نمیدونم فقط وقتی توی محیط تاریک دکمه شاتر رو نصفه فشار میدادم روشن میشد
در هر صورت قبلا با نصفه فشار دادن روشن میشد الان نمیشه ... چطور فعالش کنم؟
درضمن از طولانی شدن بحث معذرت میخوام
نمیدونم فقط وقتی توی محیط تاریک دکمه شاتر رو نصفه فشار میدادم روشن میشد
در هر صورت قبلا با نصفه فشار دادن روشن میشد الان نمیشه ... چطور فعالش کنم؟
درضمن از طولانی شدن بحث معذرت میخوام
با سلام دوستان از بین دو لنز 18-135 و 18-200 کدوم رو انتخاب کنم ؟(علاوه بر زوم چه فرقی با هم دارن)
در مورد بدنه دوربین مدل 70d آیا مدل های مختلفی داره؟ کدوم بهتره
لنز 18-135 STM. توجه كنيد كه STMبودن آن مهم است زيرا نسل قبلي اين لنز STM نيست. لنز نسل جديدتر (STM) هم كيفيت اپتيكي بهتري دارد و هم سيستم فوكوس بهتر و سازگار با 70D.
البته آخرين نسل لنزهاي 18-135 مدل 18-135 IS USM است كه لنز كيت 80D است و به نظرم به تنهائي قيمت بالائي داشته باشد.
لنز 18-200 كيفيت اپتيكي مناسبي ندارد.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 19 June 2016 در ساعت 11:10
سلام دوستان ببخشید که دوباره فرستادم سوالم رو :
سلام
دوستان هفتاد دی من یه باتری ارجینال داره و یه قلابی براش خریدم . توی شهر جواب میده بدک نیست اما چون مستند سازم و اکثرا به برق دسترسی ندارم و خارج از شهرم میخوام ببینم چیکار کنم ؟ شارژری دیدم که یو اس بی هستش و میشه با پاور بانک یا چیز دیگه شارژ کرد. این شارژا توی ایران هست ؟ چون من توی فروشگاه های خارجی دیدم . یا آیا راهی سراغ دارین برای مشکل نبود برق بجز باتری گیریپ و یا خرید باتری زاپاس دیگه .
2. این کاور های ضد اب که میشه دوربین رو تا 20 متر زیر اب برد بهشون اعتباری هست ؟
پیشاپیش از پاسخ دوستان ممنون
سلام.،خدمت دوستان عزیز
چه لنزی برای 70d سراغ دارید که کیفیت عکس خوبی بهم بده، و عکسهای شارپتر و شفاف و واضح بهم بده، زوم مدنظرم نیست، فقط میخوام کیفیتش خوب باشه، لنزهای پرایم چه طور هستند. در ضمن خیلی هم گران نباشد نهایتا تا یک میلیون
قصد دارم دوربینو در اولین فرصت برای مشکل بالا به گارانتی ببرم. هر چند مشکل آزار دهنده ای نیست و مرددم ولی به هر حال باید به این مورد رسیدگی بشه. قبل از رفتن کنجکاوم که بدونم با مشکلاتی نظیر این چطور برخورد میشه؟ آیا نیاز هست دوربین باز بشه و چند روزی اون جا بمونه؟ آیا این بازشدن افتی در دوربین ایجاد نمی کنه و اصلا به صرفه هست که برای این مسئله دوربین بره زیر تیغ جراحی؟!
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM