اگر بدونيد چي ميخواهيد و حول و حوش قيمتش رو بدونيد، از پايتخت هم ميتونيد بخريد، من يك mp3 player از پايتخت خريدم، 10 تومان زير قيمت بازار رضا.
اگر بدونيد چي ميخواهيد و حول و حوش قيمتش رو بدونيد، از پايتخت هم ميتونيد بخريد، من يك mp3 player از پايتخت خريدم، 10 تومان زير قيمت بازار رضا.
پوريا اين جريان كتك و تورم پا و ... چي بوده؟
پوريا جون حالت که خوبه! چی شده؟ دعواکردی؟
امیدوارم بیشتر مواظب خودت باشی بی خیال فیلم و دوربین، سلامتی خیلی مهم تره
چند وقت پیش منهم میخواستم یه D70s بخرم همون موقه ها دکتر پدرم بهم گفت که بابات سرطان خون داره از اون موقع دل و دماغ هیچ کاری رو ندارم واسه همینه که می گم سلامتی مهمترین نعمت دنیاست.
ویرایش توسط babakdin543 : Monday 4 July 2005 در ساعت 10:23
جناب روشن داشتم از يکي از دراي مسجد شاه بازار عکس ميگرفتم که...
بابک بله سلامتي از همه چيز مهمتره براي همين سلامتيه که الا 350دي رو هنوز نخريدم چون تو خرداد ميتونستم بخرمش ولي مسئله اي پيش اومد. براي پدرتونم اميدوارم حالش خوب بشه...
با سلام
آقا پويا مشكل شما را درك مي كنم چون دوبار اين اتفاق برايم افتاده ولي خوشبختانه يك بار را جان سالم به در بردم آن هم به واسته كمي خرج اضافي در هزينه .
بين كنون s2 is و H1 كه سرعت H1 سوني 1000/1 است كدام مورد مناسب تر مي باشد چون عكس هاي H1 كه در سايت dpreview موجود است به نظر شارپ تر است لطفا نظر بدهيد كدام با كيفيت تر است .
پوریاجان... اگه موقع عکاسی نگاه کنی که از کجا عکاسی میکنی؟ عکاسی از مسجد بازار ممنوعه... و تابلو هم داره...
متاسفانه تابلو جاي بدي بود و منم که نديدم و اصولا چرا ممنونعه؟نوشته اصلی توسط Arash
به همون دلیلی که قلیون کشیدن برای خانوما ممنوعه!
(اینم توضیح فنی!)
باید بگم که از توضیح فنی ارش کلی حال کردم :biggrin:
منم از توضيح فني آرش حال کردم.
راستي بيشتر از اين اين کتک خوردن ما رو ادامه نديم و بريم سر اصل مطلب تاپيک...