تشکر جناب نژادی عزیزسلام ، مهمترين علت گرون بودن 5Dmkii از رده خارج شدن و توليد نشدن اون هست و به نظرم آخرين زورش رو داره ميزنه (البته زورش رو كاسبهاي عزيز كه اين دوربين رو دارن ميزنن) و هم الان تو بازار بريد پر از دسته دوم هست گرچه هنوز وقت خريدش نيست و شايد تا ٣-٤ ماه آينده افت شديدي رو تجربه كنه ، اما در مورد 6D كاملا اوضاع برعكس هست ، يه دوربين پر طرفدار جديد با انواع شرايط فروش در بيرون مرز و تخفيف هاي ويژه و حجم واردات توسط شركت هاي داخلي و البته قيمت بسيار مناسب براي يك دوربين با اين كيفيت و مشصات ،
یعنی شما میفرمایید 6دی در آینده دچار افت قیمت خواهد شد؟
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
سلام دوست عزیز (امید وارم گفتگوی ما آف تاپیک نباشد !!!)
اما عرض کنم خدمتتان که در روز خرید و در فروشگاه نورنگار تا بخواهید بدنه 5D II بود ولی زمانی که قصد بر خرید 6D شد گفتند که چون
بدنه جدیدی است و هنوز در بازار جواب نداده همان Mark II را بخرید زیرا سالهاست که در بازار بوده و امتحان خود را پس داده و البته 6D
را خریدم ولی هنوز هم میبینم در اهواز که زندگی میکنم عکاسان 5D II رو بهتر میخرن و کلا دوستانی که دارند بنده رو ملامت میکنند از بابت
خرید 6D و به نظر ایشان ریسک کرده ام .
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
خوب خوشحالم كه به حرف كاسب جماعت گوش نكرديد ، همين الان اگر دوباره بريد همون شركت چون 5دي نداره و بجاش كلي 6 دي داره ٤ ساعت در باره فوايد ٦دي براتون صحبت ميكنه و ٥ دي رو آنچنان له ميكنه كه شما در نظرتون ٥ دي رو فرقوني بيش نميبينيد ، شما احتياج به حرف هاي دوستان و فروشنده ها نداريد ،چرخي در اينترنت و سرزدن به سايت هاي معتبر خيال شما رو راحت ميكنه كه بهترين انتخاب رو كرديد ، حتي چه بسيار از دوستان همين فروم هم هستند كه مثل خود من ٥ دي رو فروختن و ٦ دي گرفتن و مطمئنا راضي هستن
صد البته اگر يك مقدار چاشني هوش كسي اين مواقع كار كنه5d رو به قيمت خوب دست دومش رو بفروشه و 6d بخره با كمترين هزينه الان تا ٦٥٠٠ هم مارك ٢ رو من كار كرده رو ميبينم براي فروش گذاشتن
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
خب دوستان امروز دیدم این دوربین توسط TIPA عنوان Best Digital SLR Expert سال را از آن خود کرده است
logo-tipa-aside-200.jpg
TIPA - TECHNICAL IMAGE PRESS ASSOCIATION - This year's awards
Best Digital SLR Expert: Canon EOS 6D
The Canon EOS 6D melds consumer-oriented features with a very advanced set of photo options. It has a 20.2MP full-frame CMOS sensor and can record Full HD 1080p video; the full frame advantage here is excellent quality at its highest "native" ISO of 25,600 and beyond. The bright 104k 3-inch monitor offers high-resolution viewing for video and live view still shooting, as well as access to many creative controls. A “Q” button evokes a screen menu with the most used controls that, with other dedicated buttons and an 8-way toggle control, makes for a very pleasing and fast shooting experience.