یعنی ممکنه در حین دویدن نقاط دیگه به خاطر افقی بودن اشتباه کنه؟
اگر اینجوری باشه که از ترس اشتباه کردن فوکوس نمیتونم ریسک فوکوس کردن با نقاط دیگه رو قبول کنم
Printable View
یک استفاده اش راحت تر شدن قاب بندی است یعنی کمتر لازم می شود که فوکوس را قفل کنید و مجدداً قاب بندی کنید. یک استفاده اش هم فوکوس ترکینگ است که برای یک سوژه در حال حرکت، دوربین بنا به موقعیت و جهت حرکت سوژه، نقاط فوکوس را تغییر می دهد تا سوژه در فوکوس باقی بماند.
من به شخصه ترجیح می دادم به جای افزایش نقاط فوکوس، پراکندگی آنها بیشتر می شد
برای دقت بالا تر از نقطه مرکز دوربين استفاده ميکنن بعد فوکوس رو لاک ميکنن و کادر بندی ميکنن ، حالا اون دوربين هايی که کراس تايپ بيشتری دارن تو نقاط بيشتری فکوس دقيق دارن که باعث ميشه احتمال از دست داست فوکوس با سيستم نقطه مرکزی يا در وقتی که زمانی واسه کادر بندی بعد از فوکوس نيست استفاده بشه کم بشه (وقتی شما مثلاً با لنز 85 1.2 بخوای با نقطه مرکز فکوس کنی بعد کادر بندی کنی احتمال اينکه با کمی جابجا شدن دست فوکوس رو از دست بدين خيلی زياده)
6 دی واسه عکاسی اسپرت رو سوژه هايی که زياد تکون ميخورن خوب نيست
سيستم فکوسش هم 3 بعدی نيست يعنی اگر فکوس کنيد و سوژه به سمت دوربين يا عقب حرکت کنه احتمال اينکه فوکوس رو گم کنه زياده
شما اگر اينقدر سوژه هاتون تکون ميخورن يا 7 دی بايد بگيريد يا 5 دی مارک 3 يا بهشون آرامبخش بديد يجا وايسن
موضوع به این بغرنجی هم نیست.در بیشتر مواقع که نورکافی وجود دارد و لنز با سیستم فوکوس سریع و دقیقی هم دارید، تفاوت چندانی بین نقاط کراس و نقاط عادی نیست. بهتر است خودتان امتحان کنید تا کارائی نقاط فوکوس را شخصاً تجربه کنید.
https://www.youtube.com/watch?v=C5wCSSEi3rs
https://www.youtube.com/watch?v=Q9HlxWqcG5Y
https://www.youtube.com/watch?v=Dg_6jSaXGgY
البته اون نيکون گای برای نيکون کار ميکنه و فقط به نقاط ضعف کنون گير ميده
من که جز وقتی که دوربين رو ميخوام بدم کسی عکس بگيره دوربينم هميشه فقط فوکوسش روی نقطه مرکزيه و اصلاً به حالم فرق نميکنه چند تا نقطه فکوس داره (قبلاً 1000 دی داشتم الان 50 دی فرقش فقط اينه که 50 سريع تر فکوس ميکنه)
واسه پرتره همه حرفه اي ها هم همينطوری عکس ميگيرن
شما با ديافراگم کمتر از 4 احتمال اينکه با انتخاب دوربين بتونی اون فکوسی که ميخوای رو به دست بياری کمه
برای شما که 7D دارین شاید 6D کمی براتون عجیب باشه اولش به خاطر بدنه کمی کوچکترش و محل قرار گیری دکمه ها و مموری کارت و فوکوس و ....
ولی قطعا دوربین به مراتب خوبی هست و از خریدش پشیمون نمیشین
اختلاف قیمتش با مارک ۳ هم میشه یک لنز خوب مثل ۱۰۵-۲۴
ولی کلا اگر از نظر مالی مشکلی نیست خب مارک ۳ بگیرین
ببینید من روش focus/recompose رو خوندم که خیلی جاها اشتباه میکنه و خودم هم که قبلا استفاده میکردم به این نتیجه رسیدم
برای همین من همیشه از روش فوکوس نقطه ای استفاده میکنم برای همین برام مهم هست که بدونم 6دی با نقاط دیگش میتونه از پس فوکوس روی چشم تو اون سرعت بربیاد یا نه
دوربين که نميتونه تشخيص بده بايد رو کجا فکوس کنه (چشم يا جای ديگه ) وقتی سرعت بره بالا شما مجبوری از ديافراگم بسته تر استفاده کنی و ديگه از محدوده يک چشم در ميآد
و ميشه مثل همون ويدئو هايی که دادم ، اونا رو ببينين ميتونين ببينين تو چه سطحيه
من خودم دارم واسه فول فريم لنز هام رو آپديت ميکنم و مدت زيادی روی اين دوربين تحقيق کردم به نسبت قيمتش چيزی بهتر از اين گير نميآريد 5 دی خيلی گرونه و تفاوت تو چند نکته داره که به نظر من اگر کاملاً نتونين ازش استفاده کنيد پولتون رو الکی خابوندين
به نظر من بهترين کار اينه يه نمونه گير بياريد تست کنيد
اون روش فوکوس مرکزی هم اشتباه نميکنه فقط به تجربه عکاس برميگرده
شما ميتونی نقاط فکوس رو جابجا کنی مثلاً روی 1/3 ها بزاری اما واسه هر عکس بايد يه دور اونا رو جابجا کنيد تا به جايی که ميخواد برسه
داگ گوردون ، زک آرياس ، چايس جارويس ، که با دوربين های خيلی پيشرفته تر مثل دی 4 کار مينند هم با فکوس مرکزی کار مينند
شما با دوربين خودت ميتونی روی ديافراگم 2.8 بدون فکوس مرکزی روی چشم فکوس کنی؟
سلام به همه
بعد از يكسال كار با 5DMKII محبوب ،كافي بود ٢ ساعت 6D دستم باشه تا همه تفكراتم نسبت به 5D كه حالا حالا ها ميتونه تو بورس باشه رو بهم بريزه !!! زياد سرتون رو درد نميارم اما شايد براي بعضي جالب باشه و بتونه كمكشون كنه ، اولين چيزي كه برام بسيارجالب به نظر اومد سبكي اين دوربين بود، وقتي دستم گرفتم انگاريه باري از رو دوشم برداشته شده بود! باوجودي اينكه كوچتر از 5D هست اما به نظرم بسيار خوش دست اومد وخيلي باهاش راحت بودم ، كيفيت ال سي دي بسيار عالي و دسترسي به منو ها و تنظيمات دوربين بسيار كار آمد وساده و جذاب بود ، هميشه از صداي شاتر 5D MKII خوشم ميومد ( شايد اصلا واسه همين خريدم !!!!) اما وقتي با 6D شروع به عكاسي كردم ديدم چقدر خوش صدا و آروم و بي صداست ( آدم ياد نيكون D90 ميندازه اما بي صدا تر ) خلاصه لذت خوبي به آدم دست ميده ، سرعت فوكوس بمراتب خيلي خيلي بهتر از 5D شده ، حال و هواي نورسنجي كاملا با 5D فرق ميكنه و بسيار دقيق تر از اون شده و گيج نميزنه ، فوكوس در شرايط نور كم بسيار هيجان انگيزناكه !! و آدم رو به شك ميندازه !!ديناميك رنج رو و ايزو رو كه ديگه نگو چون واقعا قابل مقايسه با 5D نيست و ثبت جزييات بسيار بهتر از 5D شده ، از لحاظ رنگ و كنتراست هم با 5D بسيار تفاوت چشمگيري داره ( بيخود نيست dxo اون امتياز بالا رو به سنسورش داده ) خلاصه كلام اين دوربين اينقدر برام جذاب بود كه ما رو از 5D محبوبمون جداكرد ، و در نهايت اينكه به نظر من با اختلاف ٤ ميليون و هفتصدي اون با 5DMKIII بسيار بسيار دوربين با ارزشي خواهد بود ودر آينده بيشتر از اين دوربين خواهيم شنيد
عزیزانی که سعادت داشتن و 6 دی از دایره روزگار نصیبشون شده لطفا بفرمایند که 6 دی در حالت فیلم برداری همچون 60 دی گزینه کراپ هم دارد ؟
در ابتدا پوزش میخوام بابت غیر معمول بودن این پست (در صورت مغایر بودن با قوانین هم که گردن ما از مو باریکتر هست :-) )
عزیزان همشهری کرجی یا دوستانی که گذرشون به کرج میوفته و این دوربین رو تهیه کردند و چند دقیقه ای هم وقت آزاد دارند, لطف کنند و یک پیغام خصوصی برای من بفرستند من یک مزاحمت کوچکی براشون دارم پیشاپیش بسیار بسیار سپاسگذارم.
با سلام خدمت بزرگان
بنده آموزش این دوربین نازنین رو پیدا کردم اما مشکلی دارم اینه که لینک مستقیم پیدا نمیشه
خواستم خواهش کنم اگر عزیزی توانایی داشته باشه ممنون میشم لطف بکنه و بنده رو کمک کنه !!!
ممنون از لطف همه شما عزیزان
شروع ضربتی با دوربین Canon eos 6D
با درود به عزیزان
یه سوالی دارم که خیلی ذهنم رو درگیره خودش کرده :) 5D M II چرا از 6D گرون تره؟؟
سلام ، مهمترين علت گرون بودن 5Dmkii از رده خارج شدن و توليد نشدن اون هست و به نظرم آخرين زورش رو داره ميزنه (البته زورش رو كاسبهاي عزيز كه اين دوربين رو دارن ميزنن) و هم الان تو بازار بريد پر از دسته دوم هست گرچه هنوز وقت خريدش نيست و شايد تا ٣-٤ ماه آينده افت شديدي رو تجربه كنه ، اما در مورد 6D كاملا اوضاع برعكس هست ، يه دوربين پر طرفدار جديد با انواع شرايط فروش در بيرون مرز و تخفيف هاي ويژه و حجم واردات توسط شركت هاي داخلي و البته قيمت بسيار مناسب براي يك دوربين با اين كيفيت و مشصات ،
دوست عزیز اگر راستش را می خواهید ابتدای اردیبهشت بود که بدنه 6D رو خریداری کردمو آن زمان 6400 بود
و 5D II نیز 6500 بود ولی خوتان چه فکر میکنید چرا به یک باره شرکت Canon قیمت 5D II رو افزایش داده ؟
البته بنده از قیمت دلاری در آن زمان بی اطلاع هستم !!!
ولی اکنون
6D $1,899.00
5D II $2,479.00
تو انگليس (به کل اروپا ميفرستن بدون گمرک) بادی 6 دی 1150 پونده
5 دی جنازه 750-800 تميزش حدود 1000 پوند
لنز 24-105 هم که با 17-40 توی ليست چک روزانمه کمتر از 450 پوند نميره (نوش 580 پوند)
فکر ميکنم توليد 5 دی متوقف شده باشه الان تو بازار نوش نيست هرچی هست تو چين و هنگ کنگه
سلام جناب مبین علی و عرض ادب و ارادت بنده رو پذیرا باشید !!!!
اما قیمتی که مشاهده کردم در سایت Amazon بوده و البته من لینک بدنه و
لینک بدنه+لنز کیت رو قرار دادم ، اگر این قیمت ها درست باشد پس ایران و جای دیگر ندارد ، احتمالاً در میان سایر عکاسان
خرید 5D II به 6D اولویت دارد ، از این رو تاجرین نیز خوششان آمده و با افزایش قیمت قصد نشان دادن این برتری را دارند اما
بطور کاملاً کاذب و نشان دهند که برتری های بدنه موجب افزایش قیمت هست !!!
Canon EOS 5D Mark II 21.1MP Full Frame CMOS Digital SLR Camera (Body Only)
Canon EOS 5D Mark II 21.1MP Full Frame CMOS Digital SLR Camera with EF 24-105mm f/4 L IS USM Lens
تشکر جناب نژادی عزیزنقل قول:
سلام ، مهمترين علت گرون بودن 5Dmkii از رده خارج شدن و توليد نشدن اون هست و به نظرم آخرين زورش رو داره ميزنه (البته زورش رو كاسبهاي عزيز كه اين دوربين رو دارن ميزنن) و هم الان تو بازار بريد پر از دسته دوم هست گرچه هنوز وقت خريدش نيست و شايد تا ٣-٤ ماه آينده افت شديدي رو تجربه كنه ، اما در مورد 6D كاملا اوضاع برعكس هست ، يه دوربين پر طرفدار جديد با انواع شرايط فروش در بيرون مرز و تخفيف هاي ويژه و حجم واردات توسط شركت هاي داخلي و البته قيمت بسيار مناسب براي يك دوربين با اين كيفيت و مشصات ،
یعنی شما میفرمایید 6دی در آینده دچار افت قیمت خواهد شد؟
سلام دوست عزیز (امید وارم گفتگوی ما آف تاپیک نباشد !!!)
اما عرض کنم خدمتتان که در روز خرید و در فروشگاه نورنگار تا بخواهید بدنه 5D II بود ولی زمانی که قصد بر خرید 6D شد گفتند که چون
بدنه جدیدی است و هنوز در بازار جواب نداده همان Mark II را بخرید زیرا سالهاست که در بازار بوده و امتحان خود را پس داده و البته 6D
را خریدم ولی هنوز هم میبینم در اهواز که زندگی میکنم عکاسان 5D II رو بهتر میخرن و کلا دوستانی که دارند بنده رو ملامت میکنند از بابت
خرید 6D و به نظر ایشان ریسک کرده ام .
خوب خوشحالم كه به حرف كاسب جماعت گوش نكرديد ، همين الان اگر دوباره بريد همون شركت چون 5دي نداره و بجاش كلي 6 دي داره ٤ ساعت در باره فوايد ٦دي براتون صحبت ميكنه و ٥ دي رو آنچنان له ميكنه كه شما در نظرتون ٥ دي رو فرقوني بيش نميبينيد ، شما احتياج به حرف هاي دوستان و فروشنده ها نداريد ،چرخي در اينترنت و سرزدن به سايت هاي معتبر خيال شما رو راحت ميكنه كه بهترين انتخاب رو كرديد ، حتي چه بسيار از دوستان همين فروم هم هستند كه مثل خود من ٥ دي رو فروختن و ٦ دي گرفتن و مطمئنا راضي هستن
صد البته اگر يك مقدار چاشني هوش كسي اين مواقع كار كنه5d رو به قيمت خوب دست دومش رو بفروشه و 6d بخره با كمترين هزينه الان تا ٦٥٠٠ هم مارك ٢ رو من كار كرده رو ميبينم براي فروش گذاشتن
خب دوستان امروز دیدم این دوربین توسط TIPA عنوان Best Digital SLR Expert سال را از آن خود کرده است
فایل پیوست 45887
TIPA - TECHNICAL IMAGE PRESS ASSOCIATION - This year's awards
نقل قول:
Best Digital SLR Expert: Canon EOS 6D
The Canon EOS 6D melds consumer-oriented features with a very advanced set of photo options. It has a 20.2MP full-frame CMOS sensor and can record Full HD 1080p video; the full frame advantage here is excellent quality at its highest "native" ISO of 25,600 and beyond. The bright 104k 3-inch monitor offers high-resolution viewing for video and live view still shooting, as well as access to many creative controls. A “Q” button evokes a screen menu with the most used controls that, with other dedicated buttons and an 8-way toggle control, makes for a very pleasing and fast shooting experience.
با سلام خدمت دوستان، الان مدتی هست که مدام گریپ میخرم برای این دوربین و عوض میکنم و .... مشکلش هم عجیبه خیلی جاها گشتم جوابشو فعلا نیافتم ... گریپ رو که به دوربین وصل میکنم میگه امکان برقراری ارتباط با باطری سمت راست نیست!
اگر گریپ رو فقط با باطری سمت چپ بزارم کار میکنه ولی همون باطری هم که کار کنه بزارم سمت راست کار نمیکنه ... دوتا باطری رو هم بزارم بازم میگه سمت راستیه امکان برقراری ارتباط باهاش نیست ... عوض کردم باطریارو ... شارژ کردم و... ولی متاسفانه فایده ای نداشت. جالبه بدونید این دومین گریپی هست که اين هفته تست میکنم و همین مشکلو داره.
نوشته ش هم:
cannot communicate right battery, use this battery?
كسي نيست جواب بده؟ ايا اين مشكل طبيعيه؟ اصلا مشكل هست يا نيست؟
به نقل از dpreview :
و یک سوال؟ فکوس در لایو ویو با این دوربین به چه صورته؟نقل قول:
There's no on-chip phase-detection to aid autofocus in live view or movie mode
و آیا بنده درست متوجه شدم که مربع سفید رنگ برای بزرگنمایی و فکوس در حالت لایو ویو در این دوربین ظاهر نمیشه؟
جناب نژادی عزیز
متاسفانه در نوشتار لحن منتقل نمیشه ولی امیدوارم نیمه مثبت رو دیده باشم، به هر حال از جوابتون ممنونم.
در خصوص سوالی که پرسیدم با توجه به جمله ای که در ریویو 6D وجود داشت:
There's no on-chip phase-detection to aid autofocus in live view or movie mode
اصل سوال در خصوص فاز دیتکشن است متاسفانه نمی دانستم چیست و فکر می کردم منظور از فاز دیتکشن همان مربع اتوفکوس در لایو ویو است.شرکت کنون در برخی محصولات جدید خود مثل 650D از phase detection استفاده کرده ولی در 6D این سیستم وجود ندارد.
با جستجو در گوگل متوجه شدم سیستم اتو فکوس phase detection در مقابل contrast detection دو تکنولوژی اتو فکوس هستند نه چیزی که بنده تصور می کردم.
Phase Detection Autofocus
This AF method is most prevalent in digital SLR cameras. It requires dedicated hardware (line and cross-type autofocus sensors) which can increase the overall cost of a camera. Phase detection AF still uses contrast to assess where to focus, but contrast just isn't used as iteratively or throughout the image...only at the autofocus sensors. A disadvantage with the phase detection method is that it requires pre-calibration, and can therefore always misfocus if incorrectly calibrated.
Contrast Detection Autofocus
This AF method is most prevalent in compact cameras and newer SLR cameras with Live View. This is because these cameras can be made less expensive by using the sensor itself to perform autofocus, with the (relatively) cheaper processing power used to determine maximal contrast. A disadvantage to contrast AF is that it cannot gauge whether the camera lens is front or back focused-- just that it is out of focus. This is primarily why it has to be used iteratively; contrast measurements at at least two lens positions are needed to assess which direction the camera should be focusing (ie, in front or in back of where it was previously focusing). The contrast detection is generally more fail proof (if given lots of light and enough time to focus) since it not reliant on pre-calibration.
توی فروشگاه های اینترنتی جلوی اسم Canon 6d توی پرانتز نوشته شده WG که گویا منظور نسخه ای هست که دارای Wifi و GPS هست.
آیا ورژن بدون gps هم در ایران موجود هست و چه اختلاف قیمتی با این مدل دارد؟
عکسهای فرمت raw 6d رو دوستان غیر از Adobe Bridge با چه برنامه ایی میبینن من هر کاری کردم نشد ابدیت کدک ویندوز و حتی Fast Picture Viewer هم نشد
امتحان برنامه زونر ضرری نداره! :::happy:::
Microsoft Camera Codec Pack و Faststone
هر دو رایگان هستند.
درست شد تو فروم کنون این برنامه رو پیشنهاد دادن خیلی سرعت خوبی داره و کم حجمه
FastStone Image Viewer 4.8 Corporate Final - مدیریت عکس | دانلود رایگان نرم افزار
سلام
این قسمت اچ دی آر چطوری فعال میشه ؟
فایل پیوست 47655
اما داخل منو ها این گزینه وجود داره یوسف جان
تا فرمت عکسها رو روی جی پگ نگذارید فعال نمیشه.این قابلیت فقط در حالت فشرده عکسها امکان پذیره.
6D قابلیت گرفتن عکسهای HDR رو داره منتها فقط در مود jpeg ....بنابراین شما ابتدا باید دستگاه رو در مود jpeg بزارید و بعد از همین منویی که دوستمون در پست قبلی گذاشتن HDR رو فعال کنید
با عقیل جان هم خط رو خط شدیم !
ممنون
فقط یه سوالی
تو مارک تری به چه صورتی هست ؟
یعنی مارک تری خام هم عکس اچ دی آر میده ؟
هيچ فرقي نداره فقط اينجا سه تا عكس رو خود بدنه پردازش ميكنه و فايل نهايي رو شما در دوربين به صورت تركيب شده و با فرمت jpg ميتونيد مشاهده كنيد، اين قابليت به نظر من بيشتر جنبه تبليغاتي داره، من كه خودم تا به ندرت از اين قابليت استفاده ميكنم و ترجيح ميدم خودم با نرم افزار هاي ديگه عكس ها رو تركيب كنم
البته به نظرم قابلیت بدی نیست.من این چند روز چند باری از این قابلیت استفاده کردم.به نظرم عکسهای بدی تولید نمیکنه.یک جاهایی شاید کار گشا باشه.جایی که شما به هر دلیل امکان این رو نداشته باشید که با فرم خام عکاسی بکنید یا به برنامه های پیشرفته ساخت اچ دی آر دسترسی نداشته باشید وجود این قابلیت بهتر از نبودن اونه.
برای خیلی از این قابلیتهای جدید نباید فقط مصرف عمومی آن را متصور بود و هر کس بسته به کاری که میکند میتواند استفاده خاصی را برای آن پیدا کند.
مشکلی که همیشه در ثبت تایم لپس در عکاسی شب داشتم این بود که چون عکسها در مد M گرفته میشوند و هرچه به صبح نزدیکتر میشویم آسمان بیشتر روشن میشود (که به خاطر زمان طولانی شاتر نوری که در عکس ثبت میشود با چیزی که چشم میبیند متفاوت است) اینکه کی باید عکاسی را متوقف کرد که عکسها اور نشوند.یا اینکه خیلی وقتها بعد از شروع عکاسی شک میکردم که فکوس عکسها یا تنظیمات دیگر مثل کیفیت عکس و غیره درست انجام شده باشد.اما بار آخری که عکاسی شب داشتیم وایرلس دوربین را روشن و گوشی را به آن متصل کردم و در طول شب عکسهایی که دوربین مشغول به ثبت آنها بود را چک میکردم.
برای شروع کار شک داشتم که آیا باتریهای دوربین با ویرالس روشن تا صبح جواب خواهند داد یا نه.
ساعت 11:30 شب شروع به عکاسی کردم که هر دو باتری 90 تا 95 % شارژ داشتند و در ساعت 5:15 دقیقه صبح شارژ هر دو باتری به حدود 25% رسیده بود.(5:45 دقیقه عکاسی با وایرلس روشن و ثبت حدود 950 عکس)
نتایج تست سایت DXO برای بهترین لنزهایی که امتیاز بالایی در تست با دوربین 6D گرفته اند منتشر شد
لنزهای
standard primes و moderate telephoto primes و standard zooms
DxOMark - Moderate telephoto and standard models
و لنزهای
Wide angle primes و Wide and ultra-wide angle zoom و Ultra wide angle prime و Telephoto prime lenses و Telephoto zoom و Super zoom lenses
DxOMark - Wide-angle telephoto and super-zoom models
داینامیک رنج این دوربین در مقایسه با 5دی مارک تری در DXO بالاتر و در DP پاینتر گزارش شده...........! :think:;
فایل پیوست 47825
فایل پیوست 47826
به نظر میاد این دیاگرام با نموداری که خود dp داده برای مقایسه فرق میکنه یه جورایی ( که البته من سر در نمیارم ) ....اما به نظرم چه این بالا چه اون پایین اینقدر تفاوت فاحش نیست که بخوایم در موردش صحبت کنیم ....تفاوت 6D و 5DMKIII اصلا در دینامیک رنج نیست و میشه برای جفتشون یک دینامیک رنج رو متصور بود