دوست گرامی توصیه می کنم بقیه پست ها رو در همون تاپیک chdk ادامه بدید (چون دوربینتون هم چیز دیگه ای ) .اما چیزی به ذهنم نمی رسه که بگم انجام بدید.
آیا SD CARDرو با دوربین فرمت کردید؟
اینبار SD CARD رو قفل کنید و بعد وارد دوربین کنید و مراحل رو انجام بدید.
(اگر باز هم نشد در تاپیک CHDK) پست بذارید.
مشکل حل شد . در این مدل ابتدا باید بوسله EOScard1.2 مموری بوتیبل شود تا این پورت کار کند
امشب رفتم پشت بوم،چون کنار اتوبان هستیم پروژکتورهای زیادی روشنه،یعنی پشت بوم مثل روز روشنه...
گفتم بذار تست کنم ببینم چه عکسی میشه گرفت ازین دوربین.
با گزیته tv یک عکس 15 ثانیه ای گرفتم،نتیجه بد نبود،از چشم من خیلی ستاره های بیشتری رو نشون میداد،گفتم اینجوری نمیشه چون امکاناتش کمه،
با chdk اومدم بایزو 80 و پائنیترین f رو انتخاب کردم و فکوس رو بصورت manual روی بینهایت گذاشتم و سرعت شاتر رو هم 32 ثانیه انتخاب کردم،واقعا عالی بود!اصلا انتظار نداشتم همچین نتیجه ای بده،با کمی ویرایش میشد یک عکس خوب بدست اورد،نتیجه رو نمیذارم چون نورهای پروژکتور دقیقا مثل افتاب عکس رو خراب کرده بودند،باید یجا باشه که پروژکتور نباشه اونوقت نتیجه خیلی خوبی میشه گرفت.دوستانی که امکان دارن یک عکس با تنظیماتی که گفتم بگیرن و نتیجه رو بذارند لطفا
دوست گرامی، در این تنظیمات که فرمودید ایزو توسط دوربین اجبارا روی 80 قرار می گیره.توصیه می کنم عکسی در ایزو 800 و 400 و زمان های نوردهی مختلف انجام بدید. هر چه هم زوم رو بالاتر می برید زمان رو پایین بیارید تا تصویر ستاره ها خطی ثبت نشه (در زوم بالا زمان 4 یا 5 ثانیه مناسبه)
انجام بدید و بعد عکس رو یه مقدار به لحاظ نور ویرایش کنید.نتیجه کار فوق العاده اس.البته هنوز فرصت آپ پیدا نکردم و امیدوارم به زودی در تاپیک عکس های نجومی یک عکس با کیفیت قرار بدم.
موفق باشید.
البته با استفاده از گزینه های دوربین ایزوی 80 اجباریه،
من بصورت دستی با chdk میتونستم ایزو رو رو عددی بگذارم مثلا 2000 رو تست کردم مثل روز شد!!!یعنی اسمون ابی روشن ولی با ستاره...
این عکس را با استفاده از chdk تهیه کرده ام.امیدوارم دوستان نیز تجربیاتشون رو قرار بدن.(در تاپیک عکاسی در شب رد شده)
DPP_60 (2).jpg
سلام دوستان، امروز کانن SX50 رو برای پدر گرامی خریداری کردم. پس از باز کردن جعبه، اثری از کابل اتصال به رایانه مشاهده نکردم. دفترچه دوربین رو چک کردم، در صفحه محتویات جعبه هم کابلی ندیدم.
Untitled.jpg
آیا نحوه انتقال عکس ها به رایانه فقط از طریق خارج نمودن مموری و استفاده از مموری ریدر است؟
ممنون دوست عزیز
آخه روی برخی سایت ها، در محتویات جعبه یه کابل هم دیده میشه. امکانش هست که فروشنده کابل رو برداشته باشه؟
Untitled2.jpg