Canon EOS 6D Digital Field Guide
فایل پیوست 47843
Michael Corsentino, "Canon EOS 6D Digital Field Guide"
English | ISBN: 1118516702 | 2013 | EPUB | 320 pages | 42 MB
کد:http://ul.to/jv0wotjn
Printable View
Canon EOS 6D Digital Field Guide
فایل پیوست 47843
Michael Corsentino, "Canon EOS 6D Digital Field Guide"
English | ISBN: 1118516702 | 2013 | EPUB | 320 pages | 42 MB
کد:http://ul.to/jv0wotjn
سلام.
چند روزیه 6D گرفتم و دو روزشو تلاش کردم که از طریق wifi وصلش کنم به لپ تاپ ولی نشد که نشد. کسی میدونه چطور باید وصلش کنم؟ اون برنامه WFT Pairing هم که اصلا دوربین رو نمیبینه.
من امتحان کردم و نتیجه کامل گرفتم. از طریق همون منوال عمل کنید نتیجه میگیرید. البته منوال مخصوص وای فای که تو نت بگردید پیدا میشه
فکر کنم همین باشه:
http://media.the-digital-picture.com...GPS-Manual.pdf
اول اینکه باید ببینید دوربینتان وای فای دارد یا خیر؟
دوم اینکه نرم افزار EOS Utility را نصب کرده اید ؟
دقیقا مشکل همینجاست زیرا بنده در بخش My Wifi Technology دورین رو Add کردم و حتی نام دوربین و مدل نیز توسط laptop شناسایی شده
ولی ایرادی که دوربین میگیره مربوط به اجرا نبودن نرم افزار WFT هست که اجرا نیز شده ولی دوربین رو شناسایی نکرده !!!
Pairing software is not running
یادم نیست دقیقاً اما یه همچین ایرادی میگیره دوربین در مرحله آخر
از دوستانی که راهنمایی کردن بسیار سپاسگزارم.
مراحل زیر رو انجام دادم و 6D از طریق WIFI به لپ تاپ وصل شد.
ابتدا وارد منوی مربوط به وایرلس دوربین بشید.1: = Enable Wi-Fi2: وارد منوی WiFi function می شویم و در صورت پرسیدن یه nickname برای دوربین انتخاب می کنیم.3: گزینه Remote control رو انتخاب می کنیم.4: در صفحه جدید آیتم اول ( Find network ) رو انتخاب می کنیم.5: در صفحه ای که ظاهر می شود وارد Enter connection می شویم.6: از دو آیتمی که ظاهر می شود گزینه Ad hoc رو انتخاب می کنیم.7: در صفحه جدید یه اسم انتخاب می کنیم و دکمه Menu رو فشار میدهیم.8: در صفحه Channel Setting گزینه Manual setting رو انتخاب می کنیم.9: در صفحه بعد آیتم None ( اگه نمیخویم واسه اتصال پسوورد بخواد ) و دکمه Ok رو فشار میدیم.10: بیش از یک دقیقه طول کشید تا لپ تاپ دوربین رو شناخت.11: در قسمت شبکه لپ تاپ روی آیکن دوربین که به همون اسمیه که خودمون بهش دادیم کلیک میکنیم وگزینه connect رو انتخاب میکنیم.12: در پنجره IP Address set دوربین گزینه Auto setting رو انتخاب میکنیم.13: تقریبا 1.5 دقیقه طول کشید تا گزینه Start pairing device ظاهر شد، با فشار دادن دکمه OK دوربین در نرم افزار WFT Pairing software که قبلا اونو نصب و اجرا کردیم ظاهر میشه.14: دوربین رو در نرم افزار WFT pairing انتخاب کرده و connect رو کلیک می کنیم.15: روی مونیتور دوربین هم صبر می کنیم تا اسم شبکه کامپیوتر ظاهر بشه و سپس با انتخاب OK دوربین به لپ تاپ وصل میشه.16: در پنجره ظاهر شده تنظیمات رو روی دوربین ذخیره می کنیم و در منوی بعدی با انتخاب گزینه Menu از منوی WiFi خارج میشیم.الان دوربین به لپ تاپ وصله و میتونیم از برنامه EOS Utility استفاده کنیم.سری بعد فقط کافیه دوربین رو روشن کنید و دیگه نیازی به انجام دوباره تنظیمات نیست.
بنده نیز موفق شدم و پس از این موفقیت جامه از تن خویش دریدم و wifi گویان سر به بیابان گذاشتم lol !!!
از شوخی گذشته من از گزینه سومی اقدام کردم یعنی وارد کیردن PIN که خیلی راحت مشکل حل شد
و احتمالاً در ویندوز قبلی تنظیمات امنیتی شبکه رو دست کاری کرده بودم و همین دلیل موجبات متصل نشدن
دوربین به نرم افزار را فراهم کرده بود.
از همه عزیزان ممنونم
نرم افزار EOS رو برای اندروید نتونستم از گوگل پلی دانلود کنم
دوستان عکسی داره نرم افزار رو ؟
DSLR Controller (BETA) v0.99.1 Apk Full App
کد:http://www.apkfullapps.co/2013/07/dslr-controller-beta-v0991-apk-full-app.html
من که متاسفانه تو این دو روز موفق به پیدا کردن برنامه اندرویدی که بشه باهاش 6D رو کنترل کنم نشدم، کسی از دوستان این برنامه رو جایی سراغ نداره؟
اگه قرار باشه این همه سختی بکشی تا گوشی رو به دوربین وصل کنی، همون روش قدیمی که خیلی بهتر جواب میده، یه ریموت کوچیک و یه رم ریدر.
از راهنمایی که در نرم افزار داخل گوشی نمایش داده میشود استفاده کنید.
قطعا اگر آن را رعایت کنید اتصال برقرار خواهد شد.
این پیغام رو میده و وقتی ok رو میزنم از برنامه میاد بیرون.
No WiFi device was found and your android device is not compatible with android's USB hist API. A newer firmware for your device MAY fix the problem.
this is not something our support can help you with. Contact your device's manufacturer if needed.
گوشی هم که HTC one x هست که فکر کنم ورژن اندرویدش بالا باشه چون منوهاش فارسی هم میشن.
فکر میکردم تو مراحل QC حداقل یک شات زده شده باشد:
تنها سایت و برنامه ای که برای تست تعدا شاتر 6D پیدا کردم همین eosmsg.com بود.
برای اینکه از این قابلیت 6D استفاده کنم ابتدا Image Browser ex داخل CD دوربین رو نصب کردم، و از منوی HELP که به صورت یه ? گوشه سمت راست بالا هست گزینه Update to latest version رو انتخاب کردم بعد از آپدیت کردن نرم افزار دوتا گزینه به منو بار اضافه شد که یکیش Map هست وقتی یه عکس رو انتخاب کردید با زدن این دکمه Map utility اجرا میشه و به شما نشون میده که این عکس رو کجا گرفتید.
برای امتحان یه عکس تو بالکن گرفتم و دیدم که محل عکس رو روی نقشه با جزئیات خوبی نشون میده.
فایل پیوست 48005
این برنامه هم مستقیما از گوگل استفاده میکنه و باید به اینترنت وصل باشید تا نقشه رو بیاره.
فایل پیوست 48006
هر چند مهم نیست ولی وقتی از روش کار اطمینان نداریم نمیشه بگیم شمارنده صفر میشه یا اصلن دستی تست نمیشه و ..
برنامه EOS Remote برای اندورید فقط در Google Play موجوده و در حال حاضر دسترسی ندارم کسی از دوستان احتمالا برنامه رو دارند که لینکش رو لطف کنند؟
از روش چه چیزی اطمینان نداریم جناب امیر؟ از روش صفر کردن شاترکانتر دوربین؟
امیر حسین جان این بحث ربطی به تاپیک نداره ، ولی از اونجایی که می پرسید جواب میدم:
خیر از روش کنترل کیفیت. بنده چند سال پیش یک فیلم از کارخانه گیگابایت مرحله کنترل کیفیت یکی از مادربردهای تولیدی ارزون قیمت دیدم که دو نفر کارگر بردها رو به یک منبع تغذیه متصل می کردند و یک سری LED رنگی باید روشن یا خاموش میشد که برد QC رو پاس کنه. یک شرکت دیگه یک خط روباتیک داشت که هر برد خودکار به محل تست متصل میشد و نتیجه روی مانیتور ظاهر میشد. پس هر شرکت بسته به نوع محصول و هزینه ها یک روشی برای کنترل کیفیت انتخاب میکنه که وقتی از روندش اطلاع نداشته باشییم نمی تونیم قطعا بگیم چطوری بوده .
مثلا در این مورد شما باید اطلاع داشت باشید که آیا هر دوریین 6D دستی تست میشه یا با روبات یا نیمه دستی و آیا اصلا در طول مراحل کنترل کیفیت دکمه شاتر فشرده میشه یا خیر.مگر اینکه شما از مراحلش اطلاع داشته باشید، امیدوارم لحن بنده رو با جر و بحث اشتباه نگیرید که الان اصلا تو فازش نیستم:-).
یک سوال هم برای اینکه خیلی آف نباشه. زمانی که بدنه رو خریدم باطری کاملاً تخلیه بود و دوربین به هیچ عنوان روشن نشد.در حالی که در دوربینهای دیگری که تا بحال خریدم حتی با همین باطری LP-E6 کمی شارژ حداقل برای تست وجود داشت. دوستان دیگری که خریدند این مورد رو نداشتند؟
سلام
باطری 6 دی ماهم موقع خرید خالی بود و تا شارژنشد کار نکرد ولی جالب تر انکه باطری کامل شارژ شده اگر یک هفته داخل بدنه باشد تخلیه می شود و کار نمیکند در حالیکه در 50 دی و 7 دی اگر یک ماه نیز می ماند باطری تکان نمیخورد
ضمنا باری که برای 7 دی داشتم به 6 دی می خور فقط ارور میدهد ولی کار میکند ولی مشخصات باطری را ن
اعلام نمیکند در زمان شارژ نیز هیچوقت چراغ شارژر سبز نمی شود .
دوستان راهنمایی نمایند استفاده از باطری ایرادی نداشته باشد.
سلام احتمالا GPS دوربین شما فعال است.نقل قول:
سلام
باطری 6 دی ماهم موقع خرید خالی بود و تا شارژنشد کار نکرد ولی جالب تر انکه باطری کامل شارژ شده اگر یک هفته داخل بدنه باشد تخلیه می شود و کار نمیکند در حالیکه در 50 دی و 7 دی اگر یک ماه نیز می ماند باطری تکان نمیخورد
ضمنا باری که برای 7 دی داشتم به 6 دی می خور فقط ارور میدهد ولی کار میکند ولی مشخصات باطری را ن
اعلام نمیکند در زمان شارژ نیز هیچوقت چراغ شارژر سبز نمی شود .
دوستان راهنمایی نمایند استفاده از باطری ایرادی نداشته باشد.
بنده نیز در هنگام خرید هم 6D و هم 5D II رو تست کردم و هیچ کدام شارژ باطری نداشتند و فروشنده از باطری هایی که موجود داشتند جهت تست
استفاده کردند ، در مورد کم شدن شارژ نیز دوربین بنده نیز شاژ کم میکنه و GPS هم خاموش هست و در مواقع نیاز روشن میکنم
دوستان در نظر داشته باشد وقتي كه باطري داخل دوربين هست يه حداقل مورد نيازي را دوربين از اون استفاده ميكنه...مثلا وقتي باطري داخلش هست و كليد پاور خاموش هم هست شما از داخل ويزور نگاه كنيد فكوس اسكرين شفاف و فعال هست اما وقتي خارج باشه فكوس اسكرين كاملا غير فعال و مات ديده ميشه! و از اين دست موارد...براي همين زماني كه به مدت طولاني از دوربين استفاده نميكنيد باطري را خارج كنيد تا كمتر افت شارژ داشته باشيد...
فکر نمیکنم چندان مهم باشه ، یکسری از دستگاه ها باطری هاشون شارژ محدودی جهت تست دارن یک سری خیر
مثلا موبایل ها این شارژ رو دارن و ممکنه تمام دوربین ها نداشته باشن و تنها دوربین هایی این شارژ رو داشته باشن
که تست QC رو روشون انجام داده باشن !
درکل کالای نو و کار نکرده وقتی دست گرفته میشه با آدم سخن میگه و کاملاً مشخص است !
دوستان سلام
Gpsروشن بود خاموش کردم وباید صبر کرد ببینیم چه وضعیتی خواهد داشت.
در مورد باطری 7 دی که در 6دی ارور میدهدچه راهنمایی می نمایید.
کار می کند ولی علامت شارژ در اسکرین خالی است
موقع شارژ نیز دایم چراغ شارژر چشمک می زند و ثابت نمی شود حتی اگر یکروز در شارژ باشد.
دوستان من استفاده چندانی ندارم از دوربین اما باطری خالی میشه و من در این یک هفته فقط 2-3 بار wifi رو چک کردم که هر بار بیش از 10 دقیقه طول نکشیده
امروز باطری رو کامل شارژ کردم و تست بکنم ببینم بدون استفاده بازهم باطری کم میشه با نه ! نظر شما چیه ؟
سلام دوستان دوربین من 60d هست و تو محیطی کم نور عکاسی میکنم معمولا از ایزوهای 3200 و 6400 استفاده میکنم ولی نویز خیلی زیاده و ازار دهندس میخوام دوربین تهیه کنم . توی یک review که دیدم نویز 6 دی از 5d mark 2 و حتی mark 3 کمتر بود . ایا این اینطور هست ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر هست که انتخابم 6d باشه
چند اظهار نظر فیلسوفانه از فروشندگان خیابان جمهوری در مورد دوربین 6D:
_ [با اخم] بدرد نمیخوره، مشتری نداره نمیاریم!
_ [با افسوس] کانن خودشو با این دوربین خراب کرد!!
_ [با تمسخر] چرا میخوای اسباب بازی بخری؟ بیا یه مارک2 [800 تومن گرونتر] بهت بدم برو حالشو ببر!!
_ [با ژستی حکیمانه] اگه چیز مالی بود ارزون نمیشد!
_ [با بی ادبی] تا حالا یه عکاس درست حسابی دیدی 6D دستش بگیره؟!
_ .....
و من بار دیگر دریافتم که هنوز بین "دانش" و "سرمایه" فرسنگها فاصله است ...
من هم باطری غیر اورجینال داشتم که در دوربین ۶ دی اخطار میدهنقل قول:
نقل قول نوشته اصلی توسط 125125541z نمایش پست ها
دوستان سلام
Gpsروشن بود خاموش کردم وباید صبر کرد ببینیم چه وضعیتی خواهد داشت.
در مورد باطری 7 دی که در 6دی ارور میدهدچه راهنمایی می نمایید.
کار می کند ولی علامت شارژ در اسکرین خالی است
موقع شارژ نیز دایم چراغ شارژر چشمک می زند و ثابت نمی شود حتی اگر یکروز در شارژ باشد.
و جالب اینجاست شارٰژ هم نمیشه
به دلیل محدودیت دسترسی کشور ایران امکان نصب EOS Remote از Play Store وجود نداره. کسی از دوستان این app رو داره که بشه دانلود کرد؟
حداقل 2 ساعت وقتم رو گرفت :::happy::: ما این وسط چه جرمی مرتکب شدیم از دو طرف فیلتر شدیم.:::angry:::
دانلود مستقیم eos remote 1.1 برای اندورید با قابلیت کنترل بی سیم دوربین های کنون دارای WIFI مثل 6D و 70D
لینک دانلود
ورژن 1.1
سلام خدمت همه دوستان.
هنوز وقت نکردم کامنت ها رو بخونم.
اما هفته گذشته یک کیت 6D 24-105 خریدم.
با اینکه شاید هنوز اطلاع رسانی خوبی نشده اما امکاناتی که داره نسبت به قیمتش دوربین بسیار خوبیه.
در بحث تکنیکهایی که می شه ازش استفاده کرد. از وای فای مولتی اکسپوژه اچ دی آر و خیلی از امکاناتی که به راحتی برای کاربر در دسترس می باشد.
فقط خواستم بنویسم از خریدش با اینکه اول شک داشتم خیلی خوشحالم. امیدوارم بتونم از تجارب دوستان فروم نهایت استفاده رو ببرم.
سلام دوستان امروز بعد از یک سفر10 ساعته که به مشهد رسیدم دوربین را که از کیف دراردم وبا گرفتن اولین عکس دوربین errore 2o می وهد و اعلام می نماید دوربین را خاموش نموده و باطری را خارج نمایید ولی مجددا نیز کا باطری را قرار می دهیم وروشن می نماییم همان ارور را می دهد.راهنمایی فرمایید
این لینک هم برای باقی Error ها مفید هست.
راستش اینطور که من متوجه شدم این ارور رو خیلی ها داشتن تو دنیا و راه حل قطعی براش ندیدم. بعضی ها گفتن که بعد از مدتی ارور برطرف شده و دوربین کار کرده و دوباره بعد از یک مدت برگشته. باقی هم دوربین رو بردن گارانتی و تعویض کردند.
اگر گارانتی دارین حتما ببرین و اگه میشه تعویض کنید! :greedy_dollars:
طبق این لینک از سایت خود کنون :
ذات ایراد رو یک مورد مکانیکی میدونه مثل ایراد در عملکرد آینه یا اگر لنز روی دوربین باشه، در تنظیم شاتر و دیاف.نقل قول:
Err 20: Mechanical malfunction
Within the mirror, shutter or aperture mechanism (most likely), some sort of disturbance, error or lock-up has been detected. This error code doesn’t specify where the exact problem is, but points to the cause being mechanical rather than an electronic gremlin.
هر چی که هست قطعا مشکل مکانیکی هست.
من پیشنهاد میکنم هر چه زودتر تعویض کنید اگه گارانتی دارین! با این حال بعضی ها هم اظهار کردن که بعد از مدتی خود به خود برطرف شده و با بعد از مدتی برگشته.
ولی بنده هر چی میبینم چیزی از مشکلات که مثل d600 نیکون باشه ندیدم.به نظرم شایعه ای بیش نیست.این ترجمه مختصر همون سایته.البته دست پا شکسته بازم ببخشید یه سری جاهاش رو متوجهه نشدم ولی بهرحال اینکه شرکت خودش صحبتی از مشکل مکانیکی 6دی باشه به هیچ وجهه نزده:
از تولید slr بیش از سه دهه گذشته و تبدیل به یک محصول بسیار پیچیده همانند یک کامپیوتر شده.در این شبکه مدرن مکانیک و الکترونیک قطعات مکانیکی باید دقیقا با هم کار کنند و گاهی یک اشتباه کوچک موجب بوجود اومدن ایراد یا تضاد می شود که با خاموش و روشن کردن بوجود میاد.این نمایش های خطای نصب شده در کنون های slr eos به کاربر این امکان رو می دهد تا برخی ایرادات کوچک را در برداشتن اصلاحات دوربین و مشکل اون بردارند.همانند دوربینها ,خودروهای امروزی هم از سال 1990 به این طرف هم یک سیستم الکتریکی دارند که به کمک اون مشکلات و نواقص مختلف نشون داده میشه که با اون در صورت مشکل موتور روی صفحه داشبورد خودرو نور یا چشمک میزنه که ماشین مشکل داره و این نشونه های اولیه نشون میده تا به تکنسین نشونش بدید و بر اساس اون مشکل تعمیرکار یا تکنسین اون رو تشخیص میده
کدهای خطا در دوربین:
دوربین های اس ال ار ابتدایی با یک سری از کد های کلی ممکن بود خطا را شناسایی کنند .مدل های t1i و 7دی مدل های بعدش میتونه این کدها رو روی مانیتور یا ال سی دی نشون بدهند
بعد به شرح هر کد مشکلات رو بیان کرده
حالا دوربین خود بنده:یه لنز که آنالوگ بود و dg نبئود رو به دوربین وصل می کردم و دوربین ارور 01 میداد و بعد فهمیدم که لنز به دوربین نمیخورده و این ارور رو میده.همون لنز زمانی که در محیط بسته با 350 دی عکس میگیرم عالیه و در محیط باز ارور 99 میده.خوب ارورها در 6دی کمی تخصصی تر شده و دقیقا مشکل رو نشون داده در صورتی که در 350 دی ارور 99 مربوط به پرده شاتر-منبع تغذیه-لنز می باشد
حالا به نظرتون این مشکل است یا یه نقطه قوت؟
بیژن عزیز در اینکه شما میگی این دوربین ارورها رو تخصصی تر نشون میده نتیجش اینه صد در صد نقطه قوت هست. من هنوز به دنبال اینم بدونم این مشکل مکانیکی واقعا وجود داره در دوربین 6d؟ و اگه آره، توضیح مفصل تر و کاملتری در مورد این مشکل یکی از اساتید بده که بدونیم چه خبره. احیانا نیاز به تعمیرات اساسی داره؟ نداره؟ باید منتظر موج جدیدی از این ارور باشیم در سطح نیکون d600؟
سپاس
امیر جان سلام و درود زمانی که بنده این دوربین رو داشتم خریداری میکردم از یکی دو نفر از اعضا سایت هم اسم فروشنده هایی که خریداری کردند رو گرفتم و خودم هم یه گشتیب تو بازار زدم شاید باورتون نشه از 14 نفر فروشنده ای که استعلام کردم 4 نفرشون نسبت به دوربین کاملا بد میگفتند یکیشون میگفت این دوربین فکر میکنی برای چی اروزنه؟!!یکی دیگه هم همین ارور رو می گفت!! در صورتی که هر 4 تاشون بهم مارک 2 رو بهم پیشنهاد میدادن.وقتی هم بهشون گفتم که حالا عیبی نداره من میخوام با همه این اوصاف میخواند بهم کم وبیش این روبفهمونند که ما این دوربین رو بخاطر ضعفش نمیاریم.؟علت فکر میکنید بخاطر چی بود؟بخاطر این که مارک 2 هاشون رو رد کنند بره و تو دستشون نمونه. میخوام این رو به شما بگم که همین ها هستند که شایعه می کنند که این دوربین مشکل داره!!!قطعا دوربین مشکلی نداره.من با ذکر یک اتفاق که برام با لنزی که دیجیتال نبود اتفاق افتاد رو ذکر کردم.شما وقتی تو ماشینتون مشکلی باشه قطعا کامپیوتر ماشین پیغام میده کل مطلب اون سایت هم همین بود که به کاررها اطلاع بده جریان اینه.
باز اینم نظر شخصی بود منتظر نظرات اساتید هستیم
بیژن جان،
اینکه شما گفتین توضیح واضحاته!:oops: خب معلومه که تشخیص ایراد و مشکل و اعلام اون به تفکیک علت یا دلایل ایجادش خیلی خوبه. مسئله سر این بود که بدونیم این ارور مربوط به کدام بخش هست و برای رفع ایراد باید چه کار کرد. وگرنه در اینکه دوربینها از لحاظ تکنیکی پیشرفت کردن یک پوینت مثبت هست.:-)
حالا با توجه به چند صفحه ای که درباره این ارور روی نت خوندم، اگر دوربین بدون لنز هم این ارور رو نمایش بده، میشه با احتمال زیاد گفت ایراد مربوط به عملکرد آینه یا قفل آینه هست. متاسفانه روی نت راه حلی از بابت اینکه با تعمیر حل شده باشه یا اینکه تعمیر دقیقا روی کدام قسمت و اجزا دوربین انجام شده پیدا نکردم و همه کسانی که مشکلشون برطرف شده بود، دوربین رو تعویض کرده بودن.
سلام دوستان و شازده عزیز
1. بدون لنز ویا با تعویض لنز ایراد error20 باقی است.
2. باتعویض باطری نیز ایراد باقی است.
3. این ارور با اولین عکس بعد از دو روز عدم استفاده از دوربین رخ داد.
4.در زمان گرفتن این عکس صدای برگشت شاتر عادی نبود و انگار به چیزی گیر کرداینکه می فرمایید ایراد احتمالا برای اینه می باشد درست است اگر یک عکس از داخل دهانه لنز قرار دهید که وضعیت ایینه را نشان دهد خیلی مفید می باشد
5. در مشهد می شود کاری کرد
بله:
https://itunes.apple.com/us/app/eos-remote/id565839396?mt=8
در مرود خطایی که دوستمون باهاش مواجه شده بنده یک جستجوی کوچیکی زدم. این مورد برای MKII هم گزارش شده و دلیلی نداره با این تعداد کمی که گزارش شده مثل ایراد نیکون دی 600 یک ایراد عمومی محسوب یشه در واقع یکی از خطاهای تعریف شده کنونه. معمولاً ایرادهایی که عمومی هستند در یک بدنه قبل از رسیدن به بازار ایران یا در همون روزهای اولی که تعداد کمی منتشر شده پیدا و رفع میشه. نمونه اون نشت نور در مارک 3 بود که تقریباً روزهای اولی که به ایران رسیده بود این ایراد هم کشف شده بود که خوشبختانه رفع شد و تعداد بسیار کمی از نمونه های موجود در ایران این مشکل رو داشتند.
دوستان سلام
الان که در مشهد هستم راهی برای رفع عیب نیست.
دوستان سلام.
من قصد خريد اين دوربين را دارم و ايضا چند تا سوال.
1: محتويات كيت كامل دوربين
٢: شمارنده شاتر رو صفحه ديده ميشه يا بايد به منوي خاصي رفت
٣: آيا فيلتر محافظتي uv لازمه ( يعني نقش محافظتي داره يا عملكرد ديگه اي داره)
1- اگر فقط Body را خریداری کنید (بدون لنز) جعبه محتوی دوربین، در پوش ماونت لنز دوربین، بند گردن آویز، یک باتری، سه عدد CD، سیم USB وسیم A/v (رابط دوربین و دستگاه های صوتی / تصویری) است
2- تعداد عکس های گرفته شده با دوربین اصلاً در دوربین قابل مشاهده نیست (نه در صفحه اصلی و نه در منوها) و شما بایستی با استفاده از نرم افزارهای جانبی مانند EOSMSG و اتصال دوربین به کامپیوتر از تعداد شاترهای زده شده مطلع شوید. می توانید با فروشنده شرط بگذارید که پس از توافق و قطعی شده خرید تعداد شاتر ها را چک می کنید و به شرط صفر بودن خرید نهائی می شود.
3- با توجه به اینکه تقریباً تمام لنزها دارای پوشش UV هستند، فیلتر UV فقط نقش محافظت فیزیکی از لنز را انجام می دهد
محتویات جعبه :
فایل پیوست 49052
شمارنده هم اگه منظورتون تعداد عکسهای باقیمانده ازحجم رم هست که دارد.ولی شمارنده کلی شاتر نه.
وفیلتر uv هم برای محافظت از المان جلوی لنز و سنسور در مقابل اشعه هست که البته جدیدا اکثر سنسنورها خودشان لایه محافظ اشعه دارند. ولی برای محافظت از المان جلویی لنز معمولا بازهم از این فیلتر استفاده میشود.
سلام با تشکر از آقای داریوش و آقای کیارش.
من کل تاپیک رو خوندم و دیدم نقطه قوت این دوربین همون هست که من دنبالشم. ممنون از توضیحات و بحثهای سازنده همه دوستان.
امروز گرفتیم و دیدم عکسبرداریش در نور کم واقعا فوق العادست.