چقدر اینجا خلوت شده....
اساتید یه سوال
بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت فیلم های ضبط شده با این دوربین، برای کاهش حجم زیاد آن که هم سرعت بالایی داشته باشد و هم کیفیت فیلم تغیر نکند چیست؟؟
چقدر اینجا خلوت شده....
اساتید یه سوال
بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت فیلم های ضبط شده با این دوربین، برای کاهش حجم زیاد آن که هم سرعت بالایی داشته باشد و هم کیفیت فیلم تغیر نکند چیست؟؟
من با این نرم افزار ( AVS Video Converter ) کار میکنم تقریبا تمام فرمت ها رو با انواع تنظیمات به صورت پیش فرض داره و اجازه سفارشی کردن تنظیمات رو هم به شما میده ... و اجازه ادیت جزعی و اکسپورت کردن صدا از ویدیو رو هم داره و سرعت خوبی هم داره ...
سلام
دوستان الان داشتم تو سایت ها می گشتم که یه سری عکس نمونه از این دوربین دیدم و راستش رو بخواهید غافلگیر شدم. با این دوربین در نوع خودش عکس های ایده آلی گرفتن (در فوکال لنگس های کم و زیاد). البته قبول دارم که کیفیت عکس ها به پای دوربین های حرفه ای نمی رسه ولی در نوع خودش خیلی خوبه. من خودم SX50 دارم ولی در این حد از کیفیت نتونستم عکسی بگیرم. ایراد از منه یا این دوربین نسبت به نسل قبلی متحول شده؟ یا اینکه جریان چیز دیگریست. ممنون می شم در این مورد نظر بدید.
601.jpg602.jpg603.jpg604.jpg605.jpg606.jpg
واقعا من نمی تونم قبول کنم کیفیت تصاویر بهترین گوشی موبایل که در حال حاضر Note 4 سامسونگ هست با مثلا SX60 یا P900 برابری کنه. شاید هم اطلاعات من کافی نیست. در هر حال نمونه عکس های هر کدوم رو که می بینم و مقایسه می کنم، دوربین های کامپکت سوپر زوم به اندازه قابل توجهی جلوتر هستن.
سلام
درسته این صفحه قدیمی هستش ولی یک سوال
در موقع فیلم بردارری با 60 فریم 16 دقیقه فیلم
و 30 فریم 24 دقیقه فیلم
راهی برای افزایش تایم فیلم برداری با فریم بالا وجود نداره؟
اگه هست کمکککککککککک
سلام دوستان ایا ارزش داره تو این قیمت بخرمش؟مبتدی هستم