یه لحظه ذوق زده شدم بادیدن این تصاویر ولی تو سایز اصلی باز هم کما بیش همون قضیه قبلی صادق هست. شاید صحیح نباشه ولی بافت پوست یه جورایی پلاستیک و مصنوعی به نظر میاد ( مثلا توعکس نهم و دهم) و اگه اشتباه نکنم دوباره فوکوس روی چشمها نیست و بطور مشخص ناحیه شارپی نمیشه دید.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
خیلی ها بنظرشون این موضوع مربوط به تنظیمات داخلی دوربین هست (nr و sharpness ) ولی من فایل خام رو هم همین الان باز کردم و فرق خاصی ندیدم گویا این داستان همچنان ادامه داره !
البته این چند روز اینقدر pixel peeping کردم جلو آینه هم که میرم بنظرم مات و بدون جزییات میرسه ! تا ببینیم دوستانی که با 5dmkii کار کردند در مورد این سمپل ها (بخصوص فایل های خام) چه نظری دارند.
من فایلها رو دانلود نکردم. این خانم رو هم ندیدم که ببینم پوستش چه رنگیه.
از این دور که میبینم احساس آندر بودن به این عکس دارم.
اگر اینجوری باشه دیگه گندش رو درآوردن.
دوربین دور دنیا گشته یه عکاس درست حسابی نبود؟
آقا اینا قاطی دارن بخدا ....ببینید کجا رو فوکوس کرده !!
کراپ 100% رو هم نمیزارم چون حالتون بد میشه
تو مو میبینی و اون عکاس پیچش مو!
شاید اونجاش مهمتر بوده. شما که فایل رو دانلود کردی بررسیش کن!
اين عكسي كه گذاشتم يه پرينت اسكرين از صفحه كامپيوترم هست، حتما با نرم افزار DPP ( digital professional photo ) خود كانن آشنايي داريد ، اين عكس توسط اون نرم افزار باز شده و اون خودش نشون ميده كه نقطه فوكوس كجا بوده ، من يك عكس از صفحه مانيتورم فقط گرفتم ، تعجب هم از اين بود كه عكس در حالت پرتريت گرفته شده اما چرا نفط فوكوس اينجوريه !!!!شايد واقعا نرم افزار خودشون هم عكس هاشون رو ساپورت نميكنه، امروز چند تا سمپل ديگه ميگيرم ببينم قضيه چيه؟
ویرایش توسط nejadi : Friday 9 March 2012 در ساعت 08:25
شاید نقطه فوکوس منوال اونجا بوده طرف حال نداشته عوضش کنه اول فوکوس کرده بعد کادرو تنظیم کرده نقطه افتاده اونجا
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد