سلام حدمت دوستان عزیز
بنده یه G12 دارم دوسشم دارم
میخواستم بدونم اگه بخوام یه کانورتر بگیرم که بشه روی این عروستک لنز نصب کرد از کجا باید تهیه کرد
فعلا
یاعلی
سلام حدمت دوستان عزیز
بنده یه G12 دارم دوسشم دارم
میخواستم بدونم اگه بخوام یه کانورتر بگیرم که بشه روی این عروستک لنز نصب کرد از کجا باید تهیه کرد
فعلا
یاعلی
سلام
روي G12 نميتوني لنز اضافه كني
انتخاب شما يك رابط (مثل يك لوله) و يك تله كانورتور و يك وايد كانورتور ميتونه باشه.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
آقا خیلی ممنون از اینهمه توجه
واقعا شوکه شدم
پس اینجور که بوش میاد روی این دوربین همه جور لنز نصب نمیشه ، بلکه باس یه حلقه رابط کانورتر LA-DC58K بگیری و روی اون یه تله کانورتر یا واید کانورتر ببندی
درست میگم ؟
با سلام من میخوام این دوربینو بخرم اما متاستفانه تهران خیلی گرونه با گارانتی اصلی میگن 680 بدون گارانتی 570 اما تو اینترنت دیدم قیمت حدودا 450 دلار هستش حالا میخوام به یکی از دوستام که میره خارج بگم برام بیاره
حالا چند تا سئوال
ایا تهران جایی نیست که ادم با خیال راحت بره با قیمت مناسب بره بخره اخه چند تا فروشنده بهم گفتن ایتا که بدون گارانتیه باطری و شارژرش رو عوض میکنن از کجا میشه فهمید اصله یا نه
در ضمن چه مموریه خوبه براش بگیرم
و همیطور ایا احتیاج به فلش جدا هست براش بگیرم یا فلش خودش قوی و خوبه
در ضمن من عکاسی اماتور هستم و تفننی از این دوربین استفاده میکنم
با تشکر
من G12 داشتم قبلا.
همین هفته پیش که دبی بودم قیمت دوربین ها رو چک کردم. 95% شون از ایران گرون تر بود. حتی همین جی12 خودمون.
به نیت خرید 600دی رفته بودم که اونم 3999 درهم بود. تنها جایی که میتونی 450دلار گیر بیاری خود امریکاس فقط.
فک نمیکنم باطری و شارژر و اینارو عوض کنن ولی خب مطمئن هم نیستم.
من خودم از سایت دیجی کالا بهمن 89 ، 585هزارتومن با گارانتی طلایی و بیمه ایران خریدم.
برای عکاسی تفننی این دوربین زیاد هستش ، البته اگه یادگیری عکاسی ملاک نباشه.
مموری که من خریدم 16 گیگ لکسور کلاس 6 بود. به نظر زیاد میمود واسم چون زیاد فیلم نمیگرفتم.
من شنیدم کنن به خاطره حادثه های اخیر ژاپن 10% روی قیمت هاش اضافه کرده. گمونم واسه همین تو ایران هم گرون شده.
موفق باشید.
با سلام
دوستان کسی از آداپتور این مدل موسوم به ACK-DC50 استفاده کرده؟
از کجا باید تهیه کنیم؟
قیمت ؟
با تشکر
با سلام
دوستانی که با شارژر مدل CB-2LZE کار کردند
در مقایسه با CB-2LZ چه مزیتی داره؟( زودتر شارژمیکنه؟).
بعد باتری ای که هم اکنون استفاده میکنم NB-7L هست. آیا باتری قوی تری ( از نظر زمان استفاده) هم وجود داره که به این دوربین بخوره؟
با تشکر
با سلام
آیا ابدیتی برا فریم ور این دوربین وجود دارد.چون بعضی از اپشن هایی که در دفترچه ذکر شده در دوربین وجود ندارد.
با تشکر