صفحه 3 از 22 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 13 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 216

موضوع: Canon S2IS

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض Canon S2 is

به نظر دوربين خوبي مياد. ولي كلا به اين نتيجه رسيدم كه هيچ وقت براي قيمت زدن و سوال پرسيدن اينكه چه دوربيني بهتر هست به جمهوري نرم. فقط بايد از نمايندگي ها و يا افراد حرفه اي سوال كرد.

PHA
    PHA آنلاین نیست
    كاربر همراه PHA آواتار ها
    تشکر کرده
    29

مبارکتون باشه . منتظر عکسهاتون در تاپیک مربوطه هستیم .

كاربر همراه
    تشکر کرده
    89

نقل قول نوشته اصلی توسط pwbabak
    به نظر دوربين خوبي مياد. ولي كلا به اين نتيجه رسيدم كه هيچ وقت براي قيمت زدن و سوال پرسيدن اينكه چه دوربيني بهتر هست به جمهوري نرم. فقط بايد از نمايندگي ها و يا افراد حرفه اي سوال كرد.

چند خریدی آقا؟
    رحمان حق پرست / Rahman Haghparast
    Konica Minolta Dimage Z3 / HP PSC 1315
    Canon EOS 550D, Canon EFS 18-55 IS, Canon EFS 55-250 IS, Canon 35-80 Reverse

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

نقل قول نوشته اصلی توسط pwbabak
    دوست عزیز
    نمایندگی ها هم در این زمینه کمک خوبی نیستن و فقط جنس خودشون رو تبلیغ می کنن اکثرا هم اطلاعات فنی دقیقی ندارن.
    تو این مدت به این نتیجه رسیدم تنها جایی که می تونم اطلاعات دقیقی در مورد دوربین ها و عملکرد شون بدست بیارم اینترنت وبخصوص این سایت است
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

به نظر من بهترین دوربینی که می تونستی گرفتی
    این دوربین از سری power shot هست که خود من مدل S1 IS که کارش خیلی عالیه و باهاش می تونین عکسهایی بگیرین در حد عکاسی حرفه ای
    این دوربین قابلیت های بسیار بالایی دارد که اگه می تونستم تمام قابلیت هاشو واست می نوشتم
    من به بقیه دوستان سفارش می کنم که اگه دنبال یه دوربین دیجیتال بسیار عالی می گردین اگر مشکل مالی نداشتین حتما این دور بین رو بگیرین.
    من دوربین خودم رو سال پیش به قیمت 430000 تومان یکی از دوستانم از تهران واسم خریداری نمود.
    اگر کسی مشکلی در رابطه با کارکردن دوربین canon power shot S1 IS یا canon power shot S2 IS داره می تونه بهم میل بزنه تا واسش توضیح بدم.
    راستی اگر کسی میخواد با دوربین های canon سری power shot بیشتر آشنا شه میتونه به این سایت
    http://www.powershot.com
    مراجعه کنه
    در ضمن شما دوست عزیز می توانید امکانات دوربین خود و حتی تصوریر سه بعدی اون رو توی این سایت مشاهده کنی.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض Canon S2 is

كمك...
    اصلا كار باهش رو بلد نيستم.چكار كنم.

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

1- دفترچه اش را مطالعه کن.
    2- برای فهمیدن مفاهیم آن و استفاده از آن همراه با خواندن مطالب منوال دوربین ، مقالات مربوط به آن موضوع را در بخش دوربین دیجیتال سایت مطالعه کن .
    کار تمومه!

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

نگران نباش
    هر سئوال و تقاضايي داري تو فوريوم عنوان كن قول ميدم يك ماهه تمام دوربين رو زيرو رو كني چون اينجا اساتيد و دوستان خوبي ميتوني پيدا كني ضمنا گردهمايي امروز رو هم شركت كن خيلي كمكت مي كنه حيف كه من نمي تونم بيام
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

مبارک باشه
    راستیتش من نمیدونم از کجاش واست توضیح بدم
    اگر مشکل خاصی باهاش داشتی بگو تا است توضیح بدم ولی اگر بخوام از سیر تا پیاز واست بگم فایده نداره و تنها راه اون نیز تماس حضوری با همدگر هستش
    چند نکته: اگر زیاد وارد نیستی اون رو همیشه رو حالت auto بذار و اگر خواستی در شب توی منزل عکس بگیری یا مراسمات پر جنب و جوش اون رو رو حالت پر تحرک قرار بده و با استفاده از دکمه MF که در کنار دوربین تعبیه شده فوکوس اون رو روی حالت هایی خیر از حالت auto تنظیم کن در ضمن سعی کن از زوم دیجیتال استفاده نکنی آخه کیفیت عکس رو میاره پایین و فقط از حالت اپتیکال استفاده کن و زوم حالت اپتیکال دوربین هم 12x هستش و برای عکس گرفتن بسیار عالیه .
    در ضمن عکاسی با این دوربین توی شب بسیار سخته پس قبل از اینکه بخوای عکس درست حسابی بگیری اول دوربین رو تو شب امتحان کن تا بتونی باهاش عکس بگیری
    فعلا فقط همین حتکا به این سایت هم سر بزن www.powershot.com

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

پیش فرض تا مي توني باهاش عکس بگير

عجب رفيق شفيقي هست اين اس 2. فقط دفترچه اش رو بخون يا به هر طريقي محتواي دفترچه اش رو بفهمي همه چيز حله. در مورد عکاسي هم که سايت عکاسي و فروم سنگ تموم گذاشته. اس 2 بهترين امکانات رو داره فقز بايد خلاقيت به خرج داد و بهترين استفاده رو کرد و ... تا مي توني عکس بگير باهاََش ! موفق باشي ... سوال خاصي هم داشتي در خدمتم.
    صادق طاهری

صفحه 3 از 22 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 13 ... آخرینآخرین