سلام خدمت دوستان حدود بیست روز پیش یه کنون 6D با لنز 24-105 خریداری کردم چند رووز پیش پس از تست فیلمبرداری متوجه شدم یه صدای اضافه هم توی فیلم هست یه جور خر خر کردن که امروز متوجه شدم هر وقت استبلایزر لنز رو روشن میکنم این صدا هم در حالت عکاسی و هم فیلمبرداری هست . به نظر شما طبیعیه یا مشکل داره ؟؟ ممنون
طبيعيه و مشکل خاصی نيست
صدای فکوس هم ممکنه تو فيلم باشه
اگر از ميکروفن جدا استفاده کنيد اين مشکلات پيش نميآد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
از دوستان کسی میدونه چطور میشه تعداد شاتر 6دی رو فهمید برنامه eosinfo روی این مدل کار نمیکنه سایت ها هم که اکثرا برای نیکون جواب میدن
خلاصه تمامی روش هایی که بلد بودم به سنگ خورده
کسی میتونه نرم افزار یا سایتی معرفی کنه؟
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
برنامه eosmsg
مهدی روجایی
سلام
این سایت اکثر دوربین هارو ساپورت میکنه و هر مدلی چه نیکون و چه کنون تست کردم جواب داده
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
سلام خدمت دوستان و اساتید سایت . یه مشکلی که برام پیش اومده اینه که هنگام عکاسی کادر بندی رو که انجام میدم و عکس میگیرم کادر درسته ولی وقتی که عکس رو میبینم کادر اون چیزی نیست که خودم بستم این مشکل همیشه در سمت چپ پیش میاد یعنی اون فضای خالی که برای سمت چپ قرار دادم بعد از عکاسی میاد روی سمت راست مثلا دست سوژه از کادر سمت چپ میزنه بیرون . این مشکل فقط زمانیه که از ویزور استفاده میکنم . دوربین هم که 6D هستش . ممنون میشم کسی اطلاع داره کمک کنه
سلام لطفاً قدری واضح تر بفرمایید گرچه احتمال کمک بنده کم هست اما میاد سمت راست یعنی چه؟! اگر اینگونه بود که دست سمت چپ میبایست می امد سمت راست!پس اشکال دیجیتال نیست احتمالاً
کادر شیفت می شود گویا...
یاآیینه جابجا شده است (گرچه بسیار بعید است) و الا اختلاف بین ویزور و سنسور نباید تا این حد فاحش باشد...
محل قرار گیری نقاط فوکوس تغییر نکرده اند؟ محل قرارگیری فوکوس اسکرین 6D را نمیدانم اما احتمال جابجایی منشور ویزور هم هست..که این یکی محتمل تر است به نظرم
لطفاً بررسی بفرمایید..
پ.ن.
عذر میخوام طبق فرمایشتون کادربندی میفرمایید و کادر درسته، بنابراین تمام آنچه عرض شد کاملاً بی ربط است.ببخشید. اتفاق جالبی است...
ویرایش توسط *HMN* : Saturday 19 December 2015 در ساعت 16:26