سلام ، مهمترين علت گرون بودن 5Dmkii از رده خارج شدن و توليد نشدن اون هست و به نظرم آخرين زورش رو داره ميزنه (البته زورش رو كاسبهاي عزيز كه اين دوربين رو دارن ميزنن) و هم الان تو بازار بريد پر از دسته دوم هست گرچه هنوز وقت خريدش نيست و شايد تا ٣-٤ ماه آينده افت شديدي رو تجربه كنه ، اما در مورد 6D كاملا اوضاع برعكس هست ، يه دوربين پر طرفدار جديد با انواع شرايط فروش در بيرون مرز و تخفيف هاي ويژه و حجم واردات توسط شركت هاي داخلي و البته قيمت بسيار مناسب براي يك دوربين با اين كيفيت و مشصات ،
دوست عزیز اگر راستش را می خواهید ابتدای اردیبهشت بود که بدنه 6D رو خریداری کردمو آن زمان 6400 بود
و 5D II نیز 6500 بود ولی خوتان چه فکر میکنید چرا به یک باره شرکت Canon قیمت 5D II رو افزایش داده ؟
البته بنده از قیمت دلاری در آن زمان بی اطلاع هستم !!!
ولی اکنون
6D $1,899.00
5D II $2,479.00
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام جناب مبین علی و عرض ادب و ارادت بنده رو پذیرا باشید !!!!
اما قیمتی که مشاهده کردم در سایت Amazon بوده و البته من لینک بدنه و
لینک بدنه+لنز کیت رو قرار دادم ، اگر این قیمت ها درست باشد پس ایران و جای دیگر ندارد ، احتمالاً در میان سایر عکاسان
خرید 5D II به 6D اولویت دارد ، از این رو تاجرین نیز خوششان آمده و با افزایش قیمت قصد نشان دادن این برتری را دارند اما
بطور کاملاً کاذب و نشان دهند که برتری های بدنه موجب افزایش قیمت هست !!!
Canon EOS 5D Mark II 21.1MP Full Frame CMOS Digital SLR Camera (Body Only)
Canon EOS 5D Mark II 21.1MP Full Frame CMOS Digital SLR Camera with EF 24-105mm f/4 L IS USM Lens
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی