بنده نیز در هنگام خرید هم 6D و هم 5D II رو تست کردم و هیچ کدام شارژ باطری نداشتند و فروشنده از باطری هایی که موجود داشتند جهت تست
استفاده کردند ، در مورد کم شدن شارژ نیز دوربین بنده نیز شاژ کم میکنه و GPS هم خاموش هست و در مواقع نیاز روشن میکنم
بنده نیز در هنگام خرید هم 6D و هم 5D II رو تست کردم و هیچ کدام شارژ باطری نداشتند و فروشنده از باطری هایی که موجود داشتند جهت تست
استفاده کردند ، در مورد کم شدن شارژ نیز دوربین بنده نیز شاژ کم میکنه و GPS هم خاموش هست و در مواقع نیاز روشن میکنم
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
دوستان در نظر داشته باشد وقتي كه باطري داخل دوربين هست يه حداقل مورد نيازي را دوربين از اون استفاده ميكنه...مثلا وقتي باطري داخلش هست و كليد پاور خاموش هم هست شما از داخل ويزور نگاه كنيد فكوس اسكرين شفاف و فعال هست اما وقتي خارج باشه فكوس اسكرين كاملا غير فعال و مات ديده ميشه! و از اين دست موارد...براي همين زماني كه به مدت طولاني از دوربين استفاده نميكنيد باطري را خارج كنيد تا كمتر افت شارژ داشته باشيد...
فکر نمیکنم چندان مهم باشه ، یکسری از دستگاه ها باطری هاشون شارژ محدودی جهت تست دارن یک سری خیر
مثلا موبایل ها این شارژ رو دارن و ممکنه تمام دوربین ها نداشته باشن و تنها دوربین هایی این شارژ رو داشته باشن
که تست QC رو روشون انجام داده باشن !
درکل کالای نو و کار نکرده وقتی دست گرفته میشه با آدم سخن میگه و کاملاً مشخص است !
پیمان مثنوی
دوستان سلام
Gpsروشن بود خاموش کردم وباید صبر کرد ببینیم چه وضعیتی خواهد داشت.
در مورد باطری 7 دی که در 6دی ارور میدهدچه راهنمایی می نمایید.
کار می کند ولی علامت شارژ در اسکرین خالی است
موقع شارژ نیز دایم چراغ شارژر چشمک می زند و ثابت نمی شود حتی اگر یکروز در شارژ باشد.
دوستان من استفاده چندانی ندارم از دوربین اما باطری خالی میشه و من در این یک هفته فقط 2-3 بار wifi رو چک کردم که هر بار بیش از 10 دقیقه طول نکشیده
امروز باطری رو کامل شارژ کردم و تست بکنم ببینم بدون استفاده بازهم باطری کم میشه با نه ! نظر شما چیه ؟
پیمان مثنوی
پیمان مثنوی