سلام..یکی از دوستانم می گفت که از کسی شنیده که GPS دوربین های کنن به درستی کار نمی کنه و اکثر اوقات در ایران قطعه..خواستم سوال کنم آیا این موضوع حقیقت داره و در مورد 6D هم صدق میکنه ؟
سلام..یکی از دوستانم می گفت که از کسی شنیده که GPS دوربین های کنن به درستی کار نمی کنه و اکثر اوقات در ایران قطعه..خواستم سوال کنم آیا این موضوع حقیقت داره و در مورد 6D هم صدق میکنه ؟
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
خیلی ممنونم...دوستان دیگه تجربه کار با GPS این دوربین رو ندارند ؟
سلام دوستان
من به زودی تصمیم به خرید دوربین دارم و دقیقا بین این دو مدل مردد موندم..در ادامه شرایط خودم رو توصیف می کنم تا جهت راهنمایی برای شما عزیزان کمک کننده باشه.
بدنه فعلی من دوربین 50D است و در حدود ۷ سال هست که عکاسی می کنم البته نه بصورت پیوسته و با فاصله و به جز چند مورد درآمد زایی خاصی از این کار نداشتم...ژانر عکاسی ام هم بطور عمده طبیعت و معماری است..چند مدتی هست که بخاطر یسری مشکلات مثل عدم وجود کیفیت و شارپنس در عکس ها؛ نویز نسبتا زیاد؛ سرعت فکوس بسیار پایین؛ نبود امکان فیلم برداری ؛ عایق بندیه ضعیف بدنه و از همه مهم تر بالا رفتن انتظار من از کیفیت و امکانات یک دوربین بعد چند سال عکاسی... احساس کردم دوربین فعلی جوابگو نیاز های فعلیم نیست و تصمیم به فروش دوربین و کوچ به سمت یک دوربین فول فریم گرفتم..اینم اضافه کنم که در حال حاضر به غیر از لنز 18-135 که همراه دوربین به فروش خواهد رفت یک لنز 70-300 ؛یک لنز 50 f 1.8؛ و یک لنز 10-18 (که ناگزیر مجبور به تعویض آن با یک لنز واید در گروه فول فریم هستم) رو هم دارم که غیر از لنز 10-18 دو لنز دیگه در دوربین جدید استفاده خواهند داشت..معیارم برای دوربین جدید این موارد است : ۱.در عکاسی مناظر طبیعی و معماری از نظر فوکوس ؛ عمق میدان و شارپنس مشکلی نداشته باشم ۲.از اونجایی که خیلی وقت ها در باران؛ مه و یا برف عکاسی می کنم مشکلی برای بدنه بوجود نیاد ۳.بودن GPS برایم مهم است چون بیشتر در مناطق دور افتاده عکاسی می کنم و ثبت اطلاعات اون منطقه برام کمک کننده ست ولی اگر دو مورد اول حل بشه می تونم از داشتنش صرف نظر کنم.
برای خودم خرید 6D از لحاظ هزینه ای برام به صرفه تره و 5D رو باید اقساطی تهیه کنم ولی ترجیح میدم که دوربین در درجه اول مشکلات بالا رو نداشته باشه و ثانیا حداقل تا ۴-۵ سال دغدقه تعویض بدنه و ضرر مالی رو نداشته باشم...در آخر هم در مورد جفت این بدنه ها دو تا سوال دارم..اول اینکه خرید لنز 24-105 درست تر است یا 24-70 (اف ۴) ؟ و دوم اینکه اگر بعدا بخوام لنز واید تهیه کنم شما 16-35 رو پیشنهاد میدید یا 17-40 (با حداکثر بودجه ۲۵۰۰ تا ۳ میلیون ) و یا یک لنز واید جایگزین که بتونه وایدی که لنز 10-18 بهم میده رو بهم بده ؟
با وجود لنز ۷۰-۳۰۰ و اینکه به معماری و منظره علاقه دارید از همان اول بدنه فول فریم را با لنز ۱۷-۴۰ بگیرید. ۱۷-۴۰ بلندترین اولترا واید است و میشود در کنار لنزهای دیگر پوشش خوبی روی فاصله کانونی داشت.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
ممنون میشم دوستان در مورد بدنه هم منو راهنمایی کنند.