7d-15-85mm/50mm f/1.8
از بین دوستان کسی هست که Magiclantern را روی این دوربین نصب کرده باشد؟؟؟
مجید قاسمی
امروز بلاخره دوربین مارک 3 را گرفتم قبلا 7000d نیکون داشتم امیدوارم از راهنمایی دوستان استفاده کنم
دوستان توی یکی از پست ها یکی از کاربران پرسیده بودن ( پست 253 ) که مارک 3 نورسنجش مشکل داره .
داستان از چه قراره ؟
امروز خدمت آقای قاسمی بودم ، گفتند که این مشکل برای 1000 دستگاه اول بوده و از اون به بعد مشکلی نداره .
امروز من هم به جمع کنونی ها پیوستم ( دوربین قبلیم نیکون دی 600 بود ) یه چیزی که تو برخورد اول با این دوربین خیلی تو ذوقم زد و نیکون رو خیلی بهتر دیدم تو این زمینه ، راحتی و دسترسی دکمه ها بود ، به فرض من امروز تلاش کردم که ایزو رو تغییر بدم ، خیلی به سختی اینکارو انجام دادم . دکمه ایزو و این غربیلک خیلی به هم نزدیک بود در صورتی که توی میون دی 600 به مراتب حساب شده تر و بهتر دکمه ها برای تغییر ایزو تعبیه شده بود .
یک سوال هم داشتم : من تازه وارد کنون ( یا کنان ) شدم و متاسفانه دفترچه هم به زبان ژاپنی هست . لینکی هست که به من بدید تا کار با mode های مختلف رو بتونم معادل سازی بکنم با نیکون ؟
سلام
دفترچه راهنما رو که از خود سایت کانن از آدرس زیر میتونید دانلود کنید:
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 5D Mark III
بحث سخت بودن دسترسی به کلید ها و منو ها بیشتر به عادت ارتباط داره. کمی با کانن کار کنید کار با نیکون سخت میشه! به هر حال تعدادی از کلیدهای دستگاه امکان تغییر نوع کاربری بر اساس نیاز و راحتی شما رو دارند. تنظیمات رو میتونید در منوی custom controls پیدا کنید. من دکمه set را برای ایزو قرار دادم. در نتیجه خیلی راحت با شصت سمت راست دکمه ست رو نگه میدارم و با چرخ بالا و انگشت اشاره راست ایزو را تغییر میدهم. خیلی راحت و سریع! بدون نیاز به جدا کردن چشم از چشمی دوربین.
ویرایش توسط farsad : Tuesday 15 October 2013 در ساعت 21:29 دلیل: غلط املایی