رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام
فکر میکنم ماکسیموم سرعتی که نیاز دارم برای عکاسی از حیوانات باشد..
با تشکر
بنده هم همین سوالو دارم که برای 5D MarkIII چه سرعتی را پیشنهاد میدید؟
با تشکر
سلام
سایز فایل های خام این دوربین بسته به اطلاعات روشنایی ، رنگ و ... که در هر شات ثبت می شود ، متغیر است ولی می توان محدوده آن را بین 25 تا 40 مگابایت در نظر گرفت.
برای عموم کاربری ها انتخاب کارت حافظه CF یا SD با حداکثر سرعت خواندن و نوشتن 45 مگابایت بر ثانیه کفایت موضوع را می کند.
ولی برای عکاسی پیاپی با سرعت بالا و فیلمبرداری با کیفیت Full HD و فریم ریت بالا قضیه کمی متفاوت است و بهتر است که در انتخاب کارت حافظه سرعت پیشنهاد شده بالا را به عنوان حداقل در نظر گرفته و انتخاب های 60 یا 90 مگابایت در ثانیه را در مدنظر قرار دهید.
سلام دوستان و کارشناسان عزیز من هم بلاخره 5 دی مارک 3 خریدم و بعد از کار کردن 5 سال با دوربین 400 دی این دوربین رو خریدم
البته قصدم بیشتر خرید دوربین نیکون دی 800 بود به خاطر کیفیت عکساش و اینکه لنز گرون قیمت نیکون باعث شد من به آرزوم نرسم و این دوربین رو فقط برای عکاسی خریدم
می خواستم بدونم که و راهنمایی کنید بعدا با خرید لنزهای 70-200 L میتونم به تصاویر با کیفیت نیکون برسم یا اینکه دوربینم رو بفروشم بهتره ؟؟؟؟؟
دوست عزیز به فروم عکاسی خوش آمدید. ای کاش این سوال رو قبل از هزینه ده میلیون تومانی میپرسیدید. بنده با هیچ کدوم از این دوربین ها کار نکردم ولی از هر کدوم از این دو دوربین و مخصوصا لنز 200-70 بی شمار نمونه عکس دیدم .
نمیدونم نیاز های شما چیا هستند ولی بنده تنها برتری D800 رو در مگاپیکسل بیشترش میدونم که توی کراپ و چاپ با سایز بزرگ برتریش نسبت به 5DIII آشکار میشه.
خیلی از اساتید و حرفه ای های همین فروم و حتی عکاسان مطرح دنیا از 5DIII استفاده میکنند و نیکون D800 هم همینطور. اگر عکاسی طبیعت میکنید مگاپیکسل بالای نیکون میتونست تا حدودی بهتر باشه ولی عرض کردم صرفا برای کراپ و چاپ با سایز بالا.
در مورد کیفیت تصویر به نظر من هر دو رقیب هم هستند و نمیشه گفت برنده مطلق فلان دوربینه.
در مورد لنز شاهکار 200-70 که فرض رو بر این میگیرم که منظورتون ویرایش II f2.8 هستش . اگر با سایز و وزن زیادش مشکلی ندارید این لنز یکی از بهترین لنزهای کانن و حتی میشه گفت جزو بهترین لنزهای دنیاست که در ترکیبش با 5DIII به عکسهایی بسیار بسیار شارپ با بهترین کیفیت خواهید رسید. دوربین شما خیلی عالیه و نیازی به فروشش نیست. از عکاسی لذت ببرید و اگر 200-70 رو تهیه کردید مطمئن باشید که کیفیت عکسهاتون در حد 20 خواهند بود.
instagram: niazch
سلام ، نميدونم اين نوشته شما به شوخي بود و يا جدي جدي نوشتيد !! خب بعد از ٥ سال كار با ٤٠٠ دي و پرش بلند شما به سوي فول فريم و اونم 5DMKIII اشكالي نداره ، اما اگر قصدتتون خرير D800 بوده پس چرا اين دوربين رو گرفتيد ؟!اتفاقا لنز 200-70 نيكون با همتاي كانني خودش يه قيمت هستن ! پس چرا نيكون نگرفتيد كه بدنش الان ٨٠٠-٩٠٠ هزار تومان هم ارزون تره ، فكر كنم در كل مزاح فرموديد ، به نظرم بهتره اين دوربين رو بفروشيد و يك D 800 بخريد تا به تصاوير با كيفيت نيكون برسيد
سلام خدمت دوستان
من به تازگی این دوربین رو تهییه کردم . چند تا سوال داشتم که می دونم ما فوق مبتدیه :
1. دکمه ی Lock زیر اسکرول چی کار می کنه ؟ فوکوس رو لاک می کنه ؟
2. توی حالت M می خوام فوکوس به صورت نقطه ای نباشه و مثل حالت Auto خودش نقاط فوکوس رو تشخیص بده ، باید از کجا و چگونه این تغییر رو اعمال کنم ؟
3. دکمه M-Fn ( بغل دکمه شاتر ) چیه و دقیقا چی کار انجام می ده ؟
4. AF- Drive چیه و چی کار می کنه ؟
5. توی حالت فیلم برداری چجوری می تونم فوکوس بکنم ؟ از AF-On استفاده می کنم اما هنگام فوکوس کردن یه لحظه تصویر روشن می شه
6. AF-on کاربردش چیه ؟
7. فرق AE و AF چیه ؟
می دونم شاید جواب دادن به این سوال های بدیهی خارج از حوصلتون باشه اما لطف کنید و جوابمو بدید سپاس