Canon EOS 6D Digital Field Guide
Canon EOS 6D Digital Field Guide .jpeg
Michael Corsentino, "Canon EOS 6D Digital Field Guide"
English | ISBN: 1118516702 | 2013 | EPUB | 320 pages | 42 MB
کد:http://ul.to/jv0wotjn
Canon EOS 6D Digital Field Guide
Canon EOS 6D Digital Field Guide .jpeg
Michael Corsentino, "Canon EOS 6D Digital Field Guide"
English | ISBN: 1118516702 | 2013 | EPUB | 320 pages | 42 MB
کد:http://ul.to/jv0wotjn
محمد رحیمیزاده
سلام.
چند روزیه 6D گرفتم و دو روزشو تلاش کردم که از طریق wifi وصلش کنم به لپ تاپ ولی نشد که نشد. کسی میدونه چطور باید وصلش کنم؟ اون برنامه WFT Pairing هم که اصلا دوربین رو نمیبینه.
عزت اله طلی
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
من امتحان کردم و نتیجه کامل گرفتم. از طریق همون منوال عمل کنید نتیجه میگیرید. البته منوال مخصوص وای فای که تو نت بگردید پیدا میشه
فکر کنم همین باشه:
http://media.the-digital-picture.com...GPS-Manual.pdf
اول اینکه باید ببینید دوربینتان وای فای دارد یا خیر؟
دوم اینکه نرم افزار EOS Utility را نصب کرده اید ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
پیمان مثنوی
دقیقا مشکل همینجاست زیرا بنده در بخش My Wifi Technology دورین رو Add کردم و حتی نام دوربین و مدل نیز توسط laptop شناسایی شده
ولی ایرادی که دوربین میگیره مربوط به اجرا نبودن نرم افزار WFT هست که اجرا نیز شده ولی دوربین رو شناسایی نکرده !!!
Pairing software is not running
یادم نیست دقیقاً اما یه همچین ایرادی میگیره دوربین در مرحله آخر
پیمان مثنوی
از دوستانی که راهنمایی کردن بسیار سپاسگزارم.
مراحل زیر رو انجام دادم و 6D از طریق WIFI به لپ تاپ وصل شد.
ابتدا وارد منوی مربوط به وایرلس دوربین بشید.1: = Enable Wi-Fi2: وارد منوی WiFi function می شویم و در صورت پرسیدن یه nickname برای دوربین انتخاب می کنیم.3: گزینه Remote control رو انتخاب می کنیم.4: در صفحه جدید آیتم اول ( Find network ) رو انتخاب می کنیم.5: در صفحه ای که ظاهر می شود وارد Enter connection می شویم.6: از دو آیتمی که ظاهر می شود گزینه Ad hoc رو انتخاب می کنیم.7: در صفحه جدید یه اسم انتخاب می کنیم و دکمه Menu رو فشار میدهیم.8: در صفحه Channel Setting گزینه Manual setting رو انتخاب می کنیم.9: در صفحه بعد آیتم None ( اگه نمیخویم واسه اتصال پسوورد بخواد ) و دکمه Ok رو فشار میدیم.10: بیش از یک دقیقه طول کشید تا لپ تاپ دوربین رو شناخت.11: در قسمت شبکه لپ تاپ روی آیکن دوربین که به همون اسمیه که خودمون بهش دادیم کلیک میکنیم وگزینه connect رو انتخاب میکنیم.12: در پنجره IP Address set دوربین گزینه Auto setting رو انتخاب میکنیم.13: تقریبا 1.5 دقیقه طول کشید تا گزینه Start pairing device ظاهر شد، با فشار دادن دکمه OK دوربین در نرم افزار WFT Pairing software که قبلا اونو نصب و اجرا کردیم ظاهر میشه.14: دوربین رو در نرم افزار WFT pairing انتخاب کرده و connect رو کلیک می کنیم.15: روی مونیتور دوربین هم صبر می کنیم تا اسم شبکه کامپیوتر ظاهر بشه و سپس با انتخاب OK دوربین به لپ تاپ وصل میشه.16: در پنجره ظاهر شده تنظیمات رو روی دوربین ذخیره می کنیم و در منوی بعدی با انتخاب گزینه Menu از منوی WiFi خارج میشیم.الان دوربین به لپ تاپ وصله و میتونیم از برنامه EOS Utility استفاده کنیم.سری بعد فقط کافیه دوربین رو روشن کنید و دیگه نیازی به انجام دوباره تنظیمات نیست.
عزت اله طلی
پیمان مثنوی