نتیجه اخلاقی ! :
بهتره ژاپنی ها بعد از طراحی و تولید دوربین و لنز دیگه کلا دست به دوربین نزنند و یا اگر میزنند عکس هاش رو برای خودشون نگهدارند و تحت هیچ عنوانی به فکر ارائه اونها به عنوان سمپل دوربین نیوفتند !!
نتیجه اخلاقی ! :
بهتره ژاپنی ها بعد از طراحی و تولید دوربین و لنز دیگه کلا دست به دوربین نزنند و یا اگر میزنند عکس هاش رو برای خودشون نگهدارند و تحت هیچ عنوانی به فکر ارائه اونها به عنوان سمپل دوربین نیوفتند !!
از کجا فهمیدید نورپردازی عوض شده ؟!؟به نظر میاد این تست ها تست های استدیو هست و نمیان کنتراست و شارپنس و نویزگیری رو دست کاری کنن ..... شارپنس رو از این جهت تست کردم بخاطر اینکه این شائبه ایجاد شده بود که خروجی دوربین مشکل شارپ بودن داره .... اما الان در مقایسه با ۵دیمارک ۲ این قضیه منتفیست
شارپنس هم بخاطر کاهش سایز خوب بنظر میاد وگرنه تو سایز اصلی حتی به اندازه نمونه جام قرمز رنگی که تو سایت کنون ژاپن بود شارپنش نداره و شاید بشه گفت بین همه اون سمپلهای رسمی این عکس جام از همه بهتر بود ( حداقل از لحاظ شارپنس).
وقتی بخواهیم با کاهش سایز مقایسه ای رو داشته باشیم عکسهای Cliff Mautner ( با d800 ) نمونه های خوبی هستند.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
انعکاس سافت باکسها روی بطری ها (بطری سرکه - سمت چپی) تغییر کرده. دقیقا همانجایی که شارپنس بیشتر بچشم میاید. تاثیر نور بر شارپنس هم که گفتگو ندارد.
در مورد کنتراست نویز گیری و پردازش چطور میتوانند از تغییر آن جلوگیری کنند؟! اینها به شرایط استودیو ارتباط ندارد به الگوریتم نرم افزار مربوط میشود که شکر خدا هر سال در حال تغییر است (اگر نمونه عکسهای مارک 2 را با همان نسخه ای که مارک 3 پردازش شده پردازش کنند چه بسا شارپتر هم بشود).
اصولا برعکس شارپنس لنز، بررسی شارپنس سنسور با دیدن و مقایسه چند عکس به سادگی قابل بررسی نیست. حالا اینکه بعضی از دوستان با چند نمونه تبلیغاتی چطور به این نتیجه مهم نایل شده بودند جای تعجب است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
نیاز به گفتگو که دارد.تاثیر نور بر شارپنس هم که گفتگو ندارد.
اگر بحث بر سر حجم نور-دیافراگم-تایم نوردهی و ... اینها باشد؟ یک بحث است.
اما در اینجا منظورتان تاثیر نور بر حجم و جزئیات دیتیل بافت است؟ بافت روی کاغذ را که نمیبینیم. بافتی که چاپ شده را میبینیم که اگر بازتاب ناجور نور آنرا از بین نبرد، کمی اینور آنور شدن نور بر روی بافت چاپی تاثیر قابل توجهی نخواهد داشت.
اما در مورد شارپی سنسور و خروجی دوربین. مگر ما سنسور میخریم؟
قرار است دوربین بخریم. اینهم خروجی این دوربین است. مثلن ممکن است سنسور D3s با D3 کاملن یکی باشد. و با تغییرات نرمافزاری نویزش کم شده باشد!(حالا یکی دوسال دیگه D4s هم میاد) حالا به هر حال نیکون هر کدام را به قیمتی به ما فروخته. کانن هم مختار است روی جنسش اسم و قیمت بگذارد.
فكر نكنيد كه فقط اينجا توي اين فروم بحث اين دوربين داغه ، در تمامي فروم ها همين بساط پهنه ، اگه كنون ميليون ها دلار براي تبليغات خرج ميكرد نمي تونست اين همه فكر و صحبت اين دوربين را بين عكاس ها و علاقه مندها و فروم ها و محفل ها راه بندازه .
يكي ميگه من جاي عكاس كنون بودم بهتر عكس مينداختم ، يكي ميگه وقتي آپ ميكردن نديدن ........ اين صحبت ها همه درسته و بر حق ، اينا رو مديران و گردانندگان كنون بهتر ميدوند ، چيزي كه ما نميدونيم اينه كه تبليغ خوب و بد نداره ، هر دو به نفع كنون ، كنون با اين كارش در هزينه تبليغات كلي صرفه جويي ميكنه ، ما هم همه مفتي براي كنون تبليغات ميكنيم كه هيچ پول هم بهش ميديم ، چند روز بعد هم ميبينيد با يك آپديت همه اين قضايا حل شد ، و ميفهميم كه مديرها و مهندس هاي كنون همه از ما بهتر ميدونستند كه نظر مدير تبليغات بر اين بوده .
يادتون نره شايد هزينه ساخت يه سنسور جديد از هزينه تبليغات و بازاريابي يك محصول كمتر باشه ، پس با اين حساب ما اينجا از كارمنداي كنون بيشتر كار ميكنيم ، ولي مفتي ، همگي خسته نباشيم
دوست عزيز گفته شما درسته و كار زيبايي انجام مبديد من هم از سخن هاي زيبا و قابل استفاده ،دوستان با تجربه تر سعي ميكنم نهايت استفاده را ببرم. اميدوارم هر چه زودتر صاحبش بشيد يا اين يا مارك 2 . از الان مباركتون باشه . ما هم در سايه شما و با استفاده از تجربيات دوستاني مثل شما خريد بكنيم ...انشا...
ولي حرف شما با پست من در ارتباط نيست ، من ربطشو نفهميدم ، پست من كاملا واضحه ، مخصوصا براي مردم ايران ...
ببخشيد آف تاپيك شد
وجود سه سایز متفاوت large, medium, small برای هر کدام از مدهای عکاسی نظیر FX و DX و 1.2X که تو حالت small سایز فایل به 9 مگ میرسه و بحث کاهش کیفیت هم مطرح نیست و مشکل ذخیره سازی هم برطرف میشه٬
در مد Raw و یا JPG?
چه گزینهای را میگویید؟
فشردگی فایلهای Raw و یا فشردگی JPG?
در JPG که کاهش کیفیت محسوس هست و کسی بحثی ندارد.
کاهش سایز فقط تو مد jpg خواهد بود که بخاطر پروسس بهتر انتظار افت کیفیت کمتری میره ولی یه خبر خوب اینکه تو Lightroom 4 امکان تغییر سایز تو همون مد خام وجود داره و فایل با پسوند DNG دخیره خواهد شد. و در اینصورت مشکل فضای ذخیره سازی هم تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.
Lightroom 4 allows you downsample the raw file when you import it to LR4 as a dng file. Large file problem solved
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
DNG خیلی وقته که استفاده میشهیه خبر خوب اینکه تو Lightroom 4 امکان تغییر سایز تو همون مد خام وجود داره و فایل با پسوند DNG دخیره خواهد شد