آقا این قضیه شارژ باطری بالاخره به کجا رسید؟ آیا مهمه که به آخر برسه و شارژ بشه یا نه با هر درصدی که شارژ داشته باشه هم میشه شارژش کرد؟
در کل بهترین شیوه شارژ باطری که ضرری برای عمرش نداشته باشه چیه؟
با تشکر از وقتی که میذارید
آقا این قضیه شارژ باطری بالاخره به کجا رسید؟ آیا مهمه که به آخر برسه و شارژ بشه یا نه با هر درصدی که شارژ داشته باشه هم میشه شارژش کرد؟
در کل بهترین شیوه شارژ باطری که ضرری برای عمرش نداشته باشه چیه؟
با تشکر از وقتی که میذارید
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
در مورد عکاسی پی در پی این دوربین هم - چیزی که خودم تجربه ش کردم - اینه که تا 14 عکس اول رو بدون وقفه و با سرعت 7 فریم در ثانیه میگیره که برای عکاسی از صحنه های ورزشی و حیات وحش فوق العاده است۔
مدیر محترم تاپیک پست من چی شده؟
اگه اینجا که بعضی از نویسنده هاش 70d دارند و ممکنه سوال من رو بخون و جواب بدن سوال منو نبینن و بهش جواب ندن . اون وقت تو تاپیک بحثهاي بي ربط به تاپيك مربوطه! کی هس که جواب بده ؟
با تشکر از زحماتی که مدیران برای بهتر شدن تاپیک میکشن
درود
اصولا شرکتهای سازنده تجهیزات یک حداقل میزان شارژ باطری را برای دوربین در نظر میگیرند که در برخی مواقع قابل تعریف توسط کاربر هست مثل لب تاب
هیچ باطری نباید کاملا به 0 برسه! چون تخلیه کامل انرژی باطری منجر به افت عمر مفید آن می شود.
از طرفی شارژ بی مورد و زود تر از زمان مداوم باطری هم منجر به بروز پدیده Memmory Effect می شود و در نهایت موجب کاهش ظرفیت باطری خواهد شد و اگر زیاد این مسئله ادامه یابد باعث افت قدرت ذخیره باطری می شود.
کلا بهتره باطری ها را برای شارژ به گونه ای مصرف کنید تا به الارم شارژ برسد و بعد اقدام به شارژ کنید (حالا اگر گاها نیاز بشه باطری نصف هست شارژش کنید به صورت موردی مشکلی نداره ولی نه همیشه)
در این صورت بیشترین استفاده مفید از باطری اتفاق خواهد افتاد.
ارادتمند
با سلام
من هفته پیش خریدم هم باتری داخل جعبه دوربین از نوع بالایی بود و هم اونیکه یدک خریدم(هر دو با شماره تاریخ حک شده نقره ای)
البته بعد از خرید با خوندن این مطالب متوجه شدم , ببرم باتری رو پس بدم یعنی؟ یکیشو هنو شارژ نکردم دست نخورده!!!!
سوال بعدی: کارت حافظه کلاس 10 با سرعت 30MB/s جوابگو هست واسه من که کمتر از 5% استفاده ام شاید فیلمبرداری باشه؟؟؟
سپاس
ویرایش توسط SHOK53 : Friday 2 January 2015 در ساعت 01:11
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
با سلام به دوستان
قبلأ یه بحثی بود درباره دقیق نبودن فوکوس 70d با اف 1.4 و 1.8 در ویوفایندر.
بنده از دیشب تا حالا در حال تست این دوربین با 50 م.م اف 1.4 هستم. تا کنون که تست های بنده بر روی نوشته های یه خط یا اشیاء مختلف نزدیک به هم کاملأ خوب بوده و هیچ مورد خطایی مشاهده نشده. یعنی دقیقأ بر روی همان کلمه ایی که فوکوس کردم یا همون سوژه مورد نظر که در ویو فایندر فوکوس بوده, در خروجی نیز به همون صورت فوکوس شده بود. و خطای فوکوس دیده نشد.
البته بیرون هم باید تست کنم. نتیجه رو حتمأ خواهم نوشت.
فعلأ
خدمت اساتيد محترم ودوستان عزيز سلام
ازبين اين گزينه ها واولويت مالي(حدود3تومن وكمبود وقت واينكه واي فاي مهمه كدوم روپيشنهاد مي كنيد
1-خريدبدنه نو وقرض يك لنز تا جمع آوري پول براي خريد يك لنز خوب
2-خريد بدنه ولنز پرايم50-1.8-IIباكاركرد شاتر كم
3-قرض كسري پول وخريد بدنه ولنزكيت18-135 stm
4-پرش به نيكون 7100 وwu1وفراموشي اين دوربين؟
ممنون