سلام دوستان من میخوام sx230 بگیرم میخواستم بدونم GPS این دوربین در ایران کار میکنه؟؟؟؟
کسی در بین دوستان هست که با این دوربین عکاسی کرده باشه و مزایا و معایبش رو درآورده باشه؟!
سلام دوستان من میخوام sx230 بگیرم میخواستم بدونم GPS این دوربین در ایران کار میکنه؟؟؟؟
کسی در بین دوستان هست که با این دوربین عکاسی کرده باشه و مزایا و معایبش رو درآورده باشه؟!
سلام
بدون در نظر گرفتن سنسور 16 مگاپيكسلي fuji f550 بين اين مدل و مدل Canon SX230 شما كدام را تاييد مي كنيد ؟
با سلام
مشکل sx210 نویز زیاد در عکس به خاطر افزایش رزولیشن بدون افزایش سطح سنسور هست که در دوربین جدید اصلاح شده است.برای راهنمایی جهت خرید می توانید به تایپیک زیر مراجعه نمایید.
http://forum.akkasee.com/f28.html
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
با سلام
فکر میکنم منطورتون رزولیشن f550 هست چون یکی از مهمترین عوامل انتخاب یک دوربین اندازه سنسور می باشد که در دوربینهای با اندازه سنسور یکسان معمولا (نه همیشه)با افزایش رزولیشن نویز در تصویر زیاد می شود هر چند در مود exr در دوربین f550 رزولیشن در بعضی از حالات از 16 به 8 تقلیل یافته تا کیفیت عکس افزایش یابد.بهتر است به تایپیک زیر جهت مقایسه این دو دوربین مراجعه کرده وسئوالات خود را انجا مطرح کنید.
Canon SX230 & Fujifilm F550EXR
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام.
مدتی است که برای عکاسی از پروژه های خارج از شهر نیاز به دوربین عکاسی با قابلیت GPS دارم.
کسی از دوستان در مورد عملکرد GPS این دوربین یا مدلهای مشابه اطلاعاتی داره؟
اصلا در حال حاضر چه دوربینهایی Built in GPS در بازار موجود هستند؟ (کامپکت یا SLR) ؟
سلام
ميتونيد من و راهنمايي كنيد بگيد چطوری میتونم عکس رو از روی كامپيوتر روی مموری دوربین کپی کنم؟
اصلاً اين كار امكانپذير هست يا نه
مدل دوربين Canon PowerShot SX230 HS
باید از رم ریدر استفاده کنید برای انتقال از کامپیوتر به رم چون با خوده دوربین امکانپذیر نیست
و برای انتقال از رم به کامپیوتر وقتی دوربین sx230 یا sx220 به کامپیوتر متصل می کنید نمیتونید عکس هارو copy Paste کنید
باید به پوشه عکس ها برید دکمه های Ctrl+A بزنید و با کشیدن و رها کردن به پوشه مورد نظر انتقال بدید (درگ اند دروپ)