از حالت One shot و نقطه مرکزی فوکوس استفاده می کنم. از سه پایه استفاده نمی کنم ولی نکته اینجاست که من قبلا این مشکل رو نداشتم و جدیدا حدود یک ماهی هست که باهاش درگیر شدم. کلا من تو آتلیه با 1/160 و 1/200 عکس می گیرم
یه سوال
آیا بنظرتون اینکه از دو نفر کنار هم عکس بگیرم با f/11 ,1/200 , focal lenght 40-60 و یکیشون کاملا فوکوس و دیگری کمی خارج باشه غیر طبیعی نیست؟ فوکوس هم با نقطه مرکزی.
تو ایده آل که این سوال رو پرسیدم گفت باید عکس های دسته جمعی رو از فوکوس چند نقطه ای استفاده کنی ولی من به این نکته اعتقاد ندارم. چون رندوم هر چی جلوتره رو فوکوس می کنه و حساب و کتابی تو کارش نیست.
در حالت One Shot اگر سوژه يا دوربين جابجا شود، نقطه فوكوس متناسباً تغيير نمي كند .
مثالي كه زديد به نظرم مرتبط با سوالي كه كرديد (تغيير نقطه فوكوس در عكس هاي متوالي) نبود. اين مثال به عمق ميدان بر مي گردد . يعني در يك عكس يك نفر در فوكوس قرار دارد و يك نفر خارج از فوكوس است. فاصله دوربين از سوژه چقدر بوده است؟ اگر فرضاً فاصله 150 سانتيمتر بوده است، با لنز 50 م م و عدد ديافراگم 11 عمق ميدان 40 سانتيمتر خواهد بود يعني اگر يك نفر مثلاً 25 سانتيمتر جلوتر يا عقبتر از نفر ديگر باشد از فوكوس خارج مي شود.
عذر خواهی می کنم ولی اون یک سوال دیگر بود و مثال نبود.
باید این سوال رو بعدا می پرسیدم و در قسمت لنز ها.
در مورد oneshot من چون از نقطه مرکزی فوکوس رو قفل می کنم اگر از حالت دیگه ای مانند alfocus استفاده کنم نمی تونم کادرم رو تنظیم کنم. چراکه در لحظه نهایی لنز فوکوسش رو آپدیت می کنه و ممکنه که در اون لحظه نقطه مرکز روی بکگراند باشه!
اگر دو نفر دقیقا در یک خط قرار بگیرند ، مشکل اپتیکی است.
2person.jpg
سلام دوستان گرامی،آقا یه سوال داشتم یکی از دوستام 60دی داره میخواستم ببینم این دوربین هم مثل بقیه گزینه ای داره که 2 فریم عکس رو تو 1 فریم بگیره داره یا نه؟؟(اسم فنیش رو نمیدونم چی میشه)اگه داره چجوری فعال میشه؟
باتشکر
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM