دوستان کتاب راهنما فارسی این دوربین رو کسی داره؟
دوستان کتاب راهنما فارسی این دوربین رو کسی داره؟
CANON 7D+CANON 550D+18-135 STM LENS+55-250 LENS+MANFROTTO 7301
گويا اين دوربين يه مشكل عمده در فوكوس با نقطه مركزى، در ويو فايندر، و در F هاى بازتر از 2.8 داره. البته مثل اينكه براى همه ى بدنه ها صادق نيست و توى بعضى هاشون ديده شده. با توجه به تحقيقاتى كه كردم، حتى به كمك Micro Adjustment هم مشكل حل نميشه.
در اينجا همه چيز با شرح جزئيات توضيح داده شده : 70D Center Focus Point Issue | CameraRec
چون خيلى اتفاقى و شانسى ممكنه بادى شما چنين موردى رو داشته باشه، اون هم فقط در سنترپوينت و در روزنه هاى خيلى باز، ... شايد مورد خيلى بزرگى به چشم نياد و حتى تا الآن متوجه اش نشده باشيد. اما به هر حال يك ايراد محسوب ميشه.
لينكى كه دادم رو مطالعه بفرماييد. مراحلى كه گفته رو طى كنيد اگر نتايج مشابهى دريافت كرديد، پس دوربين شما هم اين مشكل رو داره.
به نظر واقعی میاد. تو فرومهای زیادی بهش اشاره شده حتی فروم کانن آمریکا.اینم یه مثال از dpreview
70D focus issue through viewfinder
دوستان من یه دونه از این دوربین رو با لنز 18-135اینترنتی خریدم . احتمالا فردا هم می رسه دستم
اول اینکه باید توی جعبه اش چه وسایلی باید باشه ؟ بعد در مورد گارانتیش چجوری سر در بیارم که ثبت شده و معتبره ؟ با توجه به صفر کیلومتر بودن بنده روش تست این دوربین چیه که از سلامت کاملش مطمین بشم
اگه سوالاتم رو جای بدی مطرح کردم راهنماییم کنید تا اصلاح کنم
سلام
مبارک باشه داخل جعبه باید ( بدنه+لنز+ سه عدد سی دی +بند دوربین+باطری+شارژر+دفترچه راهنما2عدد+کاتلوگ لوازم 3عدد)فکر نکنم دیگه چیزی از قلم انداخته باشم در موردگارانتی هم باید ببینیدکدام شرکت معتبر گارانتیش کرده شرکت هایی از جمله آفومار-ایده آل دوربین-نورنگار کدام شرکت و شماره سریال کارت گارانتی با سریال روی جعبه و زیر بدنه دوربین هم خانی دارد یا نه موفق باشید
بله واقعى هست. جناب toby هم يك ويدئوى مفصل درست كرده و كاملا در موردش توضيح داده. توى همون صفحه اى كه لينكش رو گذاشتم، ميتونيد ببينيد.
حقيقتش خودم قصد داشتم همين روزها يه 70d بگيرم. اما حالا با ديدن اين قضيه كمى مردد شدم. از طرفى با بودجه اى كه دارم بهترين گزينه ممكن از هر نظر واسم همين دوربين هست. نميدونم. به شانس هم خيلى بستگى داره. چون توى همه ى دوربين ها اين مشكل ديده نشده. چه كنم به نظر شما؟ اگر با گارانتى بگيرم و چنين مشكلى وجود داشته باشه، چقدر امكان داره شركت مربوطه حاضر به تعويض بدنه بشه؟
سلام
به نظر من خطايي كه در لينك بالا به اون اشاره شده با توجه به لنز هايي كه مورد استفاده قرار گرفتند و مگاپيكسل 20 دوربين طبيعي است. اگر خيلي حساس و كنجكاو هستيد مطالب لينك زير را مطالعه بفرماييد تا با رفتار انواع سيستم فوكوس شويد. مطالب در اين زمينه زياد هست بايد وقت بگذاريد و با سرچ گوگل در همين سايتي كه خدمتتون ارايه كردم مطالب را بيابيد و مطالعه بفرماييد. با اين وجود در خدمتتون هستم
LensRentals.com - Autofocus Reality Part 1: Center-Point, Single-Shot Accuracy
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"