با اینجا منافات دارد که اتفاقا خودتا بلد کرده اید.
اتفاقا بالاترین بیت ریت را دارد و اگر میگویید با این حجم بالا کیفیت تصویر پایین خواهد بود کمی جای شک دارد.از آن گذشته پست اول شما اصلا بیانگر این نبود که این افزایش بیت ریت به قول شما اسفبار باشد.سوما نوع کدک و بیت ریتشه!نه کدک خوبی داره از بابت کمپرشن و "نه بیت ریت بالایی داره!"
که علاوه براین نوشته شما با اسکرین شاتی که گذاشته ام خیلی هم نظر نیست ولی از انجا که احتمالا هم شما و حامد صلاحی در این مورد اطلاعات بیشتری از من دارید قضاوت خاصی در تایید یا رد هر کدام نمی توانم داشته باشم.
برای هر مبنایی که حساب کنید هیچ دوربین فول فریمی در هیچ برندی "در حال حاضر " رقیب این دوربین نیست که حتی با همه پول این دوربین بتواند رقیبی برای آن باشد.حتما این نکته را در نظر میگیرد که در یک فرد حرفه ای و اشنا به تجهیزات در انتخاب یک برند فقط به مشخصات بدنه توجه ندارد . سطح کیفیت محصولات،تنوع لنزها کنون بی رقیب است.و یه دوربین عکاسی هم پای همین بدنه!
یعنی در تنوع لنز (حالا بحث کیفیت و رده دوربین به کنار) برتری را در مقابل طیف گسترده و لنزهای با کیفیت عالی در هر رنج از فیش آی و اولترا و واید تا لنزهای سوپر تله (که خیلی از این لنزها در هیچ برندی رقیب مشابه ندارند مثل 8-15 فیش آی،11-24 ،17 تیلت، 85مم 1.2 .200-400 و ...) با پاناسونیک می دانید؟درسته مثلا پاناسونیک کراپ ذاتیش2 ائه وئلی حداقل لنزهاش وایدن و دیافراگم خوبی دارن!
صرف اینکه فلان دوربین کامپکت یا حتی موبایل تصویربرداری 4کا دارد و یا با فلان فرمت تصاویر را ثبت میکند نمی تواند دلیل مقایسه آنها با دوربینی باشد که پرفروشترین و محبوب ترین دوربین در بین عموم کسانی هست که در کل دنیا به صورت یک ابزار حرفه ای از این رده از دوربینها استفاده میکنند و کمتر به فکر تغییر آن به بدنه ای دیگر حتی در بین بدنه های همین برند می افتند.
حالا این بحثها و حرفهایی که شاید در دنیای واقعی خیلی خریداری نداشته باشد اینجا ادامه میابد ولی در آینده ای نه چندان دور این دوربین را در دست تعداد زیادی از بهترین عکاسان و تصویربرداران در همه جای دنیا خواهیم دید که تصاویر بسیار زیبا را ثبت و منتشر خواهند کرد.
ولی احتمالا اگر یک شخص تازه کار وارد این محیط شود و مطالب را از ابتدا بخواند قطعا به این نتیجه خواهد رسید که کنون بدترین محصول طول تاریخ خود را ساخته است.
زمانی که 6دی ساخته شد موج انتقادات در همین تاپیکها راه افتاد ولی من در سخت ترین شرایط از این بدنه طی تقریبا 4 سال استفاده و هیچ گاه نه مشتریان من و نه خودم کم و کاستی کیفی یا کیمی در خروجی احساس نکرده ایم.حالا این بدنه جدید را با 6دی مقایسه کنید.سطح توانایی ها و امکانات به هیچ نحو قابل مقایس نیست.اگر هم احساس میکنید قیمت این دوربین برای شما بالاست بهتر است به فکر دوربینی باشید که مناسب سطح درآمد شما از تجهیزاتتان باشد.
من که یک عکاس تنبل و کم کار هستم و ترجیح میدهم هر کاری را انجام ندهم طی شاید سه تا چهار ماه هزینه خرید این دوربین که سه تا چهار سال برای من کار خواهد را در خواهم آورد.
البته شاید هم خرید این دوربین برای کسب و کار شما سخت نباشد ولی ترجیح دهید با همان دوربین پاناسونیک که قیمت خیلی مناسبتری دارد کار کنید.که البته هیچ اشکالی هم ندارد.