سلام
اینم چک کنید
کلید ISO رو که کنار نمایشگر بالای دوربین هست (برای 60D اینجوریه، روال 600دی رو نمیدونم ولی احتمالا این جواب بده) فشار بدید بعد کلید گردان پشت دوربین که مخصوص تغییر عدد دیافراگم هستش بچرخونید، که روی جبران نوردهی هم کنترل داشته باشید احتمالا جبران نوردهی تون عددی منفی هستش
شاد باشید....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
به نظر می رسه قبلاً هم تو پیام خصوصی عرض کردم که شما می بایست به فکر منبع نوری باشید. این منبع نور ممکنه یک فلش و یا لامپ الکتریکی و یا نواع پرژکتور باشه. اگر دقت کنید شما این مشکل رو در فضای باز و زیر نور خورشید ندارید و تاریکی در محیط بسته و کم نور اتفاق می افته. عکس بدون نور مناسب = تاریکی.
وقتی دیافراگم رو روی کوچکترین مقدار قرار می دین و سرعت شاتر شما معمولی هستش و نمایشگر جبران نوردهی 3- رو نشون می ده، یعنی نور کمه؛ می بایست فلش رو فعال کنید و یا منبع نوری ایجاد کنید.
ارادتمند؛ «علی»
Canon EOS Rebel T3i (EOS 600D) with EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Lens Kit
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens
بنده منظورم اینه که دستتون خورده بهش، یا اینکه کلا موقع نورسنجی دوربین خودش 3- نشون میده؟؟(من منظورم حال اوله)
ضمن اینکه علی عزیز اشاره کردن به اتاق(بنده به این مورد حواسم نبود) که کلا نورش نسبت به بیرون کمتره
برای رفع تاریکی عکسا باید یا دیاف تا حداکثر باز باشه، از حساسیتهای بالا استفاده شه و از سرعتهای شاتر پایین یا فلاش
شاد باشید....
این اتفاق در مود Auto هم می افته؟ یا فقط روی تنظیم کاملاً دستی اینطوره؟
ارادتمند؛ «علی»
Canon EOS Rebel T3i (EOS 600D) with EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Lens Kit
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens
فقط روی دستی اینطوریه !
نه از اول هم همینطوری بود توی این مود ......بنده منظورم اینه که دستتون خورده بهش، یا اینکه کلا موقع نورسنجی دوربین خودش 3- نشون میده؟؟(من منظورم حال اوله)
ضمن اینکه علی عزیز اشاره کردن به اتاق(بنده به این مورد حواسم نبود) که کلا نورش نسبت به بیرون کمتره
برای رفع تاریکی عکسا باید یا دیاف تا حداکثر باز باشه، از حساسیتهای بالا استفاده شه و از سرعتهای شاتر پایین یا فلاش
شاد باشید....
در مورد منبع نو هم بازم میگم! توی فضای باز و روز روشن هم امتحان کردم!
در مورد دیاف و شاتر هم بازم گفتم! همه جوره امتحان کردم، بازم تاریکه !
چجوری میشه ریسیت کنم دوربین رو؟ کاملا فرمت بشه و برگرده سر حالت اول همه چی بپره ..... ؟