هيچ فرقي نداره فقط اينجا سه تا عكس رو خود بدنه پردازش ميكنه و فايل نهايي رو شما در دوربين به صورت تركيب شده و با فرمت jpg ميتونيد مشاهده كنيد، اين قابليت به نظر من بيشتر جنبه تبليغاتي داره، من كه خودم تا به ندرت از اين قابليت استفاده ميكنم و ترجيح ميدم خودم با نرم افزار هاي ديگه عكس ها رو تركيب كنم
البته به نظرم قابلیت بدی نیست.من این چند روز چند باری از این قابلیت استفاده کردم.به نظرم عکسهای بدی تولید نمیکنه.یک جاهایی شاید کار گشا باشه.جایی که شما به هر دلیل امکان این رو نداشته باشید که با فرم خام عکاسی بکنید یا به برنامه های پیشرفته ساخت اچ دی آر دسترسی نداشته باشید وجود این قابلیت بهتر از نبودن اونه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
برای خیلی از این قابلیتهای جدید نباید فقط مصرف عمومی آن را متصور بود و هر کس بسته به کاری که میکند میتواند استفاده خاصی را برای آن پیدا کند.
مشکلی که همیشه در ثبت تایم لپس در عکاسی شب داشتم این بود که چون عکسها در مد M گرفته میشوند و هرچه به صبح نزدیکتر میشویم آسمان بیشتر روشن میشود (که به خاطر زمان طولانی شاتر نوری که در عکس ثبت میشود با چیزی که چشم میبیند متفاوت است) اینکه کی باید عکاسی را متوقف کرد که عکسها اور نشوند.یا اینکه خیلی وقتها بعد از شروع عکاسی شک میکردم که فکوس عکسها یا تنظیمات دیگر مثل کیفیت عکس و غیره درست انجام شده باشد.اما بار آخری که عکاسی شب داشتیم وایرلس دوربین را روشن و گوشی را به آن متصل کردم و در طول شب عکسهایی که دوربین مشغول به ثبت آنها بود را چک میکردم.
برای شروع کار شک داشتم که آیا باتریهای دوربین با ویرالس روشن تا صبح جواب خواهند داد یا نه.
ساعت 11:30 شب شروع به عکاسی کردم که هر دو باتری 90 تا 95 % شارژ داشتند و در ساعت 5:15 دقیقه صبح شارژ هر دو باتری به حدود 25% رسیده بود.(5:45 دقیقه عکاسی با وایرلس روشن و ثبت حدود 950 عکس)
نتایج تست سایت DXO برای بهترین لنزهایی که امتیاز بالایی در تست با دوربین 6D گرفته اند منتشر شد
لنزهای
standard primes و moderate telephoto primes و standard zooms
DxOMark - Moderate telephoto and standard models
و لنزهای
Wide angle primes و Wide and ultra-wide angle zoom و Ultra wide angle prime و Telephoto prime lenses و Telephoto zoom و Super zoom lenses
DxOMark - Wide-angle telephoto and super-zoom models
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
به نظر میاد این دیاگرام با نموداری که خود dp داده برای مقایسه فرق میکنه یه جورایی ( که البته من سر در نمیارم ) ....اما به نظرم چه این بالا چه اون پایین اینقدر تفاوت فاحش نیست که بخوایم در موردش صحبت کنیم ....تفاوت 6D و 5DMKIII اصلا در دینامیک رنج نیست و میشه برای جفتشون یک دینامیک رنج رو متصور بود