سلام
احتمالا پيكسل سوخته است. حتا اگر هم گارانتي ندارد اگر عوض نكردند مي توانيد بدهيد تعميرگاه مركزي برايتان آن پيكسل را غير قعال كنند.
سلام
احتمالا پيكسل سوخته است. حتا اگر هم گارانتي ندارد اگر عوض نكردند مي توانيد بدهيد تعميرگاه مركزي برايتان آن پيكسل را غير قعال كنند.
فرهاد حسيني
البته وجود پيكسل سوخته جاي ناراحتي نداره و اين موضوع دير يا زود براي دوربينهاي ديجيتال اتفاق ميوفته
حتي در دوربينهاي آك هم امكان وجود پيكسل سوخته هست
اكر تعداد اين پيكسل ها رو به افزايش نره مشكلي نيست
سلام
فلاش سرخود دوربین من دیگه باز نمیشه . دوربین رو ارسال کنم تهران یا توی همین مشهد تعمیرگاه معتبر هست ؟
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
علت دقیقا همین هست که علی جان گفتند برای من هم پیش امده
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام...من میخوام بر روی عکسهام اسمم رو حک کنم و یا بقول معروف کپی رایتش کنم..وارد منوی دوربین میشم ولی اون قسمت کپی رایتش ظاهرن غیر فعاله..وقتی دکمه ست رو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیفته و به صفحه بعدی وارد نمیشم..الفباها و کاراکترها هم غیر فعال هستن..دفترچه دوربین رو هم مطالعه کردم و طبق اون عمل کردم ولی فایده نداره..
لطفا بنده رو راهنمایی کنید..
دوستان کسی اطلاع داره کانن برنامه ای برای اپگرید 60d داره یا نه ؟
علی اسلامیان
دوستان من تا چند روزه دیگه میخوام این مدل دوربین رو خریداری کنم میخواستم بدونم شما که با این دوربین کارمیکنید با چه مدل مموری کارتی مشکل نداشتید
مخصوصا برای فیلم برداری فول اچ دی که میخوام بدون مشکل کار بکنه
چند وقتی هست که با فوکوس عکس هایی که می گیرم دچار مشکل شدم. اگر چندتا شات پشت سر هم ( نه به صورت اتوماتیک) از یک سوژه بگیرم یکی دو تاش فوکوس نیست. در نهایت بردم لنز رو دادم ایده آل و چک کرد و گفت که مشکلی نیست حالا بفکر افتادم شاید ایرادی از نرم افزار دوربین هست. آیا آپدیت کردن فریمور دوربین می تونه اگر ایرادی باشه برطرف کنه؟