ویرایش توسط apicks : Monday 6 May 2013 در ساعت 00:51
دوربين که نميتونه تشخيص بده بايد رو کجا فکوس کنه (چشم يا جای ديگه ) وقتی سرعت بره بالا شما مجبوری از ديافراگم بسته تر استفاده کنی و ديگه از محدوده يک چشم در ميآد
و ميشه مثل همون ويدئو هايی که دادم ، اونا رو ببينين ميتونين ببينين تو چه سطحيه
من خودم دارم واسه فول فريم لنز هام رو آپديت ميکنم و مدت زيادی روی اين دوربين تحقيق کردم به نسبت قيمتش چيزی بهتر از اين گير نميآريد 5 دی خيلی گرونه و تفاوت تو چند نکته داره که به نظر من اگر کاملاً نتونين ازش استفاده کنيد پولتون رو الکی خابوندين
به نظر من بهترين کار اينه يه نمونه گير بياريد تست کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
اون روش فوکوس مرکزی هم اشتباه نميکنه فقط به تجربه عکاس برميگرده
شما ميتونی نقاط فکوس رو جابجا کنی مثلاً روی 1/3 ها بزاری اما واسه هر عکس بايد يه دور اونا رو جابجا کنيد تا به جايی که ميخواد برسه
داگ گوردون ، زک آرياس ، چايس جارويس ، که با دوربين های خيلی پيشرفته تر مثل دی 4 کار مينند هم با فکوس مرکزی کار مينند
شما با دوربين خودت ميتونی روی ديافراگم 2.8 بدون فکوس مرکزی روی چشم فکوس کنی؟
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام به همه
بعد از يكسال كار با 5DMKII محبوب ،كافي بود ٢ ساعت 6D دستم باشه تا همه تفكراتم نسبت به 5D كه حالا حالا ها ميتونه تو بورس باشه رو بهم بريزه !!! زياد سرتون رو درد نميارم اما شايد براي بعضي جالب باشه و بتونه كمكشون كنه ، اولين چيزي كه برام بسيارجالب به نظر اومد سبكي اين دوربين بود، وقتي دستم گرفتم انگاريه باري از رو دوشم برداشته شده بود! باوجودي اينكه كوچتر از 5D هست اما به نظرم بسيار خوش دست اومد وخيلي باهاش راحت بودم ، كيفيت ال سي دي بسيار عالي و دسترسي به منو ها و تنظيمات دوربين بسيار كار آمد وساده و جذاب بود ، هميشه از صداي شاتر 5D MKII خوشم ميومد ( شايد اصلا واسه همين خريدم !!!!) اما وقتي با 6D شروع به عكاسي كردم ديدم چقدر خوش صدا و آروم و بي صداست ( آدم ياد نيكون D90 ميندازه اما بي صدا تر ) خلاصه لذت خوبي به آدم دست ميده ، سرعت فوكوس بمراتب خيلي خيلي بهتر از 5D شده ، حال و هواي نورسنجي كاملا با 5D فرق ميكنه و بسيار دقيق تر از اون شده و گيج نميزنه ، فوكوس در شرايط نور كم بسيار هيجان انگيزناكه !! و آدم رو به شك ميندازه !!ديناميك رنج رو و ايزو رو كه ديگه نگو چون واقعا قابل مقايسه با 5D نيست و ثبت جزييات بسيار بهتر از 5D شده ، از لحاظ رنگ و كنتراست هم با 5D بسيار تفاوت چشمگيري داره ( بيخود نيست dxo اون امتياز بالا رو به سنسورش داده ) خلاصه كلام اين دوربين اينقدر برام جذاب بود كه ما رو از 5D محبوبمون جداكرد ، و در نهايت اينكه به نظر من با اختلاف ٤ ميليون و هفتصدي اون با 5DMKIII بسيار بسيار دوربين با ارزشي خواهد بود ودر آينده بيشتر از اين دوربين خواهيم شنيد
عزیزانی که سعادت داشتن و 6 دی از دایره روزگار نصیبشون شده لطفا بفرمایند که 6 دی در حالت فیلم برداری همچون 60 دی گزینه کراپ هم دارد ؟
در ابتدا پوزش میخوام بابت غیر معمول بودن این پست (در صورت مغایر بودن با قوانین هم که گردن ما از مو باریکتر هست )
عزیزان همشهری کرجی یا دوستانی که گذرشون به کرج میوفته و این دوربین رو تهیه کردند و چند دقیقه ای هم وقت آزاد دارند, لطف کنند و یک پیغام خصوصی برای من بفرستند من یک مزاحمت کوچکی براشون دارم پیشاپیش بسیار بسیار سپاسگذارم.
با سلام خدمت بزرگان
بنده آموزش این دوربین نازنین رو پیدا کردم اما مشکلی دارم اینه که لینک مستقیم پیدا نمیشه
خواستم خواهش کنم اگر عزیزی توانایی داشته باشه ممنون میشم لطف بکنه و بنده رو کمک کنه !!!
ممنون از لطف همه شما عزیزان
شروع ضربتی با دوربین Canon eos 6D
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
با درود به عزیزان
یه سوالی دارم که خیلی ذهنم رو درگیره خودش کرده :) 5D M II چرا از 6D گرون تره؟؟
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو