فكر كنم منظور ايشون عكاسي متوالي با نوردهيهاي متفاوت بوده كه روي سلف تايمر چند عكس متوالي گرفته ميشه. البته با نورهي متفاوت!
Printable View
سلام
در دوربین های کانن با نوردهی متفاوت میشه تا 3شات با تایمر گرفت
شاد باشید....
سلام
من قبلا ٥٥٠ دي داشتم و در حالت سلف تايمر ده ثانيه چنين قابلتي داشت، يعني مثلا سلف تايمر ده ثانيه رو انتخاب ميكردي و بعد تعداد شات هايي رو كه بايد بزنه مشخص ميكردي. ولي فكر كنم اين قابليت فقط در انتري لول هاي كانن وجود داشته باشه چون در رده هاي دو رقمي و يك رقمي من اين قابليت رو نديدم كه باشه
موفق باشيد
سلام دوستان
اين قابليت در كنون ٤٥٠ دي هم وجود دارد اما در ٦ دي اين قابليت را من هم نديدم.
اما به راحتي ميتوانيد از طريق موبايل هاي هوشمند و يا كامپيوتر
چند عكس بگيريد و ديگر براي گرفتن چندين عكس در حالت سلف تايمر نيازي
به اين آپشن نباشد.
اون آپشن روی انتری لولها هست.اگر میخواهید چند عکس بگیرید باید از ریموت استفاده کنید.
میتوانید با ریموت بیسیم روی دو ثانیه (که دست شما و ریمت در عکس مشخص نباشد)هر چند تا که میخواهید عکس بگیرید و یا اگر میخواهید عکسها متوالی باشد از ریموت اینتروال استفاده کنید.
یا میتوانید روی برکتینگ با تغییر اکسپوز کم مثلا 1/3 استاپ سه عکس بگیرید و در ویرایش عکسها را 1/3 استاپ تیره و روشن کنید.
وقتی WIFI این 6D احمق رو روشن میکنی خود به خود USB Comunication رو Disable میکنه! نیم ساعت ما رو علاف کرد.
مقایسه نویز سنسور 5D Mark ii با 6D در مود RAW :
فایل پیوست 38984
Canon EOS 6D Hands-on Preview: Digital Photography Review
CANON 6D VS 5D Mark III VS 7D - which one should you buy?
مقايسه خيلي جالبي در سايت digitalrev شده بين سه دوربين 6 دي ،5دي مارك 3 و 7 دي.نقاط قوت و كاربرد هر كدوم رو خيلي به ديتيل گفته.
http://www.digitalrev.com/article/ca.../NTczODM1ODc_A
مقایسه نویز بین 6d و 5dmarkii و 5d mark iii
Canon 6D and 5DMk3 Noise Comparison for High-ISO Long Exposures
6d رفتار نویزی بهتری نسبت به مارک 3 داره
فقط متاسفانه moire 6d و aliasing وحشتناکی داره که برای فیلمبرداری واقعا بده:-(
اینم نمونه هاش
Canon 6D support?
با سلام
کسی میتونه من رو در باره سوالاتم راهنمایی بکنه؟
دوربین canon 6 D با توجه به دیتیلی ه توی سایت ها زده نسبت به 5Dمارک 2 و 3 مقایسه شده ست .خوب هیچوقت که از مارک 3 بالا نزده ولی در خیلی از موارد خیلی نزدیک بهش هست.و با توجه به اختلاف قیمت فاحشی که با برادر بزرگتر خود دارد گزینه ای مناسب به نظر میاد.اما در قیاس با مارک تو که از نظر رنج قیمتی در یک محدوده هستند یخورده کار رو سخت میکنه؟مثلا یک ایراد بزرگی که به 6D میشه گرفت نداشتن فلاش همراه است.فلاشهای اکسترنال هم بزرگ هستند و همیشه همراهشون نداری.از طرفی هم نزدیک بودن برخی خسیسه ها به مارک 3 و جدید بودنش و داشتن امکاناتی همانند gps & wifi ادم رو به سمت 6D تریب میکنه .البته تا اینجا بیشتر نظر خواهی بوده خوشحال میشم نظر کلیتون رو بدونم.
اما سوالاتم .1- با توجه به سرعت 1/4000 6D مشکلی که در عکاسی پیش نمیاره؟
2- این وای فایی که در 6D وجود داره ایا میتونه تریگر های poket wizard رو ساپورت بکنه؟
3-از وای فایش میشه استفاده کرد تا تصویر رو روی ای پد گرفت؟
4- وای فایش ETLL رو ساپورت میکنه یا نه؟
ممنون میشم اساتید و دوستان کمکم بکنند
1- با توجه به سرعت 1/4000 6D مشکلی که در عکاسی پیش نمیاره؟
بستگی به نیاز شما دارد ولی معمولا نه.
2- این وای فایی که در 6D وجود داره ایا میتونه تریگر های poket wizard رو ساپورت بکنه؟
نه ربطی به هم ندارند.
3-از وای فایش میشه استفاده کرد تا تصویر رو روی ای پد گرفت؟
بله.هم برای دیدن عکسهای روی مموری و هم برای کنترل دوربین و ریموت لایو ویو.
4- وای فایش ETLL رو ساپورت میکنه یا نه؟
ربطی به هم ندارند.(این وایرلس برای اینتقال اطلاعات هست و ربطی به کنترل فلاش ندارد)
همین تاپیک و تاپیکهای مرتبط را مطالعه کنید تا بهتر بتوانید انتخاب کنید.
من که خودم مارک۳ رو گرفتم اما جواب سوالای شما رو فکر کنم بدونم ولی حتما میتونین در manual pdf دوربین چک کنین . مجانی میشه دانلودش کرد .
۱- من که در کل ۸ سال گذشته بیشتر از ۱۰ تا عکس با سرعت ۱:۸۰۰۰ نگرفتم
۲- خیر
۳-بله این قابلیت رو داره اما مصرف باتری موقع استفاده از wifi شنیدم که خیلی زیاده
۴- خیر فقط برای انتقال عکسها و کنترل دوربین توسط موبایل هست
Built-in Wi-Fi® transmitter allows you to wirelessly transfer your images to social networking sites through CANON iMAGE GATEWAY#, share your images with Wi-Fi® enabled Canon cameras, or upload virtually anywhere on your iOS or Android smartphone* with the free download of the EOS Remote app**. Use your smartphone for remote camera control and operation (with the EOS Remote app), or even print your images on a Wi-Fi® compatible printer^.
منبع : http://www.usa.canon.com/cusa/consum...os_6d#Features
ببخشید در حال تایپ بودم ندیدم شما شما جواب دادین اگر اضافه هست حذف بشه لطفا
کسی از باتری غیر اصل روی این دوربین استفاده کرده؟ مشکلی نداشته؟
اطلاعات میزان باقیمانده شارژ رو نشون نمیده.
تستهای شماره آوریل مجله Popular Photography از دوربین 6D
فایل پیوست 41388
سلام..
دوستان آیا کنون 6D مـُدلِ بدون جی پی اس و وایفای رو هم داره؟؟! دیروز با یکی از فروشندگان پاساژ حافظ صحبت می کردم گفت 6D بدون جی پی اس و وایفای حدودا یک ملیون تومان ارزونتره...! من که هرچی سرچ کردم چیزی توو نت پیدا نکردم اگه دوستان مطلع هستند راهنمایی کنن...
سلام خسته نباشيد. كسي از دوستان اطلاع داره جطوري ميشه فلاش هارو با شش دي ست كرد؟ من هرجي خواستم همش ميكه فلاشت يا خاموشه يا با اين دوربين كارنميكنه، مندوتا فلاش ٥٨٠ مارك دو دارم، و ميخوام وايرلسي از هرجفتشون استفاده كنم با قابليت ettl
نه دوست عزيز، قصد من استفاده از اف كاميرا هست، ايا شش دي مثل هفت دي اين امكان رو نداره كه بدون تريكر اين كارو انجام بده؟
دوستانی که در خرید این بادی پیش قدم شدند و باهاش شات زدند کلام آخر رو بگند که خرید این بادی با این قیمت از نقطه نظر کمی و کیفی مقرون بصرفه هست
و آیا احساس رضایت از این خریدشون داشتند
اینطور که بنده در بررسی های مختلف دیدم یه سرو گردن بالاتر از دوست 5iiiدی در عملکرد نویزی هست
سبکتر با امکاناتی که دیگه گفتن نداره ولی خوب خوندن این مطالب یه طرف و کار کردن با بادی یه چیزه دیگست!!!!
اندازه تقریب این دوربین چقدره؟نسبت به 60 دی یا 7دی کسی عکسی داره ببینیم و مقایسه کنیم؟به نظرتون قیمتش با گذشت 6 ماه دیگه پایین تر میاد؟
من قیمت ورود به بازارشو یادم نیست ولی چون در حال رصدش هستم از قبل عید تا الان 600 اومده پایین دیروز پایتخت قیمت کردم 6200 فرمودند
و از نظر سایز و وزن هم فکر کنید 60 دی دست گرفتید
lپس اندازش در حد 60 دی است خوبه چون سایز 60 دی یه سایز عالیه نرمال است.یه سری رفته بودم تعمیر گاه آقای قاسمی دیدم یه نفر یه 5 دی داشت وقتی دستشون دیدم وحشت کردم خیلی بزرگ به نظرم رسید دیگه نمیدونم تو دست ایشون به نظر اینطور رسید یا کلا بزرگ بود!! خلاصه گفتم نکنه اینم در اون حد باشه.
البته من هم با سایز 6دی موافقم ولی ناگفته نماند بستن گریپ و بزرگتر شدن سایز بادی باعث خوشدستی بادی میشه
کاملا همینطوره
دیروز گریپ رو روش بستم و برای دست من کاملا راحت و اندازه شد
البته من دستهای بزرگی ندارم...ولی با دوربین بدون گریپ خصوصا با یک لنز نسبتا سنگین راحت نبودم
الان با گریپ به نظرم یک دوربین با سایز خیلی خوب شده و با لنزهای نسبتا سنگین هم خوب بالانس میشه
درحالیکه 5D MKII با گریپ برای من کمی بزرگ و سنگین بود
تحلیل بنده بعد از سه روز کار کردن با این دوربین این است که در کل مجموعه خوبی است...
شاید برای کسی که 5D MK2 و D800 دارد زیاد هیجان انگیز نباشد.اما دوربین بسیار خوبی است.در مقایسه با D600 نیکون به نظرم هم پای هم هستند و هیچ کدام بر دیگری اصلا برتری نداردمگر نقاط فوکوس D600.هر دو یک رده پایین تر از D800 و 5D MK3 هستند.دوربین ساده و خوش دستی است.ایراداتی دارد مثل محدودیت سرعت شاتر اما در کنارش دینامیک رنج عالی اش خود را به رخ می کشد.مصرف باتری اش نسبت به بقیه بسیار معقول تر است و الان با حدود 400 شات هنوز باتری اش تکان نخورده است.
مقداری جمع جور است و برای کسی که بدنه کراپ دار داشته است عادی است اما برای کسی که مدت ها با فول فریم و بادی های بزرگ کار می کند قدری تازگی دارد.اما بسیار بسیار سبک است.
مونیتور اش عالی است تراکم پیکسلی اش شاید در بین همه بهترین باشد و در نور مستقیم آفتاب هم دید خوبی دارد.ویزورش نسبتا کوچک و تاریک است ( نسبت به فول فریم های دیگر ).اما نبود سنسور نوری تنظیم روشنایی مونیتور از آن حماقت های همیشگی کانن است ! یک سنسور نیم دلاری ساده .
اما حماقت کانن تمامی ندارد و با داشتن 11 نقطه فوکوس آدم رو یاد سال 2006 و دوربین Canon 5D می اندازد !!! ایکاش نقاط فوکوس بیشتری داشت.مثلا 19 نقطه.سیستم نورسنجی اش روی کاغذ با مارک 2 یکسان است( یکسان نیست یکی 35 منطقه ای و دیگری 63 تایی است ممنون از مسعود مبین عزیز که تذکر داد ) اما نتیجه بسیار بسیار بهتر است و نورسنجی دقیق تری دارد این مشکل نورسنجی مارک 2 کاملا مشهود است و در این دوربین این مشکلات وجود ندارد.سرعت اش هم شبیه مارک 2 است و تفاوتی عملی چندانی ندارند.
داشتن WIFI داخلی هیجان انگیز و دلچسب است بخصوص وقتی تبلت داشته باشید.یک لذت بسیار جالب که به نظرم تجربه خوبی است.
هنوز فرصت نشده است GPS اش را تست کنم اما زیاد خوشبین نیستم! چون از نظر نرم افزاری آپشن های زیادی در اختیارتان نیست و این کار را سخت می کند.
نداشتن USB 3.0 هم بسیار عجیب است ! در سال 2012 دیوایسی هنوز USB 2.0 داشته باشد.
داشتن فقط یک اسلات کارت SD هم آدم را مایوس می کند ! شاید دو تا بود بهتر می شد.
منو جدید کانن به نظرم خوب تر از قبل است و ظاهر حرفه ای تری دارد.
و اما کلام آخر و مهم تر !
از نظر نویز در فایل RAW به نظرم از مارک 2 و مارک 3 و دی 800 عملکرد بهتری در ISO های پایین دارد.اما در ISO های بالا مارک 3 به وضوح عملکرد بهتری دارد.
داینامیک رنج اش از مارک 2 بهتر است اما از مارک 3 و دی 800 یقینا پایین تر است.از D600 هم مقدار اندکی در مناطق تاریک پایین تر است.اما هنوز بر روی ISO 100 این نتایج را به دست می آورد.
جزییات تصویر اش از مارک 2 بهتر است اما نسبت به مارک 3 و دی 800 ( غول دیتیل ) یقینا عقب تر است.
در کل انتخاب خوبی است بخصوص برای کسانی که سالها با کراپ دار ها کار می کنند و به دنبال هیجان فول فریم هستند.البته اگر دوربینی مثل 7D MK2 به زودی معرفی نشود و هیجان انگیز تر نباشد.اما در کل ارزان ترین فول فریم بازار است و ارزش خرید اش را دارد.
آیا دسترسی به منوی دوربین از طریق تبلت (با WIFI) امکانپذیر است؟
به اگزیف عکس فقط ارتفاع از سطح دریا و مختصات افزوده می شود.شاید نرم افزار دیگری امکان آن را داشته باشد که دیگر اطلاعات مربوط را هم استخراج کند.
در مورد GPS موردی که برایم جالب بود مربوط به مصرف باتری مناسب GPS داخلی است.
در یک روز و حدود 4 ساعت عکاسی و بعد از 600 شات،40% باتری مصرف شده بود. (در تنظیمات زمان کانکت شدن به ماهواره را روی هر ثانیه گذاشته بودم)
دعا به جان شما! :)
یکی از آپشن های GPS این دوربین مثل اکثر GPS های دیگه LOG کردن مسیر پیموده شده است. شما با استفاده از این گزینه در پایان سفرتون فایلی خواهید داشت که در اون زمان و مکانتون در بازه زمانی تعیین شده (مثلا هر 30 ثانیه یک بار) ثبت شده. می تونید از این فایل برای مشاهده مسیرتون روی Google Map یا Geotag کردن عکسهایی که با دوربینهای دیگرتون در همون سفر گرفته شده استفاده کنید. این اولین مزیت کار کردن GPS توی کوله پشتی. اگر اشتباه نکنم آقای قبادی در همین سایت در مورد Geotag کردن عکسها با استفاده از GPS تلفن موبایل و log کردن توضیح داده اند.
دومین فایده کار کردن GPS توی کوله پشتی اینه که وقتی وارد یک محیط سرپوشیده مثل رستوران میشید و دوربینتون رو از کوله در میارید و عکس میگیرید، هرچند در اونجا دسترسی به ماهواره ندارید ولی اطلاعات جغرافیایی صحیح توی عکسهاتون ثبت میشه، چون قبل از ورودتون GPS با وجود اینکه توی کیف یا کوله بوده اپدیت شده.
توجه داشته باشید که اگه GPS دوربین Enable باشه، حتی وقتی دوربین خاموش باشه هم کار میکنه.
بله مطمئن هستم.
یکی از مزایاش همونه که در بالا هم اشاره شد. وقتی وارد یک محیط سرپوشیده مثل رستوران میشید و دوربینتون رو روشن می کنید و عکس میگیرید، هرچند در اونجا دسترسی به ماهواره ندارید ولی اطلاعات جغرافیایی صحیح توی عکسهاتون ثبت میشه، چون قبل از ورودتون GPS ، با وجود اینکه دوربین خاموش بوده، آپدیت شده.
همونطور که گفتید باعث مصرف دائمی باتری میشه.
کنون در راهنمای جی پی اس دوربین پیشنهاد کرده که در کوله پشتی روی دوربینتان چیزی نگذارید تا جی پی اس بهترین کارکرد را داشته باشد.
Canon EOS 6D For Dummies
فایل پیوست 43304
Doug Sahlin, "Canon EOS 6D For Dummies"
English | ISBN: 111853039X | 2013 | EPUB, PDF | 384 pages | 60 + 55 MB
کد:
http://ul.to/zlfjplrr
EPUB
http://ul.to/6eoy0w3t
دوستان این مشکل moire رو خیلی ها میگن جدیه و فیلمبرداری این دوربین رو کاملا غیر استفاده میکنه
البته چند نفر گفته بودن از 5d matk ii بیشتر نیست و مثل همن
بعد از کلی گشتن من چیزی به اسم vaf-6d پیدا کردم
این فی(ل)تر باعث میشه مشکل moire و aliasing رو حل میکنه ولی 3تا مشکل داره
اول قیمت بالاش هست که 365 دلاره
دوم نبودش تو ایران و اینکه فقط از خود سایت سازندش میتونید بخرید و جاهای دیگه نمیتونید پیدا کنید اگر اشتباه نکنم.
سوم که مهم ترینشه اینه که هروقت که خواستید عکاسی کنید باید این فی(ل)تر رو در بیارید
اما خب خوبیش این هست که جزییات رو از دست نمیدین...این رو philip bloom هم گفته بود
خلاصه من به خاطر همین قضیه دارم میرم سراغ 5d mark iiii ولی 4 و نیم ملیون اختلاف قیمت واقعا برام سخته پرداختش :-(
اینم لینک خود فی(ل)تر + یه ویدیو دمو از اون که میتونید تفاوت زیادشون رو ببینید
http://mosaicengineering.com/products/vaf/6d/main.html
http://vimeo.com/58335679
سلام دوستان ابتدا لطف کنین به لینک زیر سری بزنید و سپس جواب های بنده رو بدهید !!!
Canon:EOS 6D|Sample Images & Movies
1- از فیلم برداری این دوربین مشکلات زیادی گرفته شده ، آیا این نمونه ها رفع ایراد میکنه از کیفیت فیلم برداری ؟
2- یکی از مشکلات این دوربین رو تعداد کم نقاط فکوس برشمردند ولی مخصوصاً در نمونه های پورتریت آیا مشکلی در فکوس و شارپنس هست ؟
3- سوال اصلی اینجاست که در مورد پورتریت میزان قسمت فکوس بسیار زیاد و بنده کلی حال کردم ولی چند روز پیش آتلیه یکی از دوستان بودم
ولی با اینکه با 7D عکس های خوبی گرفته بود و شارپ هم بودند نتونست عکس شارپ با بدنه من بگیره
حالا یا مشکل از اونه
یا 6D
یا فروشنده
یا قیمت دلار lol
عزیزان و سروران عزیز بنده لطفاً راهنمایی کنین و بنده رو از این شرایط شک بعد از خرید در بیارید !!!
همه قبل از خرید دودلند بنده بعد !!! :::angry:::
کم بودن تعداد نفاط crosstype فوکوس قطعا ارتباطی به اینکه فوکوس در اتلیه درست انجام نشه نداره و مطمئن باشین اشکال از عکاس بوده و گرنه شرایط اتلیه بهترین شرایط هست و با هیچ دوربینی حتی معمولیترین اس ال ار هم نباید مشکل فوکوس پیش بیاد
شاید هم مشکل back/front focus دارین که بحثش جداست
واسه پورتره که اکثراً با فوکوس مرکزی کار ميکنن ، شما چرا اونجوری عکس نميگيرين
من از سنجاقک در حال حرکت هم تونستم با همون نقطه روی 200 ميليمتر عکس بگيرم چه برسه اتليه با اف بالا
1- از فیلم برداری این دوربین مشکلات زیادی گرفته شده ، آیا این نمونه ها رفع ایراد میکنه از کیفیت فیلم برداری ؟
دوست من كيفيت تصوير برداري 6d از تمام dslr ها به غير از 1dc و 5dm3 بهتره 1dc كه تكليفش معلومه اما در مورد 5d3 بايد بگم تنها همون مسئله موير كه كمي بهتر شده . موير 6d دقيقا مثل 5d2 مي مونه با اين تفاوت كه 6d نويزش و ميزان نورگيري حسگرش خيلي خيلي از 5d2 بهتره در مورد موير زياد نگران نباش با كارگرداني قابات مي توني خيلي كمترش كني . در ضمن موير d600 nikon خيلي بيشتره .
سلام
من یک تست گرفته ام و دوست دارم اگه مشکل از فکوس هست راهنمایی کنید !!!
البته من که مشکلی ندیدم اما خواستم نظر شما رو بدونم !!!
http://upload7.ir/images/30209374562386429381.jpg
http://upload7.ir/images/14989943999594723766.jpg
در این عکس فکوس تک نقطه مرکزی انتخاب شده و بر روی G فکوس انجام شده !!!
http://upload7.ir/images/44310046770360509490.jpg
دوستان عملکرد نقاط دیگه ی غیر از نقطه ی مرکزی فوکوس چطوره؟
راضی کننده هست؟
من میخوام عکس از کودکان بگیریم که شاید یک لحظه هم ساکن نباشن
به نظرتون این دوربین میتونه نیاز من رو برطرف کنه؟
خب پس اگه اینطوری باشه دیگه چه فرقی هست بین این دوربین و 5d با 41 نقطه ی کراس و 5 نقطه ی دوآل کراس؟
من گفتم فرقی نیست ؟
شما گفتین مشکل فوکوس خواهد بود با اون شرایط من گفتم نه .
فرقشون در شرایطی مشخص میشه که شاید همیشه پیش نیاد
این تنها فرق این دو دوربین نیست
جنس و اندازه بدنه متفاوت ، سیستم فوکوس متفاوت ، دکمه های متفاوت ، تعداد مموری ، ال سی دی متفاوت ، فیلمبرداری متفاوت ، ...
به شرایط نوری و همچنین مشخصات لنز شما بستگی دارد.در شرایط کم نور نقاط کزاس عملکرد بهتری از نقاط فوکوس معمولی دارد. همچنین در شرایطی که کنتراست در محل فوکوس کم باشد. (در صورت استفاده از لنزهای با f/2.8 یا بازتر، حساسیت نقاط فوکوس نوع کراس بیشتر می شود)
تا جائی که می دانم سیستم اتوفوکوس بسیار پیشرفته دوربین های 1Dx و 5DMK III قابل برنامه ریزی است و تنظیمات پیشفرضی مانند این موارد دارد که بر اساس رفتار سوژه، نوع اتوفوکوس تعین می شود:
- حالتی که سوژه تغییر سرعت ناگهانی می دهد
- حالتی که سوژه تغییر جهت ناگهانی می دهد
- حالتی که سوژه ممکن است به طور ناگهانی بایستد یا حرکت کند
و ....
که به نظرم در عکاسی حیات وحش کاربرد زیادی دارد.
جناب ساسان خان ممنون از لطفتون ، البته صفحه کلید به این بدی که دید نیست !!! :::whistling:::