با سلام
دوستان کسی فایل راهنمای فارسی G12 رو نداره؟
با تشکر
با سلام
با تشکر
قیمت حدود 35000 تومن و از اکثر فروشگاه ها قابل تهیه است. قیمت باتری لیتومی این مدل هم معادل اداپتور است که من میگم بهتره یک باتری یدک همراه داشته باشید چون استفاده از اداپتور محدودیت ایجاد میکنه.دوستان کسی از آداپتور این مدل موسوم به ACK-DC50 استفاده کرده؟
از کجا باید تهیه کنیم؟
قیمت ؟
ابدیتی که برای G12 اومده باشه ندیدم و دقیقا کدوم اپشن مد نظرته؟آیا ابدیتی برا فریم ور این دوربین وجود دارد.چون بعضی از اپشن هایی که در دفترچه ذکر شده در دوربین وجود ندارد.
میتونی کتاب راهنمای این مدل رو از نورنگار بخری(5000 تومن)
مزیتی نسبت به هم ندارند مدل CB-2LZE از طریق سیم به پریز برق متصل میشه اما اون یکی مستقیما با دوشاخه رابط به پریز متصل میشه.
دوستانی که با شارژر مدل CB-2LZE کار کردند
در مقایسه با CB-2LZ چه مزیتی داره؟( زودتر شارژمیکنه؟).
بعد باتری ای که هم اکنون استفاده میکنم NB-7L هست. آیا باتری قوی تری ( از نظر زمان استفاده) هم وجود داره که به این دوربین بخوره؟
مشکل من حل شد راستش قضیه از این قرار بود که در حالت Auto بعضی گزینه ها دیسیبل هستند.ابدیتی که برای G12 اومده باشه ندیدم و دقیقا کدوم اپشن مد نظرته؟
با این حال قدردان زحمت شما هستم
با سپاس
ویرایش توسط mohsendm : Thursday 22 September 2011 در ساعت 17:09 دلیل: اشتباه تایپی
سلام دوستان ( باز هم یک سوال)
در مد Low light حداکثر ایزو 12800 است
چرا هنگامی که ایزوی دوربین G12 ذکر میکنند حداکثر آن را 3200 می نویسند
مگه تفاوتی بین این دو وجود داره؟
جناب mohsendm
ايزو يكي از مهمترين موارد مربوط به توليد سنسور است. G12 سنسور بسيار كوچكي دارد "1/1.7" CCD" و يكي از دلايل محبوبيت آن ريسك كنون در كم كردن نويز به جاي زياد كردن رزولوشن بودنسبت به نسخه قبل . چيزي كه اولين خريدار يك دوربين كامپكت از فروشنده خواهد پرسيد:چند مگاپيكسله؟ !!!
در حال حاضر "سال 2011" ايزو بالاي 800 (به طور كلي و ميانگين) استفاده كاربردي ندارد، حتي در سنسور 5DmkII با نويز بسيار كم يا بهتر است بگويم كمترين نويز ، هيچ عكاسي در شرايط معمول ايزو را بالاي 800 قرار نميدهد. حال اينكه ما در G12 از ايزوي 3200 كه نه 12800 استفاده كنيم چيزي جز اجبار DIGI4 به تحويل يك خروجي زوري نخواهد بود. كه آن خروجي به چه كار مي آيد سوال خوبي خواهد بود.
ایزوی 6400 و 12800 در این دوربین با سایز عکس کوچک عمل میکنه که فکر کنم 2 یا 3 مگاپیکسله.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با تشکر از شما جناب اقبالی
در مد Low Light ایزو به دوصورت تنظیم میشود
1- بصورت Auto با این توضیح:Automatically sets ISO speed for the scene
2- بصورت دستی بین 320تا 12800
حالا سوال اینه فرقی بین این ایزو با ایزویی که توسط قربیلک روی دوربین تنظیم میشه (بین 80تا 3200 ) وجود داره؟
اگر نداره...