تشکر.
پس من با خیال راحت این دوربین رو به عنوان بک آپم تهیه کنم؟
و اگه لطف کنید و قیمت حال حاضرو به من بگید ممنون میشم( هر چند اینجا محل این سوال نیست)
و در مورد این موضوع که آیا میشه با جی 12 نورهی طولانی حداقل برای ثبت نور ماشین ها عبوری از زیرپل استفاده کرد؟؟( کاری که با slr انجام میشه)
و یک سوال دیگه وضعیت سیلینگ این دوربین چطوره؟ زیر باران و برف عملکرد خوبی داره؟ چون من برای کوهنوردی و ارتفاعات بالا میخوام؟
سلام دوست گرامی:
در مورد بک آپ با خیال راحت این دوربین راتهیه کنید.
قیمت حال حاضر حدود 610 تا 630 تومان.
در مورد سیلینگ هم بله در رده کامپکت ها از بدنه بسیار مقاوم و محکمی برخوردا است که برای کاربرد شما مناسب است.
در مورد نوردهی ، نه به کیفیت slr ها ، اما به دلیل نویز پایین تر این مدل در رده کامپکت ها میتوان برای این نوع عکاسی هم از این مدل استفاده کرد.
موفق باشید...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
دوستان لطفا نحوه هک کردن این دوربین هم اموزش بدین متشکرم
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
باسلام من تازه یک روزه این دوربینو خریدم! خیلی تازه کارم:)
اما مطالبی که خوندم داخل انجمن متوجه شدم که امکان زوم هنگام فیلم برداری با هک کردن امکان پذیر میشه!و یکسری قابلیت اضافه میشه!صرفا بخاطرهمین خواستم دوربینو هک کنم!
باتشکر از رضا اقبالی عزیز بنده هم رضا راد هستم
در ضمن اگه امکان داره توضیح بدین چطوری میشه با این دوربین از موضوع در حال حرکت عکس گرفت که عکس تار نشود!
سلام دوستان عزیز:
من طی امروز و فردا میخوام g12 رو بخرم البته بعد کلی تحقیق حالا میخوام راهنماییم کنید من با این دوربین چه تجهیزات جانبی بخرم: کیف - رم- ... و چیزای دیگه ای که لازمه.
این از اون سوالابود ، مثلا دوربین بدون رم به چه دردتون میخوره؟، انگار ماشین بدون بنزین سوار بشی!!!
در ضمن اینکه چه تجهیزاتی میخواید برمیگرده به نیازتون ولی معمولا یه کیف و رم میگیرن، و معمولا سه پایه، حالا دیگه میتونید بعدش رم اضافه و باطری اضافه و ... از اینجور چیزا هم بگیرید
شاد و موفق باشید....