست قبلا هم نمونه داشته مگه 50دی و 500دی رزولوشن یکسانی نداشتند؟ اما هیچ کس نگفت فرقی بین این دوتا وجود نداره!
این رو هم باید عرض کنم که(اگه نگم میترکم:biggrin:) کلا کانن بعد از 40دی دوربین برجسته ای در رده دو رقمی تولید نکرده
پ.ن: البته همه میدونن که دلیلش تغییر سیاست تولید کانن هستش...
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام
مثل اینکه سنسور 60d با 7d و 550d دقیقا مشابه نیستند و کنون ار 3 سنسور متفاوت در 3 دوربین استفاده کرده
هم رزولویشن متفاوت هست و هم اندازه پکسلها .
یا شاید من اشتباه می کنم !!!
کد HTML:http://www.dxomark.com/index.php/eng/Camera-Sensor/Compare-sensors/%28appareil1%29/645|0/%28appareil2%29/619|0/%28appareil3%29/663|0/%28onglet%29/0/%28brand%29/Canon/%28brand2%29/Canon/%28brand3%29/Canon
علیک سلام نوید جان
نه من فوق العاده راضی هستم و خیلی قاطع عرض میکنم به هیچ عوان نه با 40دی عوضش میکنم نه با 60دی
من طی دو سه ماه اخیر در چند تور عکاسی(جای شما خالی) با دوربین های زیادی از برند کانن کار کردم (به جز 7دی) چند روز پیش هم قسمت شد 60دی رو دست گرفتم(سبکی قابل ملاحضه نیست اما حس میشه متاسفانه بدون لنز نتونستم زیاد خوش دست بودنش رو چک کنم)، از نظر من توی هم رده ها و پایین تر ها 50دی بهترینه
اما گذشته از این متاسفانه 50دی جواب های قاطعی برای انتقاداتی که ازش میشد نداشت(نویز، شاپنس و...)
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
[/QUOTE]کد HTML:http://www.dxomark.com/index.php/eng/Camera-Sensor/Compare-sensors/%28appareil1%29/645|0/%28appareil2%29/619|0/%28appareil3%29/663|0/%28onglet%29/0/%28brand%29/Canon/%28brand2%29/Canon/%28brand3%29/Canon
سلام
راستش مانفهمیدیم سنسور این دوربینها یکی است یا نه؟؟ واگر تفاوت دارند ،این اختلاف چقدر است ؟
البته در برندهای دیگر هم این تشابه وجود دارد.در لینکی که آقای عباسی قرار دادند اختلاف وجود دارد ولی در برخی از سایتها (حداقل از نظر ظاهری) یکی هستند
تا نظر دوستان چه باشد؟
http://www.the-digital-picture.com/R...ra-Review.aspx
واقعیت اینه که من برای خودم چندتا دلیل برای انتخاب 60d دارم که روی کاغذ گزینه بهتری برای من به حساب میاد !
فیلمبرداری بهتر
lcd چرخان
بدنه سبکتر (ارگونومی رو در عمل باید دید)
لنزهای متنوع تر در کانن
علی اسلامیان
رویوی dpreview
کد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos60d/
Conclusion - Pros
* Excellent image quality up to ISO settings unthinkable just one camera generation ago
* Extremely high detail and resolution at base ISO, good per-pixel sharpness
* Very good low-light performance, with low noise levels and good retention of detail
* Good ergonomics, well shaped and comfortable hand grip
* Customizable user interface
* In-camera raw conversion options and Creative Filters give easy creative options
* Excellent LCD screen is articulated (great for videographers and tripod users)
* On-screen Q-Menu offers good access to shooting settings
* Good quality 1080/720p video output with a range of frame rates and control over exposure
* External microphone socket
* Useful highlight tone priority mode
* Good battery life
* Comprehensive software bundle
Conclusion - Cons
* Slow AF in Live Mode reduces benefit of articulated screen for stills shooting
* White balance often excessively orange under artificial light
* Slight tendency to overexpose in contrasty conditions
* Post-processing options oddly arranged (and don't provide access to the Ambience options)
* Plastic construction not as reassuring as its metal-bodied peers
با توجه به مقایسه با D7000 نیکون, به زودی شاهد رویوی آن یکی نیز خواهیم بود.