سلام
خوب ظاهرا آتشي افروختم و بعد كنار نشستم ؟ :biggrin:
نه كنار ننشستم. رفته بودم جامعه ي مهندسان مشاور و يك كلاس 5 ساعته ي تخصصي داشتم به اسم اصول مذاكره (1) و در نتيجه الان بسيار بهتر مي تونم با كاوه مذاكره كنم :::big grin:::
خوب كاوه جان حق با شماست ( بذاريد به حساب عجله ي من در رسيدن به كلاس وگرنه Dpreview هردو رو گذاشته بود ! ) با توجه به عكس ويزوري كه شما گذاشته ايد و مطابق محاسبات من در 5 دي فاصله ي نقطه ي كناري تا لبه ي تصوير28 درصد طول و در مورد بقيه ي فول فريم ها حدود 24 درصده. به نظر من اين 4 در صد اختلاف اصلا ارزش حدود دو برابر و بيشتر قيمت رو نداره.
فراموش نكنيم كه جايگاه كنن 5 دي يه چيزيه مثل جايگاه كنن 300 دي. دومي اولين DSLR زير 1000 دلار و اولي اولين فول فريم DSLR زير 2500 دلار . يه كم به حافظمون فشار بياريم و يادمون بياد كه اين فول فريم ارزان قيمت كنن مال سال 2005 است نه اواخر 2007 و اوايل 2008.
مطلب بعدي اينكه همين فول فريم ارزان قيمت 2005 اي در دايره ي وسط علاوه بر همه ي نقاط فوكوس، 6 نقطه ي فوكوس اضافي غير قابل رويت براي حالت AI SERVO داره :
In addition to the nine visible AF points there are also another six invisible points within the spot metering circle. According to the EOS 5D user manual these are only used in AI SERVO mode for predictive AF tracking, if the subject moves completely out of the center circle then other points will pick it up.
خلاصه اينكه من هم اگه باشم الان 5 دي نمي خرم و منتظر مارك تو مي شينم ولي اين دوربين هنوز هم اعجوبه است.