جناب ابراهيمي بنظرم چيزي كه در سمپلهاي پست شما ديده ميشه خلاف اينو نشون ميده . علاوه براينكه ديتيل در نمونه M3 بخوبي حفظ شده نويز هم چندان جلب توجه نميكند(پستم با جناب پويان همزمان شد)
در مورد video این دوربین هم صحبتی بشه بد نیست
سایت EOSHD فقط جنبه video این دوربین رو بررسی کرده و میشه گفت به هیچ وجه راضی نیست
برای مثال :
The video output on the box says 1080p. It isn’t. It is about equal to $600 GH2′s 720p mode and that camera has more resolution in 1080
منبع
ظاهرا سافت بودن شدید تصاویر مربوط به ایراد نرم افزاری برنامه Digital Photo Professional هست. که به زودی باید با یک آپدیت برطرف بشه.
قسمت بالای رویوی زیر این مطلب کاملا توضیح داده شده.
کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-5D-Mark-III-DSLR-Camera-Review.aspx
5D III Quick View
5D III Edit Window
شباب جان، لطفا برای دیدن تصویر اصلی، از لینکی که فرستاده بودم استفاده کن و بعد از باز شدن لینک، مجددا روی تصویر کلیک کن تا هر دو تصویر رو در اندازه اصلی ببینی. تصدیق خواهی کرد که بندینگ موجود در عکس ۵DIII چیزی نیست که بشه انکارش کرد.
اینی که "چيزي كه به نظر من در اين دو تصوير واضح است اختلاف زمان عكاسي است." رو نمیفهمم. هر دو عکس در یک زمان گرفته شدند. نهایتان یکی دو دقیقه دیر تر یا زود تر. هر دو هم ۲۵ ثانیه نور دهی دارند. اگر که میبینید تصویر D۸۰۰ روشن تر هست به خاطر این هست که D۸۰۰ نسبت به شدو ریکاوری بهتر عمل میکنه. اصلا خود این مساله از نقاط قوت D۸۰۰ هست!
تازه این مقایسهای که شده، مقایسه در سطح پیکسل هست، اگر که بخوایم مقایسه عادلانه تر بشه باید تصویر D۸۰۰ رو تا حد ۲۲ مگا پیکسل کاهش بدیم در این صورت خواهید دید که تصویر ۵DIII به هیچ عنوان توانایی رقابت با تصویر D۸۰۰ رو نداره.
موضوع این تست، مقایسه میزان بندینگ در لانگ اکسپوژر در ایزو بیس هست نه تست شارپنس و دیتیل. چرا که در مورد عکس D۸۰۰ از لنز قدیمی ۳۵mm استفاده شده در حالی که عکس کنن با لنز ۳۵mm L تهیه شده. اینکه آیا در هنگام عکس گرفتن، وضعیت جوّی و وزش باد چگونه بوده رو نمیدونیم. شرایط این عکسها شرایط مناسبی برای مقایسه دیتیل و شارپنس نیست. (بماند که حتا در همین عکس هم اگر برتری در عکس ۵DIII دیده بشه، در دیتیل عکس نیست. در شارپنس هست. در نواحی تیره عکس ۵DIII, دیتیل از دست رفته و چیزی دیده نمیشه. در حالی که تصویر D۸۰۰ به وضوح روشن تر هست و دیتیل خوبی رو داره که خوب این مساله با توجه به برتری D۸۰۰ در دینامیک رنج چیز عجیبی هم نیست.)
پینوشت: راستش میدونستم که بعد از ارسال پست احتمالا دوستانی بیان از مزایای ۵DIII بگن و سمت و سوی بحث منحرف بشه و در نتیجه قصد جواب دادن نداشتم اما با توجه به اینکه تعداد سوالها بیشتر بود و ممکن هست در آینده واسه کسانی که ممکنه این مطلب رو بخونن و این مطلب در تصمیم گیریشون تاثیر بذاره، گفتم که پاسخ مختصری داده باشم. در واقع همون عکس خودش گویای همه مسائل هست ولی با این وجود گفتم که توضیح مختصری داده باشم. دست کم برای دوستانی که فارغ از تعصب میخوان در مورد این سنسور اطلاع داشته باشند، بد نیست که این مورد رو مد نظر قرار بدن.
ج.ابراهیمی
مساله واضح است. مثل بازيهاي دوره كودكي كه اختلاف دو تا عكس را پيدا كن.
چيزي كه من دارم مي بينم تغيير كادر خيلي ظريف براي اين است كه كمتر به اختلاف دو تا عكس بتوان پي برد. والا چه لزومي دارد تصوير ساختمانها در سمپل D800 نيست و نابود شود.
يكي از اختلافهايي كه من ديدم تفاوت انعكاس نور در آب است.
مثلا
مقایسه عملکرد نویزی 7d-5d2-5d3
در ضمن اینجا هم میتونید نمونه های دیگه ای از 5d3 رو ببینید
در خصوص نويز به وضوح M3 وضعيت بهتري دارد .هر چند كه مي توان اين مساله را به سيستم نويز ريداكشن نرمافزاري كانن نسبت داد و راجب سنسور قضاوتي نكرد. همچنين تفاوت در نقاط تاريك دو عكس ميتواند به تفاوت سيستم نورسنجي اين دو دوربين مربوط باشد كه با حذف نقاط پرنور و ساختمانها در نمونه d800 عملا نميتوان در اين مورد هم اظهار نظري كرد
چرا وقتتون رو روی چنین عکسی میگذارید؟!